PO-ROLL6021

Asentohoitotyyny Posimed rullatyyny

84,98 €

(alv 24%)

68,53 €

(alv 0%)

Posimed asentohoitotyynyt on tarkoitettu painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tuotteet täyttävät terveydenhuollon korkeat hygieniavaatimukset ja soveltuvat käyttöön sairaala- ja hoivaympäristöissä sekä kotihoidossa.

Kaikissa Posimed tyynyissä on nesteitä läpäisemätön ja hengittävä hygieniapäällinen, jonka saumat on kuumaliimatut. Päällinen voidaan desinfioida pyyhkimällä yleisesti terveydenhuollossa käytössä olevilla desinfektioaineilla. Tyynyjen täytteenä on polypropeeni-mikrohelmiä, joten tyynyn muotoa on helppo muotoilla kehon muotojen mukaisesti, optimaalisen tuen aikaansaamiseksi. Tyynyt pysyvät hyvin paikoillaan nahkean pintansa vuoksi.

Posimed rullatyyny sopii käytettäväksi selinmakuulla tukemaan polvia koukkuun. Tyyny asetetaan tällöin polvitaipeiden alle. Kun rullatyynyn päälle asetetaan kaarityyny, voidaan polvia ehkäistä puristumasta yhteen. Mikäli kantapäät halutaan kohottaa irti alustasta, suositellaan asettamaan rullatyyny polvitaipeiden alle, sekä molempien pohkeiden alle kolmiotyynyt. Rullatyynyllä voidaan tukea makuuasennossa myös niskan asentoa.

Posimed rullatyynyn mitat: 60 x 21 cm

ISO-koodi
043306

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet