53-730

Monitoimikaidevaaka Shekel, H251-4 300 kg, käsituet ja istuin

Healthweigh® monitoimivaa'assa on alas käännettävä istuin, joten siinä voidaan punnita henkilö istuvassa tai seisovassa asennossa. Monitoimikaidevaaka antaa erittäin luotettavan ja tarkan tuloksen. Vaaka on mukava ja turvallinen potilaalle, leveän istuimen vuoksi (istuinleveys 50 cm) vaa'alla voidaan punnita suurikokoinenkin henkilö. Vaa'an käyttö on hoitajalle helppoa ja loogista ja sen päivittäinen ylläpito ja puhdistus sujuvat vaivatta.

Monitoimikaidevaaka soveltuu sellaisen henkilön punnitsemiseen, joka

  • Pystyy seisomaan punnituksen ajan, mutta tarvitsee kiinteän tuen seisoma-asennon ylläpitämiseksi
  • Pystyy siirtymään vaa'an istuimelle seisoma-asennon kautta

Monitoimikaidevaa'an käsituet ovat kiinteät, jonka vuoksi ne ovat erittäin tukevat ja kestävät hyvin voimakastakin tukeutumista. istuinlevy voidaan nostaa tarvittaessa ylös.

Monitoimikaidevaakaa pidetään enimmäkseen paikoillaan, mutta takareunassa olevien pyörien avulla sitä voidaan liikuttaa kallistetussa asennossa huoneesta toiseen, lattiaa pitkin työntäen.

Shekel Healthweigh® potilasvaa'at ovat ergonomisia, potilaan ja hoitajan tarpeet huomioiden suunniteltuja vaakoja. Kaikki vaa'at voidaan liittää sähköisiin järjestelmiin, jotta mittaustulokset voidaan siirtää suoraan potilastietorekisteriin. Shekel Healthweigh® potilasvaa'at sopivat erilaisten terveydenhuollon- ja asumispalveluyksiköiden, sekä kotihoidon käyttöön.

Paino
45 kg
ISO-koodi
150303
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Siirtyminen, Ergonomia

Ominaisuudet 53-730
Max. kapasiteetti 300 kg
Min. kapasiteetti 2 kg
Tarkkuus 0,1 kg
Näyttö 5-numeroinen LCD-näyttö
Tiedonsiirto RS232, USB
Akut Ladattavat 100-240 V, 50/60 Hz
Tuotteen paino

45 kg

Mitat (L X S X K) 650 X 650 X 1150 mm
Tason mitat (L X S X K) 650 X 500 X 60 mm
Istuimen mitat (L X S) 500 X 250 mm