Jalkojen hyvinvointipäivä 15.5. Respecta Jyväskylä

Tervetuloa jalkojen hyvinvointipäivään Jyväskylän Respectassa keskiviikkona 15.5. klo 9–15. Luvassa hyödyllisiä tietoiskuja, tarjouksia, kahvitarjoilua sekä arvonta! 

 

Tietoiskuja

klo 10 Näin hoidan jalkojani

Vinkkejä ja apua jalkojen omahoitoon. Jotta jaloilla olisi hyvä olla.

 

klo 12 Jalkinevalinta osana jalkojen hyvinvointia

Jalkineen merkitystä jalkojen hyvinvoinnille ei voi liikaa korostaa. Mikä sitten on hyvä kenkä? Vinkkejä jalkinevalintaan.

 

klo 14 Jalkojen ja jalkaterien pienapuvälineet

Joskus jalkaterät ja varpaat kaipaavat pientä ohjausta, suojaa tai tukea. Kerromme Respectan valikoimista löytyvistä yksilöllisistä sekä valmisapuvälineistä, joilla helpotat liikkumista.

 

Tarjouksia

Respecta-valmispohjalliset 

Respecta-valmispohjalliset tarjoavat tukea esimerkiksi jalan poikittaiskaarelle ja sopivat jalan etuosan vaivoihin, kuten hermopinteisiin ja vaivaisenluuhun. Monista muista valmispohjallisista poiketen Respecta-valmispohjallisten tuki on valmistettu EVA-solukumista, joka on iskua vaimentava, mutta tukeva elastinen materiaali, tuoden vakautta ja tukea käyttäjälle. Tutustu myymälässämme sopivaan valmispohjallisratkaisuun sinun jalallesi.

Relief-pohjallinen soveltuu osaksi jalan etuosan ongelmien hoitoa. Kuten päkiäkivut, morton, metatarsalgia ja vaivaisenluu. Hyvä poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Kapea lesti soveltuu hyvin sirompiin jalkineisiin. 

Trainer-pohjallinen soveltuu hyvin liikuntaan. Pohjallinen tasaa kuormitusta ja tarjoaa tukea jalalle tasaisesti. Alapuolen hionnan ansiosta pohjallinen istuu hyvin urheilujalkineisiin. Maltillinen mediaalikaaren ja poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Normaali lestin laajuus.  

Support-pohjallinen soveltuu tilanteisiin, joissa tarvitaan tukea jalan takaosalle, kuten jalan takaosan pronation kontrolointiin. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin ja akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45.  

Balance-pohjallinen soveltuu tilanteisiin, jossa tarvitaan tukea ja iskunvaimennusta sekä jalan takaosalle että etuosalle. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin, akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45 ja poronpehmuste pinnassa. Leveämpi lestin laajuus istuu hyvin työjalkineisiin.

Koot 36/37−46/47.

Tarjoushinta:

-10% norm.hinnasta

 

 

Jalkojenhoitotuotteet Mills

Millsin laadukkaat jalkojen itsehoitotuotteet jalkojen hoitoon, suojaamiseen ja ennaltaehkäisyyn, kevennykseen ja korjaukseen.

Tarjoushinta:

-10% norm.hinnasta

  

Kaikki  valikoimista poistuvat jalkineet

Jyväskylän myymälävalikoimastamme poistuvat jalkineet, kokoja saatavilla rajoitetusti.

Tarjoushinta:

30 €/pari

 

Arvonta

Arvomme hyvinvointipäivänä ilmaisen jalka-analyysiin (arvo 46 €)  sekä jalkojen itsehoitopaketin arvontaan osallistuvien kesken!

 

Tervetuloa!

Respecta Jyväskylä - klinikka ja myymälä
Fortunakuja 9 (Lutakonaukio 7, Kielo Innova 2)
ma-pe 8-16  -- p. 040 3488 588
Ajanvaraus ja asiakaspalvelu p. 0207 649 749* 

Respecta Jyväskylä palvelee asiakkaita Innova2-kiinteistössä. Katso tarkemmat saapumisohjeet tästä.