480F160=DV

Pyörätuoli Avantgarde 4 DV

Avantgarde 4 DV on monikäyttöinen ja mukava pyörätuoli aktiivisille käyttäjille. Pyörätuoli on pienikokoinen ja ketterä liikkeissään ahtaissakin tiloissa. Sen ominaisuuksiin kuuluu hyvä suuntavakaus kelattaessa sekä vakaa runkorakenne. Kelauspyörien laaja säätömahdollisuus täyttää käyttäjien yksilölliset tarpeet. 

Valikoimaamme kuuluvien 17 houkuttelevan värin lisäksi tarjolla on erilaisia takapyörävaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Halutessasi voit valita Avantgardeen myös hiilikuidusta valmistetut sivulaidat.

Uusi Avantgarde DV hämmästyttää keveydellään ja sisältää kaikki edeltäjiensä kiitellyt ominaisuudet. Kiitosta ovat saaneet niin uuden DV-mallin korkeussäädettävät käsinojat kuin mahdollisuus kelata pyörätuoli eri kohteiden lähelle. Lähelle kelaaminen on mahdollista taittuvien jalkatukien ansiosta.

Vieläkin kevyempää pyörätuolia toivovat käyttäjät voivat valita CLT-paketin, jolla Avantgarde-pyörätuoli muuntuu ultrakevyeksi versioksi aktiiviseen käyttöön. Keveys perustuu yksinkertaiseen CLT-runkoristikkoon, kiinteästi hitsattuihin osiin, kuten takapyörien sovittimiin ja työntökahvoihin, istuimen ja selkänojan kevyempiin pehmusteisiin sekä hiilikuidusta valmistettuihin sivulaitoihin ja Infinity Ultralight ‑vanteisiin.

Lue lisää: Pyörätuoli oman maun mukaan - Avantgarde 4

 

 

 

 

Paino
9,7 kg
ISO-koodi
122203
Maksimikuormitus SWL (kg):
140

Lisätuotekategoriat:

Pyörätuolit, Lasten maailma, Liikkuminen

Mittataulukko  
Istuinleveys 32–52 cm
Istuinsyvyys 36–54 cm
Selkäosan korkeus 25-55 cm
Istuinkorkeus edestä 38–54 cm
Istuinkorkeus takaa 36–51 cm
Säärimitta 1651 cm
Maksimikuormitus 100 kg /140 kg
Kokonaispaino alkaen 9 kg
  • Käsinpesu 40° C. Neutraali pyykinpesuaineliuos. Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavassa paikassa.
  • Puhdistetaan neutraalilla pesuaineliuoksella joko siivouspyyhkeellä tai harjalla, jonka jälkeen huolellinen huuhtelu ja kuivaus.
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).
  • Tahrat tulee poistaa heti kostealla sienellä