Respecta tarjoaa maan kattavimman valikoiman sekä yksilöllisesti valmistettavia että valmiita apuvälineitä. Tuotevalikoima sisältää mm. proteeseja, ortooseja, jalkineita sekä monenlaisia apuvälineitä päivittäisiin toimintoihin, hygieniaan, liikkumiseen ja ergonomiaan. Kuvaston avulla on helppo tutustua jo etukäteen minkälaisia tehdasvalmisteisia tai yksilöllisesti valmistettuja apuvälineratkaisuja Respecta pystyy tarjoamaan.

Nettikuvastomme esittelee tällä hetkellä vain suosituimmat bestseller-tuotteet. Koko valikoimamme kuitenkin kattaa edelleen laajalti tuotteita eri tuotekategorioissa. Tarkemmissa tuotetiedusteluissa voit olla yhteydessä Respectan Myyntipalveluumme p. 0207 649 749* tai myynti(a)respecta.fi. 


Kuvaston hinnat on ilmoitettu alv. 0% ja sis.alv. 24%.

Yksilöllisesti suunniteltujen ja valmistettujen tuotteiden hinta määräytyy mitanottoon, suunnitteluun ja valmistukseen käytetyn ajan sekä käytettyjen komponenttien ja materiaalien mukaan. Jokaisesta yksilöllisestä tuotteesta tehdään aina yksilöity kustannusarvio apuvälineklinikoillamme.

 

Toimitusmaksuhinnasto

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille postiennakolla.

Toimitusmaksu määräytyy lähetyksen painon mukaan ja se pitää sisällään myös postiennakkomaksun. 

Paino maksimissaan (kg)  Toimitusmaksu alv.0%  alv.24% 
2 kg 12,20 € 15,13 €
15 kg 17,90 € 22,20 €
55 kg 33,00 € 40,90 €

  

Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

 

Myynti- ja toimitusehdot

Katso Respectan myynti- ja toimitusehdot tästä.

 

Www-kuvaston vaatimukset:

Selainkuvasto toimii parhaiten uusimmissa Firefox, Safari, Chrome tai Internet Explorer-selainversioissa (IE 9 tai uudempi) sekä mobiililaitteilla iOs, Android ja WindowsPhonen oletusselaimilla. 

Web-kuvastoon liittyvissä teknisissä asioissa ota yhteyttä: catalogue(at)respecta.fi

 

*Soittajahinnat matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 5,57 snt/min (sis. alv 24%)