810-304050BL-PU

Psoas asentohoitotyyny 30x40x50 cm sininen PU-päällinen, kahvalla

150,54 €

(alv 24%)

121,40 €

(alv 0%)

Psoas-asento on yksi selän lepoasennoista. Psoas-asennossa maataan selinmakuulla, jalat kohotettuna kuution muotoisen Psoas -asentohoitotyynyn päälle. Psoas-tyynyä voidaan käyttää myös erilaisiin kuntoutusharjoituksiin.

Tyynyn mitat ovat 30x40x50cm, joten tyynyä käännettäessä käytettävissä on kolme eri korkeutta. Tyynyssä on jokaisella korkeudella kova ja pehmeä puoli.

Tyynyssä sininen PU-päällinen. PU-päällinen soveltuu erityisen hyvin terveydenhuollon käyttöön, päällinen ei sisällä PVC-muovia. Tyynyn tiheys on 28 kg/m3.

Puhdistusohje: Tyynyn päällinen voidaan puhdistaa joko konepesussa (maks. 40 oC), Huom! Pese päällinen vetoketju suljettuna.

Päällinen voidaan myös desinfioida yleisiä terveydenhuollon desinfektioaineita, kuten Virkon, Desisoft tai Dax pintadesinfektioaineita käyttäen. Huuhtele pinta desinfioinnin jälkeen haalealla vedellä ja kuivaa.

Klooria ja fenolia sisältävien desinfektioaineiden toistuvaa käyttöä tulee välttää, etenkin yli 1 % liuosten käyttöä, sillä päällisen polyuretaanipinta voi kärsiä.

Paino
2,6 kg
ISO-koodi
043306

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet