Peukalotuki auttaa ranteen kipu- ja rasitustilojen hoidossa.

Peukalotuki diagonal comfort koot xs-xl oik/vas

4026

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. Kevyt peukalotuki. Tuessa on peukalon liikkeitä ...

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. Kevyt peukalotuki. Tuessa on peukalon liikkeitä myötäilevä metallinen spiraalilasta. Peukalossa ja ranteessa tarrakiinnitykset. Materiaalina hengittävä ja iholle miellyttävä Darlexx.  

Peukalotuki diagonal pitkä, koot M-XL, oik/vas

4075

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. S-kokoa ei ole enää saatavilla.  Peukalo CMC- ...

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. S-kokoa ei ole enää saatavilla.  Peukalo CMC- JA MCP-niveliä tukeva pitkä tuki, jossa kiinnitys on ranteessa kahdella ja peukalossa yhdellä tarralla. Peukaloa tukee spiraalijousi. Materiaaleina ovat viskoosi, polyesteri ja kumi.  

Peukalotuki Thumboform pitkä

4085-

Peukalon CMC-ja CMP-niveliä voimakkaasti tukeva tuki. Ohjaa myös ranteen asentoa. Tuessa ...

Peukalon CMC-ja CMP-niveliä voimakkaasti tukeva tuki. Ohjaa myös ranteen asentoa. Tuessa on muovilasta, jota voi muotoilla kuumassa vedessä. Kiinnitykset ovat kahdella tarralla ranteessa ja yksi tarra peukalossa. Materiaalina neopreeni ja Turbocast.

Peukalotuki rhizo forsa s ja m oik/vas

50A4=

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. Peukalotuki, joka tukee MCP ja MP niveliä. ...

Poistuva tuote, varmistathan saatavuuden. Peukalotuki, joka tukee MCP ja MP niveliä. Antaa vahvan tuennan muokattavan muovilastan ansiosta. Tuki on miellyttävä käyttää, koska materiaali on pehmeää ja ihoystävällistä.  

Peukalotuki Rhizo Arexa

50P22

Rhizo Arexa -peukalotuki soveltuu käytettäväksi sekä oikeassa että vasemmassa kädessä ...

Rhizo Arexa -peukalotuki soveltuu käytettäväksi sekä oikeassa että vasemmassa kädessä (bilateraalinen). Miellyttävä, hengittävä materiaali. Kahdet, muotoiltavat alumiinikiskot takaavat, ettei herkät luunalueet altistu lisäpaineelle. Kaksi kokoa, S (ranteen ympärys 14−18cm), M ...

Peukalo-ortoosi Actimove Rhizo Forte

76238

Actimove® Rhizo Forte on peukalo-ortoosi kivuliaiden CMC- MCP 1 nivelten hoitoon. Ortoosi ...

Actimove® Rhizo Forte on peukalo-ortoosi kivuliaiden CMC- MCP 1 nivelten hoitoon. Ortoosi pitää peukalon toiminnallisessa asennossa, ja sen erityinen rakenne estää tehokkaasti peukalon adduktion samalla, kun muut neljä sormea ja ranne saavat liikkua vapaasti. Ortoosi on ...