TR-MEDIUM

Vuode Taurus Medium

1088,32 €

(alv 24%)

877,68 €

(alv 0%)

Taurus Medium on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu hoivasänky. Sängyn monipuoliset säädöt mahdollistavat optimaalisen asennon tukemisen. Sähkötoiminen hoivasänky lisää hoitajan työergonomiaa, lisäksi sivulaitojen helppo alaslasku ja selkeä käsiohjain helpottavat hoitajien/ avustajan työtä.

Käsiohjaimesta löytyy mm. painike, jolla selkä- ja jalkaosa säätyvät samanaikaisesti ( auto-contour-säätö), tällöin vuoteessa makaavan henkilön istuma-asento säilyy miellyttävänä. Sängyssä on vakio-ominaisuutena myös trendeleburg-/antitrendeleburg-ominaisuus. Antitrendeleburg-toiminnolla sängyn jalkopääty laskeutuu max. 12° vaakatason alapuolelle, jolloin istuma-asennon miellyttävyys lisääntyy entisestään ja mm. ruokailu tai TV:n katselu onnistuu huomattavan helposti. Sängyn jalkaosa on nostettavissa manuaalisesti vaakatasoon, ns. psoas-asento.

Sängyn korkeuden säätö tapahtuu päätymoottoreiden avulla. Kun sängyn korkeudensäädön moottorit sijaitsevat sängyn päädyissä, jää sängyn alle hyvin tilaa mm. potilasnostimen jalaksia varten.

Sängyn metallisäleinen patjapohja on neliosainen, hyvin tuulettuva ja helppo pitää puhtaana. Patjapohjassa on integroidut patjanpidikkeet. Taurus Medium sänkyä on saatavana joko 80cm tai 90cm leveällä patjapohjalla. Sängyssä on yksittäin lukittavat 75mm pyörät.

Sänkyyn on saatavana lisävarusteena mm. nousutuki, kohottautumisteline, tippateline, korotetut sivulaidat, laitojen varaan laskettava pöytätaso sekä sängyn pidennyssarja, jolla sänky muutetaan 220cm pituuteen. Setti sisältää patjapohjan jatkopalan ja 220cm pitkät sivulaidat.

Metalliosien väri: vaalea beige, puuosien väri: pyökki. Sängyn sivulaidat ovat kokopuuta, päätylevyt huonekalulevyä.

Sänky on kasaan taitettava ja sängyssä on integroitu kuljetusteline, joka helpottaa sängyn varastointia ja kuljettamista paikasta toiseen. Kuljetuskunnossa sängyn päätyosat ovat toisiaan vasten erillisillä kiinnikkeillä ja patjapohja on kahdessa osassa päätyjen välissä. Sängyn kasaamisessa tarvitaan kuusiokoloavainta. 

IP-luokitus: IP44 moottorit, IP66 ohjausyksikkö ja ohjauspaneeli.

Pitkä käyttöikä, jopa 10vuotta.

Varastotuotteena mallit TR-MEDIUM-80x200 ja TR-MEDIUM-90x200, väri pyökki täyspitkin puulaidoin. Varastomallit toimitetaan keskusvarastoltamme heti tilauksesta. 

Pyydä yhteydenotto tai tarjous tästä 

ISO-koodi
181210
Maksimikuormitus SWL (kg):
230
Käyttäjän maksimipaino (kg):
178
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Rehabed

Ominaisuudet Taurus Medium
Kokonaispituus 214 cm
Kokonaisleveys 95 cm/105 cm
Makuutason pituus (patjapituus) 200 cm
Makuutason leveys (patjaleveys) 80 cm/90 cm
Korkeuden säätö 30-72 cm
Maavara alimmassa säädössä (patjapohja)  25,6 cm
Maavara alimmassa säädössä (päätymoottori) 9,5 cm
Pyörät yksittäin lukittavat, halkaisija 75 mm
Trendeleburg 0-12°
Antitrendeleburg 0-12°
Patjan paksuus 15 cm normaalit laidat, 37 cm korotetuin lislaidoin
Turvallinen käyttökuormitus (SWL) 230 kg
Käyttäjän maksimipaino 178 kg
IP-luokitus IP44/ IP66, kts. kuvaus
Käyttöikä 10 vuotta
  • Pinnat voidaan puhdistaa pesuliuoksella, jonka pH 5-9.
  • Voidaan puhdistaa desinfioivalla puhdistusaineella, (esim. 500 ppm kloramiinilla. Huom. huuhtelu!)
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).

Liittyvät tuotteet