HMN-SPECIAL

Suihku- ja wc- tuoli, yksilöllinen

Tanskalainen suihkutuolivalmistaja HMN "räätälöi" suihku- ja wc-tuolin täysin yksilöllisiin tarpeisiin ja juuri asiakkaalle sopivaksi. Valmistajalla on vuosien kokemus yksilöllisten suihkutuolien valmistamisesta.

Ratkaisut voivat olla yksinkertaisimmillaan yksilöllisen istuimen rakentaminen, jolloin istuinlevyn ja istuinaukon paikan ja koon mitoitus tehdään mittatilaustyönä.

Tämän lisäksi tuolit voidaan suunnitella vastaamaan käyttäjän vaativampiakin yksilöllisiä tarpeita; selkäosan muoto, leveys ja korkeus sekä pehmusteen materiaalit ovat muokattavissa. Alaraajoille ja lantiolle sekä vartalolle voidaan rakentaa yksilöllistä lisätuentaa. Käsitukia voidaan vahvistaa, niiden korkeutta ja leveyttä voidaan varioida yksilöllisesti. 

Tuoleihin on mahdollista saada keskuslukittavat pyörät, ne voidaan varustella sähköisellä ajolaitteella, jolloin käyttäjän on mahdollista suoriutua omatoimisesti wc:ssä ja suihkussa käynnistä. 

Yksilöllisesti suunnitellut ja valmistetut suihkutuolit soveltuvat henkilöille, joilla vammansa tai sairautensa puolesta on tarve käyttää wc- ja suihkutuolia päivittäisen hygienianhoitoon, mutta valmisratkaisuilla ei kyetä varmistamaan omatoimista ja miellyttävää toimintaa. 

 KYSY LISÄÄ ALUEESI MYYNTIEDUSTAJALTA!

ISO-koodi
091203
Käyttäjän maksimipaino (kg):
Mitoitettavissa vastaamaan tarvetta
  • Kustannusarviollinen

Valmistaja: HMN

  • Puhdistetaan neutraalilla tai heikosti emäksisellä pintapuhdistusaineella (pH 7-9).
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).