VS-1000

Seisomateline Vision

Vision on verkkovirralla toimiva pystyyn nostava seisomateline, jossa on vakiona langaton käsiohjain. Vision mahdollistaa tuettuun seisoma-asentoon nousemisen suoraan pyörätuolista tai vuoteen reunalta. Seisomaan nousu tapahtuu lantion takaa kulkevan nostovyön avulla sähkötoimisesti. Vision seisomateline soveltuu käytettäväksi kotona, koulussa ja kuntoutusympäristöissä.

Seisomateline Vision koostuu tukevasta alustasta sekä käyttäjän pituuden mukaan korkeussäätyvästä rungosta. Vision seisomatelineessä on monipuolisesti säädettävät polvituet, jotka mahdollistavat alaraajojen tuennan yksilöllisesti. Jalat tukeutuvat alustaan kantatuin ja remmein. Tarpeen mukaan telineeseen voidaan kiinnittää säädettävät tuet myös lantiolle, ylävartalolle ja päälle. Vision seisomatelineessä on myös kaasujousiavusteisesti korkeussäädettävä pöytätaso, jonka etäisyyttä ja kallistuskulmaa voidaan säätää. Alustan neljä tuplapyörää tekevät siitä kevyesti liikuteltavan ja pyörien jarrut mahdollistavat alustan pysymisen paikoillaan.

Seisomatelineen vakiovarustukseen kuuluvat: pehmustettu nostovyö, tarrakiinnitteiset jalkaremmit, säädettävä lantiotuki ja pöytälevyn etureunan pehmuste.

ISO-koodi
044808
Maksimikuormitus SWL (kg):
150
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Ato Form

Nostovyöt

Nimike Lisävaruste
VS-0503 Nostovyö vatsatuella
VS-0060 Selkätuki päätuella
VS-0140 Johdollinen käsiohjain
OMINAISUUS Mittatieto
Pöydän korkeussäätö (seisomatasolta mitattuna) 93 - 120 cm
Polvitukien korkeussäätö (seisomatasolta mitattuna) 38 - 56 cm
Otetankojen korkeus (seisomatasolta mitattuna) 80 - 104 cm
Seisomatason korkeus lattiasta 8 cm
Rungon pituus 103 cm
Kokonaispituus 110 cm
Rungon leveys 78.8 cm
Pöytälevyn koko (L x S) 75 x 60 cm
Pöytälevyn etäisyyden säätö 16 cm
Pöytälevyn kulmasäätö +/- 15o
Tuotteen paino 62 kg
SWL 150 kg
Virtalähde 230 V
IP-Suojaluokka 21