PO-FERS/PO-UNTE

Asentohoitotyyny Posimed kolmiotyyny

52,40 €

(alv 24%)

42,26 €

(alv 0%)

Posimed asentohoitotyynyt on tarkoitettu painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet täyttävät terveydenhuollon korkeat hygieniavaatimukset ja soveltuvat käyttöön sairaala- ja hoivaympäristöissä sekä kotihoidossa.

Kaikissa Posimed tyynyissä on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä hygieniapäällinen, jonka saumat on kuumaliimatut. Päällinen voidaan desinfioida pyyhkimällä yleisesti terveydenhuollossa käytössä olevilla desinfektioaineilla. Tyynyjen täytteenä on polypropeeni-mikrohelmiä, joten tyynyn muotoa on helppo muotoilla kehon muotojen mukaisesti, optimaalisen tuen aikaansaamiseksi. Tyynyt pysyvät hyvin paikoillaan nahkean pintansa vuoksi.

Posimed kolmiotyyny on asentohoitotyyny, joka on tarkoitettu käden alle tai pohkeen alle kohottamaan kantapäätä irti alustasta. Käden alla käytettävää tyynyä voidaan hyödyntää selinmakuulla, kylkimakuulla tai istuma-asennossa. Pohkeen alla käytettävää tyynyä voidaan käyttää selinmakuun lisäksi esimerkiksi kylkimakuulla estämässä nilkkojen malleoleja ja jalkateriä painumasta yhteen.

Posimed kolmiotyynyä on saatavana käden ja jalan alla käytettäväksi. 

PO-FERS3921

Asentohoitotyyny Posimed kolmiotyyny kantapään alle 39 x 21 x 8 cm

PO-UNTE3921

Asentohoitotyyny Posimed  kolmiotyyny käden alle 39 x 21 x 8 cm

 

ISO-koodi
043306
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet

Tuotevaihtoehdot

Tuotekoodi Tuote ALV 24% ALV 0%
PO-FERS3921 Asentohoitotyyny Posimed kolmiotyyny kantapään alle 52,40 € 42,26 €
PO-UNTE3921 Asentohoitotyyny Posimed kolmiotyyny käden alle 52,40 € 42,26 €