Kun pyörätuolin liikuttelu ja käsittely vaikeutuu oleellisesti, tai kelauksen vaatimat toimintakykyedellytykset puuttuvat kokonaan, perusliikkumiseen on syytä ottaa mukaan sähköavusteiset liikkumisvälineet.

Jos liikuntatarve on pääosin sisätiloissa, ulkomitoiltaan pienikokoinen sähköpyörätuoli on optimaalinen väline omatoimiseen selviytymiseen kotona. Mikäli liikuntatarvetta on sekä sisä- että ulkotiloissa, sähköpyörätuoli on varustettu selvästi ulkona liikkumista varten isoin karkeakuvioisin renkain, ajovaloin ja vilkuin sekä kaatumisesteineen. Koko on myös hieman sisäversiota suurempi, jotta meno on epätasaisellakin vakaata ja tukevaa.

Jos liikkuminen sisätiloissa onnistuu muilla keinoin, mutta kotoa asioimaan lähteminen ei onnistu, sähkömopo on oikea apuväline. Siirry sähkömopoon tilavassa eteisessä tai autokatoksessa ja ajele hiljaisesti ja tasaisesti 30-40 km päivämatkoja. Sähkömopo ei saastuta eikä pidä meteliä, sillä voi ajella yhtä hyvin sisään kauppakeskuksiin kuin virastotaloihinkin.

Sähkömopon voi aina hankkia omatoimisesti, mutta sähkötoimisten kulkuvälineiden käyttöön liittyy aina ajotaito ja yleisen liikenneturvallisuuden näkökulma, koska niillä ajetaan yleisillä liikenneväylillä. Kannattaa aina aloittaa apuvälinetarpeen selvittäminen oman lääkärin kanssa. 

Lue lisää aiheesta: respecta.fi/ratkaisut/liikkuminenOttobock-varaosakuvasto: http://etk-op.ottobock-shop.de

Juvo sähköpyörätuoli etu- tai takavetoinen

490E75=0

Juvo sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, jonka ansiosta jokainen tuote ...

Juvo sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, jonka ansiosta jokainen tuote räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Valittavanasi on etu- tai takaveto, tarvittavat säätö- ja sähkötoiminnot sekä kaksi moottori- ja runkoleveysvaihtoehtoa. ...

B500 Advanced Sähköpyörätuoli

490E32-00000-C

Monipuolinen suorituskykyinen takavetoinen sähköpyörätuoli. Tehokas maastossa isojen ...

Monipuolinen suorituskykyinen takavetoinen sähköpyörätuoli. Tehokas maastossa isojen pyörien ansiosta. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Pyydä tarjous!    

Skippi Sähköpyörätuoli

490E55-00000-K

Ketterä lasten takavetoinen sähköpyörätuoli, jota on helppo ajaa ja käsitellä. Isot ...

Ketterä lasten takavetoinen sähköpyörätuoli, jota on helppo ajaa ja käsitellä. Isot ajopyörät mahdollistavat vaivattoman esteiden ylityksen ja turvallisen ajo-ominaisuuden. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Sopii ajoon niin ulkona kuin sisätiloissa. istuinleveys ja -syvyys ...

B400 Sähköpyörätuoli

490E65-00000-C

Helppokäyttöinen takavetoinen sähköpyörätuoli joka tilanteeseen niin ulkona kuin ...

Helppokäyttöinen takavetoinen sähköpyörätuoli joka tilanteeseen niin ulkona kuin sisätiloissakin. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Pyydä tarjous!

B400 Advanced Sähköpyörätuoli

490E65=10000

Monipuolisesti varustettava takavetoinen sähköpyörätuoli, jonka istuma-asennon ...

Monipuolisesti varustettava takavetoinen sähköpyörätuoli, jonka istuma-asennon säätötoimintoja voi haluttaesa varustaa säädettäväksi sähkötoimisesti. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Helppo ajaa ja käsitellä, sopii ajoon niin ulkona kuin sisätiloissakin. Pyydä tarjous!

Sähköpyörätuoli Juvo keskivetoinen

490E75-0-A

Juvo sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, jonka ansiosta jokainen tuote ...

Juvo sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, jonka ansiosta jokainen tuote räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Valittavanasi on tarvittavat säätö- ja sähkötoiminnot sekä kaksi moottorivaihtoehtoa. Keskivetoinen sähköpyörätuoli kääntyy pienessäkin ...