Kävelykeppi kannattaa valita apuvälineeksi silloin, kun tukea tarvitaan vain vähän. Kävelykeppi antaa sopivasti tukea esim. pienen huimauksen aiheuttaman epävarmuuden vähentämiseksi. Käyttö edellyttää kuitenkin hyvää käden ja koko yläraajan toimintaa. Kävelykeppiin kannattaa hankkia myös joko käsilenkki tai magneettipidike, joilla kepin saa helposti pysymään mukana, eikä käyttäjän tarvitse kumartua poimimaan sitä lattialta. 

Nelipistekeppi aikuisten

121150

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi ...

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Pituudensäätö 78-100 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Nelipistekeppi nuorten

121160

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja ...

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö 62-74 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Nelipistekeppi lasten

121165

Nelipistekeppi lapsille. Nelipistekeppi on valmistettu teräksestä. Kepin kädensijan voi ...

Nelipistekeppi lapsille. Nelipistekeppi on valmistettu teräksestä. Kepin kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö 48-61 cm. Maksimikäyttäjäpaino 50 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Kävelykeppi simplex hopea mustat muoviosat

133.10

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen ...

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen pituudensäätö 73-95,5 cm klipsillä 2,5 cm:n välein. Korkeudensäätöosassa erillinen kiristysmekanismi. Värit: Musta ja harmaa. Max. kuormitus 125 kg. Kepinpääkumi Ø 17 mm (KUMI-17-).

Simplex kävelykeppi 4-osa, kokoontaitettava

133.10.30

4-osaan taittuva kevytmetallikeppi, jossa leveän tukipinnan antava kädensija. Soveltuu ...

4-osaan taittuva kevytmetallikeppi, jossa leveän tukipinnan antava kädensija. Soveltuu kevyeen tukeutumiseen. Tuotteen paino 360 g. Väri: musta. 19 mm kepinpääkumi. Maksimikuormitus 100 kg.