Respectan valikoimasta löydät tukisukkien ja hoitosukkien sekä hoitohihojen ja hoitokäsineiden pukemisesta helpottavia apuvälineitä, esimerkiksi sukanvetolaite.

Sukanvetolaite butler tukisuki lle

37753

Muovitetusta metallilangasta valmistettu teline, jonka avulla sekä avo- että umpikärkiset ...

Muovitetusta metallilangasta valmistettu teline, jonka avulla sekä avo- että umpikärkiset tuki- ja hoitosukat voi pukea jalkaan. Telineestä on apua erityisesti silloin, jos käsien voimat ovat heikentyneet. Väri: valkoinen. Materiaali: muovilla päällystetty metallilanka.

Liimavoide hoitosukan kiinnitykseen, juzo

9800

Roll-on voide miellyttävään hoitosukan/-hihan kiinnitykseen. Ihoystävällinen, helppo ...

Roll-on voide miellyttävään hoitosukan/-hihan kiinnitykseen. Ihoystävällinen, helppo pestä pois vedellä. Sisältö: 59 ml.

Easyslide sukan ja hihan vetoaite eri koot väri vihreä

E01

Apuväline avokärkisten tuki- ja hoitosukkien ja -hihojen pukemiseen. Materiaali: erittäin ...

Apuväline avokärkisten tuki- ja hoitosukkien ja -hihojen pukemiseen. Materiaali: erittäin kevyt ja liukas purjekangas. Viisi eri kokoa.

Easyslide magnide m-xl sukanvetolaite umpikärkiselle

E0151

Umpikärkisten tuki- ja hoitosukkien pukemiseen tarkoitettu apuväline. Magnidessa on ...

Umpikärkisten tuki- ja hoitosukkien pukemiseen tarkoitettu apuväline. Magnidessa on innovatiivinen magneettisulkija. Materiaali erittäin kevyt ja liukas purjekangas.

Sim-slide sukan pukemisen ja riisumisen apuväline s-xl

E0SL0

Sim-Slide pukemisen apuvälinettä voit käyttää myös hoitosukan riisumiseen. Vedä Sim-Slide ...

Sim-Slide pukemisen apuvälinettä voit käyttää myös hoitosukan riisumiseen. Vedä Sim-Slide sukan päälle. Vedä oransseista napeista, jolloin Sim-Slide kiristyy nilkan yläpuolelle. Taita sukka Sim-Sliden päälle. Vedä sukka ja Sim-Slide yhdessä kantapään yli. Neljä kokoa. Väri: ...