PM-2098

Liukupatja Alpha kahvallinen

Avomallinen, kahvallinen liukupatja Alpha on monipuolinen apuväline siirtymisen ja asennon kohentamisen tukemiseen. Avomallista liukupatjaa voidaan hyödyntää vuoteessa kitkan poistoon vartalon alta, esimerkiksi

  • helpottamaan ylöspäin siirtymisessä
  • helpottamaan kyljelle kääntymisessä
  • helpottamaan asennon kohentamisessa, esimerkiksi kohotettaessa vuoteen selkäosaa

Kahvallinen Alpha liukupatja on tarkoitettu käyttöön silloin, kun henkilö on passiivinen, suurikokoinen, painava, jäykkä tai kipuherkkä. Sen käyttö vähentää merkittävästi hoitajan kuormittumista siirtotilanteissa.

Voit tutustua Alpha liukupatjan käyttöön tämän videon avulla

Pehmeä, suorakaiteen muotoinen liukupatja on tarkoitettu käytettäväksi muotoon ommellun liukulakanan päällä. liukulakanan keskiosa on erittäin liukasta materiaalia. Myös liukupatjan alapinta on erittäin liukasta materiaalia, joka liukuu kevyesti liukulakanan keskiosaa vasten, poistaen tehokkaasti kitkaa kehon painavimpien osien ja alustan väliltä. Liukupatjan päälipinta on pehmeää puuvillaa, jonka ansiosta se voidaan pitää koko ajan vuoteessa potilaan alla. Liukupatjan päässä on kolme otelenkkiä, joista tarttumalla hoitaja voi avustaa vuoteessa ylöspäin siirtymistä myös sängyn päädystä. Liukupatjan sivuilla olevat otekahvat helpottavat sivusuuntaan siirtämistä ja kylkimakuulle avustamista.

Liukulakanan keskiosan liukasta materiaalia kehystävät kitkareunat, jotka tekevät siirtymisistä turvallisia, estäen liukupatjaa liukumasta pois patjan päältä. Muotoon ommeltu lakana sopii 90 x 200 cm kokoisiin vuoteisiin ja se kiristyy patjan ympärille kiristysnauhan avulla.

Kahvallisen Alpha liukupatjan käyttö on helppoa, itse liukupatja voidaan konepestä 90 asteessa. Liukulakanan ja liukupatjan muodostaman yhdistelmän maksimikäyttäjäpaino on 200 kg. Liukupatjan koko 200 x 100 cm.

Suosittelemme muotoon ommellun liukulakanan ja kahvallisen Alpha liukupatjan kanssa käytettäväksi liukuestemattoa ja Alpha kiilatyynyjä.

ISO-koodi
123121
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Petermann Medical

Lisätuotekategoriat:

Siirtymisen ja liikkumisen tukeminen

Kahvallinen liukupatja Alpha ja muotoon ommeltu liukulakana
Nimike Kuvaus Koko Materiaali SWL Hinta, €, alv 0 %
PM-2098 Liukupatja Alpha kahvallinen 200 x 100 cm Puuvilla, lateksiton 200 kg 542,52 €
PM-1584 Muotoon ommeltu liukulakana 200 x 90 cm Puuvilla, lateksiton 200 kg 226,15 €
  • Pesu pyykinpesukoneessa 90°C.