PO-HALB1378

Asentohoitotyyny Posimed hevosenkenkä kaarityyny

134,55 €

(alv 24%)

108,51 €

(alv 0%)

Posimed asentohoitotyynyt on tarkoitettu painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet täyttävät terveydenhuollon korkeat hygieniavaatimukset ja soveltuvat käyttöön sairaala- ja hoivaympäristöissä sekä kotihoidossa.

Kaikissa Posimed tyynyissä on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä hygieniapäällinen, jonka saumat on kuumaliimatut. Päällinen voidaan desinfioida pyyhkimällä yleisesti terveydenhuollossa käytössä olevilla desinfektioaineilla. Tyynyjen täytteenä on polypropeeni-mikrohelmiä, joten tyynyn muotoa on helppo muotoilla kehon muotojen mukaisesti, optimaalisen tuen aikaansaamiseksi. Tyynyt pysyvät hyvin paikoillaan nahkean pintansa vuoksi.

Posimed hevosenkä kaarityynyä voidaan käyttää monipuolisesti erilaisten asentojen tukemiseen. Esimerkiksi selinmakuulla tyyny voidaan asettaa hartioiden alle kohottamaan ylävartaloa. Yläraajat voidaan tukea tyynyn päätyjen päälle. Vaihtoehtoisesti tyyny voidaan asettaa kulkemaan polvitaipeiden alta, jolloin tyynyn päädyt kulkevat lantion ja keskivartalon molemmin puolin ja parantavat käyttäjän kehon tuntemusta.

Posimed hevosenkenkä kaarityynyn mitat: 137 x 80 cm

ISO-koodi
043306

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet