Kausijalkineet ovat myynnissä Respectan myymälöissä. Myymälöiden jalkineet on koottu vastaamaan niin tavallisen käyttäjän kuin vaativampienkin jalkojen erityistarpeita. Lähes kaikissa kausijalkinemalleissa on irrotettava pohjallinen, jonka voi korvata yksilöllisesti valmistetulla tukipohjallisella. Jalkinemallit saattavat vaihdella myymälöittäin.

Naisten jalkine Echelon 6 harmaa/pinkki

103851

Naisten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. ...

Naisten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. Lenkkari on neutraali tuennalta ja iskunvaimennettu. Soveltuu kävelyn lisäksi mainiosti myös juoksuun hyvin rullaavan pohjan ja vaimennuksen ansiosta. Ulkopohjan TRI-FLEX-kuviointi antaa parasta ...

Naisten jalkine mustaa nahkaa tarrakiinnitys

172-08-210

Naisten jalkine pehmeästä nahasta. Kiinnitys kahdella tarralla. Irrotettava pohjallinen. ...

Naisten jalkine pehmeästä nahasta. Kiinnitys kahdella tarralla. Irrotettava pohjallinen. Koot 36−42. Saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.

Naisten sandaali Embla musta

1804-BLACK

Naisten Embla saandaalit on valmistettu mustasta pehmeästä nahasta. Jalkineissa ...

Naisten Embla saandaalit on valmistettu mustasta pehmeästä nahasta. Jalkineissa irrotettava pohjallinen ja kaksi säädettävää tarraa edessä. Sandaaleissa kantaremmi, jonka pituutta voidaan säätää soljella. Koot 36−42. Saatavuus saatta vaihdella myymälöittäin.

Naisten jalkine mustaa nahkaa ja verkkokangasta nauh...

181-28-310

Naisten kevyet jalkineet, joiden pintamateriaalina mustaa nahkaa ja vettä hylkivää ...

Naisten kevyet jalkineet, joiden pintamateriaalina mustaa nahkaa ja vettä hylkivää verkkokangasta. Kengät ovat hengittävät ja niissä on irrotettava pohjallinen. Koot 36−42. Saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.

Miesten jalkine Echelon 6 navy/keltainen

203851

Miesten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. ...

Miesten laajalestinen lenkkari, joihin mahtuu hyvin myös ortopedinen pohjallinen. Lenkkari on neutraali tuennalta ja iskunvaimennettu. Soveltuu kävelyn lisäksi mainiosti myös juoksuun hyvin rullaavan pohjan ja vaimennuksen ansiosta. Ulkopohjan TRI-FLEX-kuviointi antaa parasta ...

Miesten jalkine Pomar ruskea memory pohjallinen

43207-102

Miesten tennarien päällismateriaali aitoa nahkaa. Jalkine on tilavaa mallia. Kengissä on ...

Miesten tennarien päällismateriaali aitoa nahkaa. Jalkine on tilavaa mallia. Kengissä on irrotettava memory mukavuuspohjallinen, joka tukee ja suojaa jalkaa. Voit myös vaihtaa jalkineisiin omat pohajlliset. Koot 40−45. Saatavuus saattaa vaihdella myymälöittäin.