GRHFPLUSCL / GREVAPR

Keskikorkean riskin painehaavapatjat, Hyper Foam+ Greenline ja Evaq Pro Greenline

Uudistuneet hygieniapatja Hyper Foam+ Greenline ja pelastuspatja Evaq Pro Greenline ovat keskikorkean painehaavariskiluokan vaahtomuovipatjoja. Uudessa Greenline-mallistossa käytetään EcoLast vaahtomuovia, jonka valmistuksessa on pystytty vähentämään noin 22 % hiilidioksidipäästöjä verrattaessa perinteisiin vaahtomuovipatjoihin. Lisäksi patjan solukennorakenne on perinteistä materiaalia avoimempi, jolloin patjan rakenne säilyy tasaisena ilmankosteudesta tai lämpötilasta riippumatta ja kosteus haihtuu nopeammin. 

Patjat on tarkoitettu sellaisten henkilöiden käyttöön, joiden toimintakyky on heikentynyt ja jotka viettävät lepoasennossa pidempiä aikoja. On kuitenkin huomioitava, että laadukas makuualusta ei poista asennonvaihteluiden merkitystä painehaavojen ennaltaehkäisyssä.

Korkealaatuinen EcoLast- vaahtomuovi tasaa kehoon kohdistuvaa pintapainetta ja vaahtomuovin kimmoisa avosolurakenne helpottaa omatoimisia ja avustettuja siirtymisiä sängyssä. Molemmin puolin patjan sivuilla kulkevat reunatukipalkit tuovat käyttäjälle lisätukea sängyn reunalla istuttaessa.

Patja koostuu kahdesta vaahtomuovikerroksesta. Kerrosten välinen ristiin kulkeva uritus parantaa patjan ilmastointia ja vähentää hikoilua. Hyper Foam+ Greenline patjan hygieniapäällinen on neljään suuntaan joustavaa, nesteitä läpäisemätöntä PU-materiaalia, joka päästää kuitenkin vesihöyryn lävitseen mahdollistaen patjan ilmastoitumisen. Päällisen erinomainen joustavuus vähentää ihoon kohdistuvaa hankausta, esimerkiksi asennon vaihtamisen aikana tai sähkötoimisen sängyn säätöjä käytettäessä. Päällisen saumat on kuumasaumatut, tippasuojattu vetoketju aukeaa patjan kolmelle sivulle.

Myös Evaq Pro Greenline patjan päällisen pääliosa on hygieniamateriaalia. Päällisen pohjaosa on erittäin hyvin pelastustilanteessa lattiaa pitkin liukuvaa, kestävää kangasta. Päällisessä on 8 otekahvaa ja kaksi muovilukolla käyttäjän vartalon ympärille kiinnitettävää vyötä.

Koko patja on mahdollista autoklaavata (105 °C). Patjan päällinen voidaan konepestä (95 °C) ja desinfioida pyyhkimällä (yleisesti käytössä olevilla desinfektioaineilla). Päällinen on paloturvallinen (SL 1).

Patjan takuu on 5 vuotta, koskien valmistusvirheitä. Säilytys käyttöönoton jälkeen vaakatasossa (ei rullalla).

ISO-koodi
043306
Maksimikuormitus SWL (kg):
140
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote

Valmistaja: FunkeMedical

Nimike Patja (leveys x pituus x paksuus) Päällinen Toimitusaika tilauksesta
GRHFPLUSCL080200 Patja Hyper Foam Plus Greenline 80x200x14 cm hygieniapäällinen 3 työpäivää
GRHFPLUSCL080220 Patja Hyper Foam Plus Greenline 80x220x14 cm hygieniapäällinen 5 viikkoa
GRHFPLUSCL090200 Patja Hyper Foam Plus Greenline 90x200x14 cm hygieniapäällinen 3 työpäivää
GRHFPLUSCL090220 Patja Hyper Foam Plus Greenline 90x220x14 cm hygieniapäällinen 5 viikkoa
GREVAPR080200 Patja EVAQ Pro Greenline 80x200x14 cm evakuointipäällinen 5 viikkoa
GREVAPR090200 Patja EVAQ Pro Greenline 90x200x14 cm evakuointipäällinen 5 viikkoa
GREVAPR100200 Patja EVAQ Pro Greenline 100x200x14 cm evakuointipäällinen 5 viikkoa