Respectan myymälöistä löydät laajan valikoiman jalkineita ja kenkiä; valmisjalkineet, erityisjalkineet, ortopediset jalkineet, diabetesjalkineet ja hoitojalkineet. Respectan myymälöissä sinua palvelevat asiantuntevat terveydenhuoltoalan ammattilaiset, jotka auttavat valitsemaan tarpeisiisi sopivat jalkineet. Jalkinemallit saattavat vaihdella myymälöittäin.

Liukuestetossu koot s-xxl

17180

Liukuestetossu. Materiaali Polyakryyli 50%, polyesteri 50%. Konepesu 40 astetta. koko S ...

Liukuestetossu. Materiaali Polyakryyli 50%, polyesteri 50%. Konepesu 40 astetta. koko S (34-36) koko M (37-39) koko L (40-42) koko XL (43-45) koko XXL (46-47).

Umpikantainen sandaali arian koot 36-46

1773-86-82

Kokonaan avattava päällinen on helppo pukea taipumattomaan tai sidottuun jalkaan. Oikean ...

Kokonaan avattava päällinen on helppo pukea taipumattomaan tai sidottuun jalkaan. Oikean kokoiseksi mitoitettu varvasaukko ja laajasäätöiset tarraremmit. Arien on iskuja pehmentävä, antibakteerinen ja hengittävä. Se sopii myös ulkokäyttöön.

Umpikantainen sandaali Aduler

17738902

Aduler sandaali on kokonaan avattava ja ilmava jalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Sandaali on ...

Aduler sandaali on kokonaan avattava ja ilmava jalkine sisä- ja ulkokäyttöön. Sandaali on helppo pukea, sillä kiinnitys on kahdella laajasti säädettävällä tarralla. Pohjallinen on irrotettava ja pestävä. Koot 36-48.

Naisten nilkkuri nauhakiinnitys Pomar

18002-110-

Pomar Orto laajalestinen nilkkuri nauha- ja vetoketjukiinnityksellä. Pitävä GRIP+ ...

Pomar Orto laajalestinen nilkkuri nauha- ja vetoketjukiinnityksellä. Pitävä GRIP+ pitopohja, lämmin villasekoitevuori ja päällismateriaalina käytetty musta nappanahka tekevät kengistä helppohoitoiset, turvalliset ja miellyttävät käyttää. Kengissä on myös irrotettava ...

Naisten GTX nilkkuri nauhakiinnitys Pomar

38306-500

Naisten mustat nauhalliset nilkkurit, joissa vetoketju kengän sivulla. Vedenpitävä ...

Naisten mustat nauhalliset nilkkurit, joissa vetoketju kengän sivulla. Vedenpitävä Gore-Tex päällinen ja irrotettavat pojhalliset. Kengissä on pitävä ja kulutusta kestävä TR-kumipohja. Saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.

Hanni-sandaali

448001-222001

Hanni-sandaali on sporttisella ulkonäöllä varustettu sisä-/ulkosandaali. Sandaalista ...

Hanni-sandaali on sporttisella ulkonäöllä varustettu sisä-/ulkosandaali. Sandaalista irtoaa sisäpohjallinen, joten siihen voidaan helposti valmistaa yksilöllinen tukipohjallinen ja näin yksilöidä kenkä kaikkien tarpeisiin sopivaksi. Värit: Musta ja musta/valkoinen. Saatavilla ...