Respecta tarjoaa kattavan valikoiman sekä yksilöllisesti valmistettavia että valmiita apuvälineitä. Tuotevalikoima sisältää mm. proteeseja, ortooseja, jalkineita, tukipohjallisia, kompressiotuotteita sekä monenlaisia apuvälineitä päivittäisiin toimintoihin, hygieniaan, liikkumiseen, ergonomiaan, siirtymiseen ja esteettömyyteen. Kuvaston avulla on helppo tutustua Respectan tarjoamiin valmisapuvälineratkaisuihin. 

Verkkokuvastomme esittelee varastoitavat tuotteet, joita on saatavilla maksusitoumuksella apuvälineklinikalta yksilöllisen arvion mukaan, valmiina myymälästä tai toimitettuina terveydenhuollon organisaatioille. Myymälätuotteiden ja valmisortoosien kuluttajahinnat ovat näkyvissä kuvastossamme, muista tuotteista saat tarjouksen myyntipalvelustamme myynti@respecta.fi tai 0207 649 748* tai oman alueesi myyntineuvottelijalta.

Kuvaston hinnat on ilmoitettu alv. 0% ja sis.alv. 24%.

Kuvastossa olevien varastotuotteiden lisäksi meillä on laaja valikoima sopimus- ja tilaustuotteita, joita myyntimme voi tarvittaessa suositella. Oman terveydenhuollon organisaatiosi voimassa olevan sopimuskuvaston (pdf) voit tilata myyntipalvelustamme tai sopimuskuvastojen tilauslomakkeella.

Yksilöllisesti suunniteltujen ja valmistettujen tuotteiden hinta määräytyy mitanottoon, suunnitteluun ja valmistukseen käytetyn ajan sekä käytettyjen komponenttien ja materiaalien mukaan. Jokaisesta yksilöllisestä tuotteesta tehdään aina yksilöity kustannusarvio apuvälineklinikoillamme.

 

Toimitusmaksut

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille postiennakolla. Toimitusmaksuhinnastomme löydät palveluhinnastosta: kuvasto.respecta.fi/palveluhinnasto/

 

Myynti- ja toimitusehdot

Katso Respectan myynti- ja toimitusehdot tästä.

 

Www-kuvaston vaatimukset:

Selainkuvasto toimii parhaiten uusimmissa Firefox, Safari, Chrome tai Internet Explorer-selainversioissa (IE 9 tai uudempi) sekä mobiililaitteilla iOs, Android ja WindowsPhonen oletusselaimilla. 

Web-kuvastoon liittyvissä teknisissä asioissa ota yhteyttä: asiakaspalvelu(at)respecta.fi

 

*Soittajahinnat matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 5,57 snt/min (sis. alv 24%)