SLIP

Teippivaippa Attends Slip Active ja Attends Slip Regular

Attends Slip Active -teippivaipat on suunniteltu keskivaikeasta vaikeaan ja erittäin vaikeaan inkontinenssiin ja/tai ulosteinkontinenssiin. Kaksivaiheinen kiinnityssysteemi helpottaa asettelua ja kiinnitystä, minkä ansiosta vaippa istuu napakasti. Valkoinen taustamuovi estää läpivuodon. Hengittävät tekstiilimäiset kiinnitysvyöt ovat lanteilla miellyttävät ja edistävät ihon hyvinvointia. 

Lahkeensuiden joustoreunat ja erilliset vuotosuojat antavat hyvän istuvuuden ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Vaipan anatominen muotoilu takaa napakan ja hyvän istuvuuden. Imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen vaipan vaihtotarpeen.

On tärkeää valita oikea koko, mittaa lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi. 

Attends Slip Regular -teippivaippa on suunniteltu vaikeaan/erittäin vaikeaan virtsa- ja/tai ulosteinkontinenssiin. Teippivaipan uudelleen kiinnittyvän neljän tarran kiinnityksen ansiosta vaippa istuu napakasti. Tekstiilimäinen tausta on hengittävä ja ihoystävällinen. Uudelleen kiinnittyvät tarrat voidaan asettaa etuosassa mihin kohtaan tahansa. Tarroja voidaan tarpeen mukaan avata, sulkea ja uudelleen säätää parhaan mahdollisen istuvuuden saamiseksi.

Lahkeensuiden joustoreunat ja erilliset vuotosuojat antavat hyvän istuvuuden ja vähentävät ohivuotojen riskiä. Takaosan joustavan vyötärönauhan ansiosta tuote istuu paremmin. Imuosan anatominen muotoilu parantaa käyttömukavuutta. Imukykyinen ydin auttaa vähentämään ohivuotoja ja epämiellyttävien hajujen syntymistä sekä edistää ihon kuivuutta. Kosteusindikaattori tukee hyvää hoitoa osoittaen vaipan vaihtotarpeen. On tärkeää valita oikea koko, mittaa lantion- ja vyötärönympärys ja valitse näistä mitoista suurempi.

 

 

ISO-koodi
093004

Lisätuotekategoriat:

Hygienia

Teippivaippa Attends Slip Active ja Attends Slip Regular
Tuotenumero Tuote Lantion-/
vyötärönympärys
Pakkaus
201510 Teippivaippa Attends Slip Active 9M 75-110 cm 28 kpl/pss
201411 Teippivaippa Attends Slip Active 10M 75-100 cm 28 kpl/pss
201435 Teippivaippa Attends Slip Active 10L 100-145 cm 28 kpl/pss
203446 Teippivaippa Attends Slip Regular 10S 50-85 cm 21 kpl/pss
207666 Teippivaippa Attends Slip Regular 10L 100-150 cm 26 kpl/pss
207642 Teippivaippa Attends Slip Regular 10XL 150-175 cm 14 kpl/pss