53-700

Tuolivaaka Shekel H551 300 kg pyörällinen

2052,16 €

(alv 24%)

1654,97 €

(alv 0%)

Healthweigh® tuolivaaka patentoidulla ergonomisella muotoilulla antaa erittäin luotettavan ja tarkan tuloksen. Tuolivaaka on mukava ja turvallinen potilaalle, istuimen muotoilu tukee hyvin asentoa. Vaa'an käyttö on hoitajalle helppoa ja loogista ja tuolivaa'an päivittäinen ylläpito ja puhdistus sujuvat vaivatta.

Tuolivaaka soveltuu sellaisen henkilön punnitsemiseen, joka

  • pystyy siirtymään tuolivaakaan joko seisoma-asennon kautta, edestä istuutuen, tai
  • pystyy siirtymään istuimelle pyörätuolista sivusuunnassa liukulautaa pitkin liukuen, tai
  • omaa riittävän hyvän vartalon hallinnan pysyäkseen turvallisesti istuimella. Tällöin siirtyminen tuolivaa'an istuimelle voidaan tehdä potilasnostimen avulla.

Tuolivaa'an käsituet voidaan nostaa erikseen ylös ja ne taittuvat hyvin taakse, pois sivusuuntaisen siirtymisen tieltä. Käsituet ovat tukevat ja niistä saa hyvän otteen siirtyessä ja ylösnoustessa. Istumavaa'an yhtenäinen astinlauta voidaan kääntää ylös, joka helpottaa esimerkiksi etukautta siirtymisissä.

Tuolivaa'an liikuttelu on helppoa työntökahvojen ja tuplapyörien ansiosta. Siirtymistilanteissa lukittavat takapyörät lisäävät turvallisuutta.

Shekel Healthweigh® potilasvaa'at ovat ergonomisia, potilaan ja hoitajan tarpeet huomioiden suunniteltuja vaakoja. Kaikki vaa'at voidaan liittää sähköisiin järjestelmiin, jotta mittaustulokset voidaan siirtää suoraan potilastietorekisteriin. Shekel Healthweigh® potilasvaa'at sopivat erilaisten terveydenhuollon- ja asumispalveluyksiköiden, sekä kotihoidon käyttöön.

Paino
18 kg
ISO-koodi
150303
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Siirtyminen, Ergonomia

Ominaisuudet 53-700
Max. kapasiteetti 300 kg
Min. kapasiteetti 2 kg
Tarkkuus 0,1 kg
Näyttö 5-numeroinen LCD-näyttö
Tiedonsiirto RS232, USB
Akut Ladattavat 100-240 V, 50/60 Hz
Tuotteen paino

18 kg

Mitat (L X S X K) 850 X 650 X 970 mm
Istuimen mitat (L X S) 430 X 420 mm
Istuimen korkeus 450 mm astin levystä