PLAT1000-

Kävelypöytä Eva

Kevyt ja kapeistakin 75 cm oviaukoista mahtuva EVA kävelypöytä. Eva kävelypöydän pöytätason design on kevytlinjainen. Kevyesti pehmustettu pöytätaso ja muut muoviosat on mustaa polyuretaania ja polypropeenimuovia. Alumiinirunko on pulverilakattu valkoiseksi.

EVA on kevyt ja helposti liikuteltava korkea kävelypöytä, jossa pehmustettu pöytätaso tukeutumiseen. Pöytätasossa ei ole saumoja, joten se kestää paremmin nesteitä ja on helppo puhdistaa. Ohjaus tapahtuu tukevista käsikahvoista. Sopii henkilöille joiden lihasvoimat tai tasapaino ei riitä normaalin rollaattorin käyttämiseen.

Kävelypöytä on varustettu kaasujousella sekä käsijarruilla. Käsijarrut voi lukita seisontajarruiksi ja niitä voi käyttää myös yksikätisesti. Tason korkeudensäätö kaasujousella. Kumiset pyörät Ø 100 mm. Kaikki pyörät pyörivät vapaasti pystyakselinsa ympäri ja ovat suuntalukittavat. Käsitukien sisämitat 31-47 cm. Maksimikäyttäjäpaino kävelypöydän mallista riippuen 150 kg tai 110 kg.

 

ISO-koodi
120612

Lisätuotekategoriat:

Kävelytelineet, Liikkuminen

Tuotevaihtoehdot

Tuotekoodi Tuote
PLAT1000GB Kävelypöytä eva kaasujousella käsijarrut
  PLAT1000GB
Max. kuormitus 150 kg
Eturenkaat Kääntyvät 4" renkaat, suuntalukittavat
Takarenkaat Kääntyvät 4" renkaat käsijarruilla, suuntalukittavat
Kokonaipaino 18 kg
Pituus 800 mm
Leveys 640 mm
Käsitukien väliin jäävä tila 315−480 mm
Käsitukien korkeus (säädettävä) 915−1325 mm
Kokonaiskorkeus (käsitukien yläreuna) 1015−1425 mm
Käsijarrut 2 yhtenäistä käsijarrua, lukittavissa seisontajarruiksi
  • Puhdistetaan neutraalilla pesuaineliuoksella joko siivouspyyhkeellä tai harjalla, jonka jälkeen huolellinen huuhtelu ja kuivaus.
  • Puhdistus kostealla liinalla tai sienellä