PM-6090

Otetikasnauha Alpha

84,98 €

(alv 24%)

68,53 €

(alv 0%)

Otetikasnauha Alpha on monipuolinen apuväline omatoimisen siirtymisen tukemiseen. Otetikasnauha tarjoaa hyvän otteen ja mahdollisuuden hyödyntää käsivoimia siirtymisissä, kuten

  • makuulta istumaan nousemisessa
  • istumasta makuulle käymisessä
  • istuimen ja vuoteen välisissä matalissa siirtymisissä

Otenauha voidaan kiinnittää vuoteen jalkopäädyn runkoon kiinnityslenkin avulla. Tuotteessa on 8 kahvaa, joiden avulla henkilö voi kahva kerrallaan kohottautua istuma-asentoon sängyssä. Otenauha Alphaa voidaan hyödyntää myös liukulautasiirroissa kahdella tavalla. Avustaja voi kiinnittää otenauhan siirtovyön kahvaan ja avustaa näin liukumista otenauhasta vetämällä. Otenauha voi toimia apuna myös siirtyjälle itselleen. Pyörätuolista vuoteeseen siirryttäessä sängyn jalkopäähän kiinnitetty otetikasnauha tarjoaa siirtyjälle mahdollisuuden hyödyntää käsivoimiaan ja vetää itseään liukulautaa pitkin kohti sänkyä.

Otenauhassa kulkee kahvoja molemmin puolin nauhaa. Vahvistetut, pyöreäpintaiset kahvat tarjoavat pitävän otteen.

Otetikasnauha Alpha on helppokäyttöinen ja siirrettävissä helposti paikasta toiseen. Vahvan Nylon-materiaalin ja pitävien ompeleiden ansiosta sen maksimikäyttäjäpaino on 200 kg.

ISO-koodi
123112
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Petermann Medical

  • Pesu pyykinpesukoneessa 60°C. Hellävarainen linkous (kts. pesukoneen käyttöohje). Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana.