PM-5040

Alpha Flexi Board Ovaalit liukulaudat L

258,61 €

(alv 24%)

208,56 €

(alv 0%)

Suuret ovaalinmalliset Flexi Board liukulaudat soveltuvat erinomaisesti liukumateriaaliksi vuodesiirtoihin, makuuasennossa tasolta toiselle siirtymisiin, sekä avuksi nostoliinan pukemiseen vuoteessa tai pyörätuolissa.

Vuoteessa tapahtuvissa siirtymisissä ovaali liukulauta on helppo asettaa kehon painavimpien ja kitkaisten kohtien alle ja mahdollistaa näin potilaan omatoiminen tai avustettu liukuminen haluttuun suuntaan. Kevyt ja taipuisa ovaali liukulauta voidaan asettaa potilaan alle kääntämättä tai nostamatta potilasta. Liukulautojen liukas pinta mahdollista vartalon liu´uttamisen. Paljas iho ei liu´u pintaa pitkin, tällöin liukulaudan ja vartalon välissä on syytä käyttää poikkilakanaa tai vuodesuojaa.

Ovaalit liukulevyt toimivat erinomaisesti liukupintana ja siltana tasojen välillä, siirrettäessä potilasta makuuasennossa tasolta toiselle. Ovaalin liukulaudan pää saadaan liu´utettua potilaan hartian alle, kääntämättä potilasta ensin kylkiasentoon. Toisen laudan pää asetetaan potilaan lantion alle. Levyn liu´uttaminen paikoilleen on hyvä ominaisuus varsinkin silloin, kun siirtyminen tapahtuu kapealta tasolta, eikä tilaa kyljelle kääntämiseen ole riittävästi. Vuode-pesutaso siirtymisiin ovaalit liukulevyt sopivat erityisen hyvin helpon puhdistettavuuden vuoksi.

Liukulautoja voidaan käyttää myös nostoliinojen pukemisen helpottamiseen makuulla tai istuma-asennossa. Erityisesti silloin, kun nostoliinan asettaminen kylkimakuulle kääntämisen kautta on kipujen, suuren koon tai jäykkyyden vuoksi hankalaa, voidaan ovaalit levyt asettaa helposti potilaan selän alle liu´uttamalla, kääntämättä tai nostamatta potilasta. Nostoliina voidaan liu´uttaa paikoilleen levyjen välissä. Sama periaate toimii myös istuma-asennossa. Ovaaleista liululevyistä on apua erityisesti voimakkaasti selkänojaa vasten nojaavien potilaiden nostoliinan pukemisessa.

Ovaalit liukulevyt voidaan puhdistaa pyyhkimällä desinfektioaineella, jolloin se on heti valmis uudelleen käytettäväksi.

Valmistusmateriaali: Polyetyleeni, lateksiton

Valmistajan takuu: 3 vuotta

Paino
0,6 kg
ISO-koodi
123103
Käyttäjän maksimipaino (kg):
150
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote

Valmistaja: Petermann Medical

  • Pinnat voidaan puhdistaa pesuliuoksella, jonka pH 5-9.
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).