TL80/90

Vuode Taurus Lux

1127,16 €

(alv 24%)

909,00 €

(alv 0%)

Taurus Lux on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu varmatoiminen hoivasänky. Sängyn monipuoliset säädöt mahdollistavat optimaalisen asennon tukemisen. Sähkötoiminen hoivasänky lisää hoitajan työergonomiaa, lisäksi sivulaitojen helppo alaslasku ja selkeä käsiohjain helpottavat hoitajien/ avutajien työtä.

Käsiohjaimesta löytyy mm. painike, jolla makuutason selkä- ja jalkaosat säätyvät samanaikaisesti (auto contour -säätö), tällöin vuoteessa makaavan henkilön istuma-asento säilyy miellyttävänä. Sängyssä on vakio-ominaisuutena myös trendeleburg-/antitrendeleburg-ominaisuus. Antitrendeleburg- toiminolla sängyn jalkopääty laskeutuu max. 12 astetta vaakatason alapuolelle, jolloin istuma-asennon miellyttävyys lisääntyy entisestään ja mm. ruokailu tai TV:n katselu onnistuu huomattavan helposti. Sängyn jalkaosa on nostettavissa manuaalisesti vaakatasoon, ns. psoas-asento.

Sängyn korkeuden säätö tapahtuu päätymoottoreiden avulla , jotka on piilotettu päätypaneelien sisään, kodinomaien ilmeen säilyttämiseksi. Kun sängyn korkeudensäädön moottorit sijaitsevat sängyn päädyissä, jää sängyn alle hyvin tilaa mm. potilasnostimen jalaksia varten.

Sängyn metallisäleinen patjapohja on neliosainen, hyvin tuulettuva ja ja helppo pitää puhtaana. Patjapohjassa on integroidut patjanpidikkeet. Taurus Lux sänkyä on saatavana joko 80cm tai 90cm leveällä patjapohjalla. Sängyssä on yksittäin lukittavat 100mm pyörät.

Sänkyyn on saatavana lisävarusteena mm. nousutuki, kohottautumisteline, tippateline, korotetut sivulaidat, laitojen varaan laskettava pöytätaso sekä sängyn jatkopala, jolloin sängystä saadaan 220cm pitkä. Setti sisältää patjapohjan jatkopalan ja 220cm pitkät sivulaidat.

Metalliosien väri: vaalea beige, puuosien väri: pyökki. Sängyn päätyjen reunapuut ja laidat ovat kokopuuta, päätylevyt huonekalulevyä. 

Sänky on kasaantaitettavissa ja sängyssä on integroitu kuljetusteline, joka helpottaa sängyn varastointia ja kuljettamista paikasta toiseen. Kuljetuskunnossa sängyn päätyosat ovat toisiaan vasten erillisillä kiinnikkeillä ja patjapohja on kahdessa osassa päätyjen välissä. Sängyn kasaaminen tapahtuu yhtätyökalua käyttäen.

IP-luokitus: IP44 moottorit, IP66 ohjausyksikkö ja ohjauspaneeli.

Pitkä käyttöikä, jopa 10 vuotta.

 

Pyydä yhteydenotto tai tarjous tästä

Paino
87 kg
ISO-koodi
181210
Maksimikuormitus SWL (kg):
230
Käyttäjän maksimipaino (kg):
178
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Rehabed

Ominaisuudet Varastomalli Tilausmalliin valittavissa
Patja-alustan koko 80 x 200 cm 90 x 200 cm
Puuosat

Umpipuuosat (sivulaidat ja pätätyjen kehykset) ovat koivua ja pyökkiä, pinta viilutettua pyökkiä.

Pinta viilutettua vaahteraa.
Sängyn ulkomitat 950 mm x 2140 mm 1050 x 2140 cm
SWL 230 kg  
Maksimi käyttäjä paino 178 kg  
Sängyn paino 80 kg  
Pyörien halkaisija 100 mm  
Jarrut Yksittäin lukittavat pyörät  
Korkeudensäätö 40−80 cm  
Maavara 19,5 cm  
Sivulaidat Täyspitkät sivulaidat  
Sivulaitojen korkeus 38,5 cm  
Makuutaso 4-osainen (selkä-, istuin-, reisi-, sääriosa) 3-osainen
Makuutason rakenne Metallinen sälepohja, helposti puhdistettava ja ilmava, sis. patjanpitimet Puusälepohja
Trendelenburg 0−12°  
Anti-trendelenburg 0−12°  
Selkäosan kulmasäätö 0−74°  
Reisiosan kulmasäätö 0−34°  
Säärisoan maksimikorkeus 138 mm  
Suositeltu patjan koko Patjan maksimikorkeus 150 mm, maksimipituus 2000 mm, maksimileveys 800 mm, Suositeltu patjan leveys 764 mm  
Käyttöikä 10 vuotta  
Valmistajan takuu 24 kk