Kävelykeppi kannattaa valita apuvälineeksi silloin, kun tukea tarvitaan vain vähän. Kävelykeppi antaa sopivasti tukea esim. pienen huimauksen aiheuttaman epävarmuuden vähentämiseksi. Käyttö edellyttää kuitenkin hyvää käden ja koko yläraajan toimintaa. Kävelykeppiin kannattaa hankkia myös joko käsilenkki tai magneettipidike, joilla kepin saa helposti pysymään mukana, eikä käyttäjän tarvitse kumartua poimimaan sitä lattialta. 

Kävelykeppi xxl

0200-000-000

Painaville henkilöille suunnattu korkeussäädettävä kävelykeppi. Rannelenkki ...

Painaville henkilöille suunnattu korkeussäädettävä kävelykeppi. Rannelenkki vakiovarusteena. Korkeudensäätö 71-93 cm. Maksimikuormitus 270 kg. Tuotteen paino 900 g.

Nelipiste kävelykeppi xxl

0201-000-000

Painaville henkilöille suunnattu korkeussäädettävä nelipistekeppi. Rannelenkki ...

Painaville henkilöille suunnattu korkeussäädettävä nelipistekeppi. Rannelenkki vakiovarusteena. Korkeudensäätö 71-93 cm. Maksimikuormitus 270 kg. Tuotteen paino 1,5 kg.

Nelipistekeppi aikuisten

121150

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi ...

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Pituudensäätö 78-100 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Nelipistekeppi nuorten

121160

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja ...

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö 62-74 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Nelipistekeppi lasten

121165

Nelipistekeppi lapsille. Nelipistekeppi on valmistettu teräksestä. Kepin kädensijan voi ...

Nelipistekeppi lapsille. Nelipistekeppi on valmistettu teräksestä. Kepin kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö 48-61 cm. Maksimikäyttäjäpaino 50 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Kävelykeppi Swereco Flex, muotoiltu kädensija

1244

Kävelykeppi saatavana muotoilulla kädensija oikealle ja vasemmalla kädelle. Swerecon ...

Kävelykeppi saatavana muotoilulla kädensija oikealle ja vasemmalla kädelle. Swerecon FLEX-kävelykepit ovat kestäviä ja miellyttävä käyttää. Pituudensäätö painonapilla 2,5 cm:n välein. Pituutta voi säätää 75 - 97 cm:n välillä. Materiaali on alumiinia. Väri: harmaa. Kepinpääkumi Ø ...