50K324=

Polvituki Agilium Reactive

635,12 €

(alv 24%)

512,19 €

(alv 0%)

Agilium Reactive on klassisella kolmipisteperiaatteella toimiva polviortoosi mediaalisen kompartmentin gonartroosin hoitamista varten. Se on optimoitu potilaille ja ammattilaisille, jotka suosivat polven yli ulottuvaa vaikutusta. Innovatiivinen kiinnitystekniikka pohkeen yläosassa tuo hyvän istuvuuden, eikä seisoessa täydy luopua stabiilista asennosta.

Agilium Reactive on painoltaan kevyt materiaalien, kapean mallin ja litteän rakenteensa ansiosta. Pehmusteiden innovatiivinen pintatekniikka mahdollistaa käytön mukavuuden ja toisaalta estää hyvin luistamista.

Ohjauselementin automaattisesti mukautuvan muodon ansiosta Agilium Reactive mukautuu erilaisiin jalan muotoihin. Se mahdollistaa, että ortoosia on tarjolla vain yhdessä koossa. Käyttäjillä on usein se ongelma, että ortoosi painaa istuessa. Pohjelihas muuttaa muotoaan istuutuessa ja ylempi pohjeremmi, joka oli seisoessa vielä mukava, onkin yhtäkkiä liian tiukka. Agilium Reactive tarjoaa tähän ainutlaatuisen ratkaisun. Boa-liitinjärjestelmän avulla remmiä voidaan löysätä napin painalluksella. Kun istumisen jälkeen tarvitaan taas tiukkaa pitoa, käyttäjä voi säätää sitä kääntämällä boa-liitintä hiukan.

ISO-koodi
061209

Tuotevaihtoehdot

Tuotekoodi Tuote
50K324-L-1 Agilium reactive, vasen
50K324-R-1 Agilium reactive, oikea
  • Käsinpesu 40° C. Neutraali pyykinpesuaineliuos. Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavassa paikassa.