Mitä tarjoamme?

Respecta tarjoaa kattavan valikoiman sekä yksilöllisesti valmistettavia että valmiita apuvälineitä. Tuotevalikoima sisältää mm. proteeseja, ortooseja, jalkineita, tukipohjallisia, kompressiotuotteita sekä monenlaisia apuvälineitä päivittäisiin toimintoihin, hygieniaan, liikkumiseen, ergonomiaan, siirtymiseen ja esteettömyyteen. Kuvaston avulla on helppo tutustua Respectan tarjoamiin valmisapuvälineratkaisuihin. 

Mitä verkkokuvastosta löytyy?

Tämä verkkokuvastomme esittelee laajasti tuotevalikoimaamme, joita on saatavilla maksusitoumuksella apuvälineklinikalta yksilöllisen arvion mukaan ja tilattavissa myyntipalvelustamme.

Erillisestä kuluttajan verkkokaupasta voit tilata suoraan itsellesi tuotteita. Verkkokaupan valikoima on pienempi, sillä se käsittää valikoiman varastoitavia tuotteitamme. Tutustu lisää: https://verkkokauppa.respecta.fi/

Mikäli tuotteen hinta ei ole esillä kuvastossa, kysy lisää myyntipalvelustamme myynti@respecta.fi tai 0207 649 748* tai oman alueesi myyntineuvottelijalta.

Kuvaston hinnat on ilmoitettu alv. 0% ja sis.alv. 24%.


Organisaatiolle

Kuvastossa olevien varastotuotteiden lisäksi meillä on laaja valikoima sopimus- ja tilaustuotteita, joita myyntimme voi tarvittaessa suositella. Oman terveydenhuollon organisaatiosi voimassa olevan sopimuskuvaston (pdf) voit tilata myyntipalvelustamme tai sopimuskuvastojen tilauslomakkeella.

 

Yksityishenkilöt

Tämän verkkokuvaston tuotteita voit tilata myyntipalvelustamme tai tutustua osaan tuotteista verkkokaupassamme.

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille postitse. Toimitusmaksuhinnastomme löydät palveluhinnastosta: kuvasto.respecta.fi/palveluhinnasto/

Tutustu lisää ostotapoihin Apuvälineen hankinta Respectassa

 

Yksilölliset apuvälineet klinikalta

Yksilöllisesti suunniteltujen ja valmistettujen tuotteiden hinta määräytyy mitanottoon, suunnitteluun ja valmistukseen käytetyn ajan sekä käytettyjen komponenttien ja materiaalien mukaan. Jokaisesta yksilöllisestä tuotteesta tehdään aina yksilöity kustannusarvio apuvälineklinikoillamme.

 

Myynti- ja toimitusehdot

Katso Respectan myynti- ja toimitusehdot tästä.

 

Kysy lisää ja tilaa!

Myyntipalvelu p. 0207 649 748, myynti@respecta.fi tai ota yhteyttä sivujemme chat-lomakkeella.

 

Verkkokuvastoon liittyvissä teknisissä asioissa ota yhteyttä: info(at)respecta.fi