Respectan myymälöistä löydät laajan valikoiman jalkineita ja kenkiä; valmisjalkineet, erityisjalkineet, ortopediset jalkineet, diabetesjalkineet ja hoitojalkineet. Respectan myymälöissä sinua palvelevat asiantuntevat terveydenhuoltoalan ammattilaiset, jotka auttavat valitsemaan tarpeisiisi sopivat jalkineet. Jalkinemallit saattavat vaihdella myymälöittäin.

Naisten jalkine Echelon 6 harmaa/pinkki

103851

Naisten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. ...

Naisten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. Lenkkari on neutraali tuennalta ja iskunvaimennettu. Soveltuu kävelyn lisäksi mainiosti myös juoksuun hyvin rullaavan pohjan ja vaimennuksen ansiosta. Ulkopohjan TRI-FLEX-kuviointi antaa parasta ...

Liukuestetossu koot s-xxl

17180

Liukuestetossu. Materiaali Polyakryyli 50%, polyesteri 50%. Konepesu 40 astetta. koko S ...

Liukuestetossu. Materiaali Polyakryyli 50%, polyesteri 50%. Konepesu 40 astetta. koko S (34-36) koko M (37-39) koko L (40-42) koko XL (43-45) koko XXL (46-47).

Naisten jalkine mustaa nahkaa tarrakiinnitys

172-08-210

Naisten jalkine pehmeästä nahasta. Kiinnitys kahdella tarralla. Irrotettava pohjallinen. ...

Naisten jalkine pehmeästä nahasta. Kiinnitys kahdella tarralla. Irrotettava pohjallinen. Koot 36−42. Saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.

Umpikantainen sandaali arien koot 36-46

1773-86-82

Kokonaan avattava päällinen on helppo pukea taipumattomaan tai sidottuun jalkaan. Oikean ...

Kokonaan avattava päällinen on helppo pukea taipumattomaan tai sidottuun jalkaan. Oikean kokoiseksi mitoitettu varvasaukko ja laajasäätöiset tarraremmit. Arien on iskuja pehmentävä, antibakteerinen ja hengittävä. Se sopii myös ulkokäyttöön.

Umpikantainen sandaali Aduler

17738902

Aduler sandaali on kokonaan avattava ja ilmava jalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Sandaali on ...

Aduler sandaali on kokonaan avattava ja ilmava jalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Sandaali on helppo pukea, sillä kiinnitys on kahdella laajasti säädettävällä tarralla. Pohjallinen on irrotettava ja pestävä. Koot 36-48.

Naisten sandaali Embla musta

1804-BLACK

Naisten Embla saandaalit on valmistettu mustasta pehmeästä nahasta. Jalkineissa ...

Naisten Embla saandaalit on valmistettu mustasta pehmeästä nahasta. Jalkineissa irrotettava pohjallinen ja kaksi säädettävää tarraa edessä. Sandaaleissa kantaremmi, jonka pituutta voidaan säätää soljella. Koot 36−42. Saatavuus saatta vaihdella myymälöittäin.