PO-LAGE

Asentohoitotyyny Posimed merihevonen

155,79 €

(alv 24%)

125,64 €

(alv 0%)

Posimed asentohoitotyynyt on tarkoitettu painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet täyttävät terveydenhuollon korkeat hygieniavaatimukset ja soveltuvat käyttöön sairaala- ja hoivaympäristöissä sekä kotihoidossa. 

Kaikissa Posimed tyynyissä on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä hygieniapäällinen, jonka saumat on kuumaliimatut. Päällinen voidaan desinfioida pyyhkimällä yleisesti terveydenhuollossa käytössä olevilla desinfektioaineilla. Tyynyjen täytteenä on polypropeeni-mikrohelmiä, joten tyynyn muotoa on helppo muotoilla kehon muotojen mukaisesti, optimaalisen tuen aikaansaamiseksi. Tyynyt pysyvät hyvin paikoillaan nahkean pintansa vuoksi.

Posimed merihevonen -asentohoitotyynyllä potilas voidaan tukea helposti 30o kylkimakuuasentoon. Merihevostyynyn toinen pää asetetaan käyttäjän pään alle, suora osuus kulkee selän takaa ja toinen pää asettuu polvien väliin. Näin käyttäjä lukitsee päällään ja polvillaan tyynyn paikoilleen, eikä tyyny pääse luiskahtamaan selän takaa. Pään alla oleva tyynyn pää voidaan suojata tavallisella tyynyliinalla. 

Merihevostyynyä voidaan käyttää myös päinmakuuasennon tukemiseen.

Posimed merihevostyynyjä on saatavana kahta eri kokoa. 

PO-LAGE0165

Asentohoitotyyny Posimed merihevonen 170 x 74 cm käyttäjän pituus alle165 cm

PO-LAGE1165

Asentohoitotyyny Posimed  merihevonen 182 x 54 cm käyttäjän pituus yli 165 cm

 

ISO-koodi
043306
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet