Lasten terapiavälineet löydät Respectalta.

Tasapainotyyny Mambo Max Standard

04-020101

Ilmatäytteinen tasapainotyyny harjoitteluun ja aktiiviseen istumiseen. Tyynyn toisella ...

Ilmatäytteinen tasapainotyyny harjoitteluun ja aktiiviseen istumiseen. Tyynyn toisella puolella nystyrät verenkierron aktivointiin. Halkaisija 33 cm, korkeus 7 cm. Maksimikäyttäjäpaino 200 kg. Tuotteen mukana neulapumppu. Materiaali PVC-muovia. Väri sininen.

Seisomateline Tim

T480

Seisomateline, joka mahdollistaa lasten ja nuorten seisomisen pystyasennossa jäsenet ...

Seisomateline, joka mahdollistaa lasten ja nuorten seisomisen pystyasennossa jäsenet oikeaan asentoon linjattuna. Oikeanlainen seisoma-asento saavutetaan erilaisten vartalon tukien avulla,kuten polvi-, pakara-, selkä-, lantio-, rintakehä- ja selkätuilla. Seisoma-asento lisää ...

Seisomateline Mygo Stander

W84010010100

Mygo Stander -seisomateline edistää lapsen luonnollista seisoma-asentoa. Seisomatelinessä ...

Mygo Stander -seisomateline edistää lapsen luonnollista seisoma-asentoa. Seisomatelinessä on olka-, vartalo- ja lantiotuet sekä telinettä kallistettaessa tukea antaa rintavyö. Mygo -seisomatelineessä on erilliset säädettävät jalkatuet. Seisomateline voidaan kallistaa ...

Seisomateline Squiggles Stander

W840100101013

Seisomateline 1−5 -vuotiaille lapsille monipuolisin säädöin ja asentoa tukevin varustein. ...

Seisomateline 1−5 -vuotiaille lapsille monipuolisin säädöin ja asentoa tukevin varustein. Laajakallistuskulma mahdollistaa erilaiset seisoma-asennot. Kiinnitettävissä useampiin erilaisiin alustoihin. Materiaali alumiinia.

Pehmeä pallo 26 cm Mambo

04-010103

Pehmeää puhaltaen täytettävää palloa on käytetty niin pilateksessa kuin monissa ...

Pehmeää puhaltaen täytettävää palloa on käytetty niin pilateksessa kuin monissa mattotason harjoittelussa. Pallon avulla voidaan lisätä tehoa harjoitteluun esim vatsa- tai reisilihasten harjoituksissa.

Tasapainokivet 6kpl/pkt

04-030141

Iloisen väriset nystyräpintaiset tasapainokivet astelu- ja tasapainoharjoituksiin. ...

Iloisen väriset nystyräpintaiset tasapainokivet astelu- ja tasapainoharjoituksiin. Halkaisija 15 cm, korkeus 6 cm. 6kpl/pkt.