Respectan myymälät tarjoavat asiantuntevaa palvelua ja apuvälineitä ja tukea liikkumiseen niin aktiiviliikkujalle kuin senioreille ja liikuntarajoitteisille. Klinikkamyymälämme palvelevat Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella  ja Turussa. Lisäksi muissa toimipisteissämme on rajattu valikoima tuotteita, joita voi tiedustella toimipisteistämme. Voit tilata myymälätuotteen myös postitoimituksella myyntipalvelustamme p. 0207 649 748*.

Valtakunnalliseen myymälävaloimaamme voit tutustua Kuvasto - Myymälätuotteet. Ota yhteyttä myymälään tarkistaaksesi muiden tuotteiden saatavuus myymälän kautta: www.respecta.fi/fi/yritys/myymalat/ 

 


 

Väsyvätkö jalat?

Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten hoitoon. On kuitenkin osoittautunut, että tukisukat ennaltaehkäisevät tehokkaasti suonikohjua, laskimoiden vajaatoimintaa, jalkojen veritulppia sekä jalkojen väsymystä ja turvotusta esimerkiksi raskauden aikana tai istuttaessa pitkään lentokoneessa tai työpaikalla. Lisäksi monet urheilijat ovat huomanneet, että tukisukilla on myönteinen vaikutus harjoittelun yhteydessä ja erityisesti harjoittelun jälkeisen palautumisen yhteydessä. Mabsilla on laaja valikoima tukisukkia kaikille ja kaikkiin erilaisiin tilanteisiin. Kaikki Mabs-sukat on luokiteltu kompressioluokan 1 lääkinnällisiksi tukisukiksi.

● verenkierto paranee
● jalkojen väsymys vähenee
● ennaltaehkäisevät tehokkaasti turvotusta ja suonikohjujen syntymistä

 

Tutustu Mabs-tukisukkiin:


Sukkamallit:

Mabs Original Work Knee

Nimikenumero: AD2010-
Ilmava polvipituinen tukisukka, joka pitää jalat virkeinä töissä. 
Väri: valkoinen S-XL, musta S-XXL. 
Materiaali: 39% prolene, 36% puuvilla, 18% elastaani, 7% polyamidi. 
60° konepesu.


Mabs Cotton Knee

Nimikenumero: AD5010-
Pehmeät ja miellyttävät polvipituiset tukisukat.
Väri: valkoinen S-XL, musta S-XXL.
Materiaali: 58% puuvillaa, 31% polyamidia, 11% elastaania.
60° konepesu.


Mabs Care Knee

Nimikenro: AD1008-
Lääkinnällinen polvipituinen tukisukka avoimella kärjellä.
Väri: natur, koot 1-7.
Materiaali: 58% puuvillaa, 31% polyamidia, 11% elastaania.
60° konepesu.


Mabs Design Knee

Nimikenro: AD111-
Kuviollinen polvipituinen tukisukka.
Väri: musta, koot S-L.
Materiaali: 4% polyamidia, 6% elastaania.
40° konepesu.

Respecta-valmispohjalliset: tukea ja vakautta jalan ongelmiin

Uudet Respecta-valmispohjalliset tarjoavat tukea esimerkiksi jalan poikittaiskaarelle ja sopivat jalan etuosan vaivoihin, kuten hermopinteisiin ja vaivaisenluuhun. Monista muista valmispohjallisista poiketen Respecta-valmispohjallisten tuki on valmistettu EVA-solukumista, joka on iskua vaimentava, mutta tukeva elastinen materiaali, tuoden vakautta ja tukea käyttäjälle. Tutustu myymälässämme sopivaan valmispohjallisratkaisuun sinun jalallesi.

Tutustu tuotteisiin: ValmispohjallisetTuotteita saatavilla Respectan Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Turun myymälöissä. Kysy tarkempi myymäläkohtainen saatavuus myymälöistämme: 
Respectan yhteystiedot