TR-M-LOW-LUX-90X200

Vuode Taurus Low Lux

Taurus LOW LUX on kodinomaiseen hoivaympäristöön suunniteltu erittäin matalalle laskeutuva hoivasänky. Sängyn monipuoliset säädöt mahdollistavat optimaalisen asennon tukemisen. Sähkötoiminen hoivasänky lisää hoitajan työergonomiaa, lisäksi sivulaitojen helppo alaslasku ja selkeä käsiohjain helpottavat hoitajan/ avustajan työtä. LOW LUX -mallissa sängynpäätyyn on koteloitu moottori, jolloin se ei ole näkyvillä. 

Käsiohjaimesta löytyy mm. painike, jolla selkä- ja jalkaosa säätyvät samanaikaisesti ( auto-contour-säätö), tällöin vuoteessa makaavan henkilön istuma-asento säilyy miellyttävänä. Sängyssä on vakio-ominaisuutena myös trendeleburg-/antitrendeleburg-tominto. Antitrendeleburg- toiminnolla sängyn jalkapääty laskeutuu max. 12° vaakatason alapuolelle, jolloin istuma-asennon miellyttävyys lisääntyy entisestään ja mm. ruokailu tai TV:n katselu onnistuu huomattavan helposti. Sängyn jalkaosa on nostettavissa manuaalisesti vaakatasoon, ns. psoas-asento.

Sängyn korkeudensäätö tapahtuu päätymoottoreiden avulla, jotka on piilotettu päätypaneeleiden sisään, kodinomaisen ilmeen säilyttämiseksi. Taurus LOW LUX-mallin alin korkeus patjapohjan yläpinnasta lattiaan mitattuna on vain 20cm:ä, joten kyseinen malli soveltuu itsenäisesti vuoteeseen jalkojen kautta siirtyville henkilöille. 

Sängyn metallisäleinen patjapohja on neliosainen, hyvin tuulettuva ja helppo pitää puhtaana. Patjapohjassa on integroidut patjan pidikkeet. Sänky on saatavilla 90 cm leveällä patjapohjalla. Sängyssä on yksittäinlukittavat 75mm pyörät.

Sänkyyn on saatavilla lisävarusteena mm. nousutuki, kohottautumisteline, tippateline, korotetut sivulaidat, laitojen varaan laskettava pöytätaso, sekä sängyn jatkopala, jolla sängyn patjapohjasta saadaan 220cm pitkä. Setti sisältää patjapohjan pidenyksen ja 220cm pitkät sivulaidat. 

Metalliosien väri: vaalea beige, puuosien väri: pyökki. Sängyn päätyjen reunapuut ja sivulaidat ovat kokopuuta, päätylevyt huonekalulevyä.

Sänky on kasaan taitettava ja sängyssä on integroitu kuljetusteline, joka helpottaa sängyn varastointia ja kuljetusta paikasta toiseen. Kuljetuskunnossa sängyn päätyosat ovat toisiaan vasten erillisillä kiinnikkeillä ja patjapohja on kahdessa osassa päätyjen välissä. 

IP-luokitus: IP44 moottorit, IP66 ohjausyksikkö ja ohjauspaneeli.

Pitkä käyttöikä, jopa 10 vuotta.

Varastomalli TR-M-LOW-90x200, toimitusaika tilauksesta 1-3 työpäivää. Sänky on saatavana myös 220cm pitkänä, setti varastoitava.

Pyydä yhteydenotto tai tarjous tästä 

 

Maksimikuormitus SWL (kg):
215
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote

Valmistaja: Rehabed

Ominaisuudet Taurus Low Lux 90cm
Kokonaispituus (päätyineen) 2140mm
Kokonaisleveys (sivulaitoineen) 1055mm
Makuutason pituus (patjapituus) 2000mm
Makuutason leveys (patjaleveys) 900mm
Patjan maksimipaksuus 150 mm normaalit sivulaidat, 270mm korotetut sivulaidat
Maavara (patjapohjan alla) 155mm
Maavara (päätymoottoreiden alla) 47mm
Trendeleburg 0-12°
Antitrendeleburg 0-12°
Patjatason säädön maksimikulmat
Turvallinen käyttökuormitus (SWL) 215kg
Käyttäjän maksimipaino 178kg
IP-luokitus IP 44/IP66, kts. kuvaus
Käyttöikä 10 vuotta
  • Pinnat voidaan puhdistaa pesuliuoksella, jonka pH 5-9.
  • Voidaan puhdistaa desinfioivalla puhdistusaineella, (esim. 500 ppm kloramiinilla. Huom. huuhtelu!)
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).