Kun vartalo tarvitsee tukea, löydät ratkaisun täältä. Sattuuko polveen? Kolottaako selkää? Tarvitsisiko lapsesi vartalon tukea kasvun avuksi? Nukkuisitko paremmin, jos kipeä käsi tai jalka olisi tuettu lepotuella?

Respectalla on laaja valikoima erilaisia yläraajan, kaularangan, vartalon ja alaraajan tukia. Ortooseja käytetään tukemaan, oikaisemaan, suojaamaan, estämään ja korjaamaan kehon tai sen osan virheasentoa ja epämuodostumia sekä parantamaan kehon tai sen osan toimintaa.

Respectan yksilöllisesti suunniteltuihin ja valmistettuihin ortooseihin kuuluvat korsetit, tukiliivit, kaulatuet ja kypärät sekä ylä- ja alaraajatuet. Tehdasvalmisteisiin ortooseihin kuuluvat lisäksi mm. selän tukiliivit, polvi-, nilkka- ja rannetuet.

Rannetuki manu reuma xxs-xxl oikea/vasen

4023

Kevyesti tukeva rannetuki, joka puettaessa avautuu kokonaan. Kämmenpuolella on pehmeä ...

Kevyesti tukeva rannetuki, joka puettaessa avautuu kokonaan. Kämmenpuolella on pehmeä muotoiltava muovilasta. Materiaalina Darlexx. Koon valitsemiseksi mitataan ranteen ympärys.

Rannetuki manu 3d xs-xxl oikea ja vasen

4142

Rannetta stabiloiva ortoosi, jossa on puolikova lasta kämmenpuolella. Tukee myös kevyesti ...

Rannetta stabiloiva ortoosi, jossa on puolikova lasta kämmenpuolella. Tukee myös kevyesti Peukalon CMC-niveltä.Väri Beige.

Rannetuki manu 3d basis xs-xxl oik/vas

4143

Rannetta stabiloiva tuki, jossa on puolikova lasta. Peukalotarra säädöllä.

Rannetta stabiloiva tuki, jossa on puolikova lasta. Peukalotarra säädöllä.

Polvituki Agilium Reactive

50K324=

Agilium Reactive on Otto Bockin kevyt polviartroosituki. Polvituki on suunniteltu polven ...

Agilium Reactive on Otto Bockin kevyt polviartroosituki. Polvituki on suunniteltu polven sisäsyrjän kuluman hoitoon ja polven nivelrikkokivun vähentämiseen. Polvituki keventää polvinivelen vaurioituneelle osalle tulevaa kuormitusta. Kevennys tapahtuu polvituen työntävän nivelen ...

Agilium Freestep 2.0

50K4

Agilium Freestep 2.0 on uusi innovaatio polven artroosin hoidossa. Ortoosilla voidaan ...

Agilium Freestep 2.0 on uusi innovaatio polven artroosin hoidossa. Ortoosilla voidaan vähentää polven toispuoleista kuormitusta sekä kulumista.  Se tarjoaa käyttäjälleen merkittäviä etuja: Tuki on nilkkaortoosi, eikä siten rajoita polven toimintaa. Ennen kaikkea se valjastaa ...

Peroneustuki Comfit Afo

020

Comfit AFO on kevyt ja helppokäyttöinen hiilikuituortoosi. Sen lateraalinen runko ...

Comfit AFO on kevyt ja helppokäyttöinen hiilikuituortoosi. Sen lateraalinen runko sijaitsee paikassa, joka ei aiheuta painetta kehräsluulle ja on erittäin huomaamaton jalkineessa. Tuen rakenne on joustava joka avustaa nilkan ja jalan toimintaa askelsyklin aikana. Standard malli ...