L80/90

Vuode Leo

1676,48 €

(alv 24%)

1352,00 €

(alv 0%)

Leo on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu tukeva ja varmatoiminen hoivasänky. Sängyn monipuoliset säädöt mahdollistavat optimaalisen asennon tukemisen ja helpottavat sänkyyn siirtymisiä. Sähkötoiminen hoivasänky lisää hoitajan työergonomiaa, lisäksi sivulaitojen helppo alaslasku ja selkeä käsiohjain helpottavat hoitajien työtä. Käsiohjaimesta löytyy mm. painike, jolla makuutason selkä- ja jalkaosat säätyvät samanaikaisesti.

Leo-sängyn laaja korkeudensäätöväli mahdollistaa lyhyenkin käyttäjän tukevan istuma-asennon sängyn reunalla, jalkojen ulottuessa lattiaan, mutta myös optimaalisen korkeuden hoitajalle eri hoitotoimenpiteitä ajatellen. Sängyn alle jää matalimmallekin korkeudelle säädettäessä riittävä maavara esimerkiksi potilasnostimen jalaksia varten.

Leo-hoivasängyn patjapohja on neliosainen. Patjapohjan säätöjen lisäksi myös koko sängyn kallistuskulmaa voidaan säätää (trendelenburg- ja antitrendelenburg-säätö). Käyttäjä hyötyy tästä säädöstä esimerkiksi hakiessaan hyvää ruokailuasentoa. Selkäosan ja jalkakulman säätämisen lisäksi antitrendelenburgin säätöä käyttäen, ruokailuasento on hyvin istuva ja helpottaa toimimista ja nielemistä.

Leo hoivasänkyä on saatavana kahdella eri patjapohjan leveydellä, 80cm ja 90 cm. Varastomallissa on täyspitkät sivulaidat tai jaetut sivulaidat 40/60, ja keskuslukitus. Leo sänkyyn on saatavana erilaisia lisävarusteita, kuten kahteen osaan pituussuunnassa jaettavat sivulaidat, nousutuki, kohottautumisteline ja laitojen varaan laskettava pöytätaso. Leon varastoväri on vaaleasävyinen maple (vaahtera), saatavana myös erikoistilauksena muita värivaihtoehtoja.

Alla olevassa taulukossa on yksilöitynä Leo hoivasängyn vakiovarustus sekä tilauksesta saatavilla olevat ominaisuudet. Leo hoivasänkyyn on saatavana pidennyssetti, jolla sängyn makuutason pituus saadaan pidennettyä 220 cm:n. Pidennyssetti voidaan hankkia uuden sängyn hankinnan yhteydessä tai asentaa jälkiasennuksena.

Varastomallit toimitetaan keskusvarastoltamme heti tilauksesta. Tilausmallien hinta määräytyy koon ja varustuksen mukaan. Tilausmallin toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Pyydä yhteydenotto tai tarjous tästä

Paino
142 kg
ISO-koodi
181210
Maksimikuormitus SWL (kg):
225
Käyttäjän maksimipaino (kg):
190
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote
  • Tuote on CE-merkitty
  • Myymälätuote
Ominaisuudet Varastomalli Tilausmalliin valittavissa
Patja-alustan koko

80 x 200 cm
90 x 200 cm

 
Puuosat

Puuosat vaaleavärinen vaahtera, päätylevy
9 mm huonekalulevyä, viilutettu vaahtera.

Puuosat pyökkiä, päädyt viilutettu pyökki.
Sängyn ulkomitat

95 x 208 cm
105 x 208 cm

 
SWL 225 kg  
Maksimi käyttäjän paino 190 kg  
Sängyn paino 141,7 kg  
Pyörien halkaisija 100 mm  
Jarrut

Keskuslukitus,laakeroidut pyörät,
jarrupoljin jalkopäässä

 
Korkeuden säätö 31-81 cm  
Maavara 14 cm  
Sivulaidat

Täyspitkät sivulaidat
Kaksiosaiset sivulaidat

 
Sivulaitojen korkeus 38,5 cm  
Makuutaso 4-osainen (selkä-, istuin-, reisi-, sääriosa)  3-osainen
Makuutason rakenne

Metallinen sälepohja, helposti puhdistettava
ja ilmava, sis. patjanpitimet

 Puusälepohja
Trendelenburg  0−15°  
Anti-trendelenburg  0−18°  
Selkäosan kulmasäätö  0−76°  
Reisiosan kulmasäätö  0−34°  
Sääriosan maksimikorkeus  130 mm  
Käyttöikä 10 vuotta  
Valmistajan takuu 24 kk