Klinikalla etsitään ratkaisu, joka mahdollisimman hyvin tukee ja parantaa asiakkaan toImintakykyä. Apuvälineellä pyritään mahdollistamaan selviytyminen omassa elinympäristössään itsenäisesti tai avustettuna vammasta tai liikuntarajoitteesta huolimatta.

Respectan terveydenhuoltoalan ammattilaiset vastaavat apuvälineratkaisujen suunnittelusta, yksilöllisestä sovittamisesta, valmistuksesta sekä käytönopastuksesta ja koulutuksesta. Kaikki asiakastapahtumat dokumentoidaan tietojärjestelmiimme laatustandardien mukaisesti.

Respectan toimipisteet palvelevat yli 10 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi toimimme sivuvastaanottopisteissä ajanvarauksella yli 20:n paikkakunnan terveyskeskuksissa, kuntoutuslaitoksissa ja keskussairaaloissa. Parhaimman tuloksen saamiseksi ja rauhallisen arvio- ja mitanottohetken takaamiseksi apuvälineklinikat toimivat ajanvarauksella.

Katso yhteystietomme tästä

Palvelun sisältö ja laskutuksen perusteet

Respectan apuvälineklinikoiden tuotevalikoima on suunniteltu tarjoamaan asiakkaalle toimivia ja helposti valittavia ratkaisuja arjessa esiintyviin toiminnallisiin muutoksiin tai ongelmiin. Perimme apuvälineen valinnan ohjauksesta ja sovituksesta tämän hinnaston mukaisen maksun, joka perustuu Respectan asiantuntijalta asiakkaan palveluun kuluvaan aikaan ja toimenpiteisiin. Palvelun maksullisuudesta ilmoitetaan asiakkaalle aina etukäteen. Henkilökohtaista palvelua tarjotaan asiakkaille pääsääntöisesti ajanvarauksella.

Respectan ajanvaraus puhelimitse 0207 649 749. Tukipohjallisten ja jalkineiden arvioon sekä mitanottoon ajanvaraus myös verkosta www.respecta.fi/ajanvaraus.

 

Palvelut

  • Apuvälinearvio, suunnittelu ja mitanotto
  • Sovitus ja luovutus
  • Kontrolli
  • Muut tekniset palvelut

Tuntiperusteinen hinta: 91,50 € (alv 0%)


Laskutus tapahtuu toteutuneen ajan mukaan, minimiveloitus 22,88 € (alv 0%) 15 minuutin mukaisesti. 

 

Sovitushinnasto

  • ranne- ja selkätuet + muut pienet tuet 15-30 minuuttia - sovitushinta: 22,88 - 45,75 €
  • polvituet alkaen 30 minuuttia - sovitushinta alk. 45,75 €


Veloitus peruuttamattomasta ajanvarauksesta

Varattu, sopimattomaksi osoittautuva ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään edellisenä työpäivänä. Äkillisestä sairastumisesta vastaanottopäivänä pitää ilmoittaa viipymättä. Peruuttamattomasta ajanvarauksesta lähetämme asiakkaalle laskun.


Peruuttamaton ajanvaraus alv. 0% / alv. 24%
Peruuttamaton ajanvaraus 40,32 € / 50 €
 

Toimitusmaksuhinnasto

Toimitamme tuotteet yksityishenkilöille kotiin tai lähimpään postin palvelupisteeseen sovitusti laskulla. Koko toimitusmaksu määräytyy alla olevan taulukon mukaan:
 
  Hinnat alv. 0 %  / alv 24 %
Pakettilähetykset max. 35kg tai 300x120x60 cm   7,50 € / 9,30 € / lähetys
Lavat max. 80x120 cm (TEHO, EUR) 37,50 € / 46,50 € / lava
Lavat yli 80x120 cm 62,50 € / 77,50 € / lava
Sänky asennettuna                   180,00€ / 223,20€ / sänky (Suuremmissa erissä kysy tarjous!)

Hinnasto on voimassa toistaiseksi.