60900002

Potilasnostin EVA450 DRIVE

Potilasnostin EVA450 DRIVE on uusi innovaatio pyörällisten potilasnostimien joukossa. Nostinta liikutetaan moottoriavusteisesti, mikä vähentää etenkin nostimen liikkeelle lähdön aikana hoitajan selkään kohdistuvia kiertoliikkeitä ja rasitusta. Hoitajan on vain annettava nostimelle liikeimpulssi työntökahvasta ja moottori hoitaa nostimen liikkeet haluttuun suuntaan. Nostimen liikkeet ovat vakaat ja tasaiset, joka tekee E450-DRIVEn käytöstä turvallista yhden hoitajan turvin.

Nostimen takapyörien asentoa hallitaan työntökahvan läheisyydessä sijaitsevasta ohjauspaneelista. Takapyörien asentoa vaihtamalla nostin saadaan liikkumaan suoraan sivusuunnassa, suoraan eteenpäin tai paikallaan akselinsa ympäri. Tämä toiminto mahdollistaa nostimen turvallisen käytön ahtaissakin tiloissa. Ergonominen työntökahva aistii herkästi kevyestä työntö- tai vetoliikkeestä halutun suunnan. Turvakytkin estää nostimen kaikki tahattomat liikkeet. Liikkumisnopeus voidaan valita kahdesta eri nopeudesta ohjauspaneelin painikkeista.

EVA450 DRIVE soveltuu monipuolisten liikkeidensä ansiosta nostotilanteisiin istuvassa ja makuuasenossa, sekä sitä voidaan hyödyntää kävelyn tukemiseen ja erilaisiin vuoteen ympärillä tapahtuviin hoitotilanteisiin. Voimakas litium- akku riittää päivän hoitotoimenpiteisiin ja siirtoihin. Akun lataus esimerkiksi yön aikana takaa, että nostin on aina käytettävissä, kun sitä tarvitaan.

Eva Drive ominaisuus on saatavissa myös EVA600- nostimeen. Pyydä tarjous alueesi myyntiedustajalta.

 

Paino
58 kg
ISO-koodi
123603
Käyttäjän maksimipaino (kg):
205
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Handicare Ab

Lisätuotekategoriat:

Siirtyminen, Ergonomia

  • Puhdistetaan neutraalilla tai heikosti emäksisellä pintapuhdistusaineella (pH 7-9).
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).

Liittyvät tuotteet