8010408-02

Hoitotuoli Arne

Hoitotuoli Arne tarjoaa mukavan istuma-asennon käyttäjälleen, sekä helpottaa hoitohenkilöstön työskentelyä. Istuma-asentoa voidaan vaihdella monipuolisesti istuinkorkeutta -ja kulmaa säätämällä. Säädöt tapahtuvat hydraulisesti. Korkeussäätöpoljin sijaitsee tuoiln sivulla molemmin puolin tuolia ja kahva istuinkulman kallistamiseen sijaitsee selkäosan takana.

Hoitotuoli Arne soveltuu käytettäväksi esimerkiksi

  • Istuimena hoivayksiköissä sekä sairaalaosastoilla
  • Istuimena päiväkirurgian yksiköissä tai heräämöissä
  • Hoitotuolina poliklinikkayksiköissä tai päivystyksissä
  • Hoitotuolina syöpähoitoyksiköissä

Hoitotoimenpiteitä on helppo suorittaa ergonomisessa työasennossa ja katsekontaktissa potilaan kanssa, kun istuinkorkeus on säädettynä korkeammaksi. Tämä mahdollistaa myös potilaalle yhteyden ympäristöönsä. Istuinkulman kallistaminen taaksepäin mahdollistaa hoitotoimenpiteet monipuolisesti ja taakse kallistunut asento toimii hyvin myös lepoasentona. Istuinkulman kallistaminen eteenpäin helpottaa tuolista jalkeille nousemista.

Tyynyjen pehmustemateriaalina on viskoelastinen, kehon painon ja lämmön mukaan muovautuva vaahto, joka tasaa painetta kehon painepisteiden alta eri asennoissa. Potilaan jalat tukeutuvat yhtenäiselle jalkatuelle, joka voidaan työntää siirtymisten ajaksi pois tieltä tuolin rungon alle. Jalkatuki painautuu vasten lattiaa, mikäli käyttäjä epähuomiossa nousee seisomaan jalkatuen ollessa esillä. Tämä lisää tuolin käyttöturvallisuutta, sillä se ei lähde kippaamaan painon siirtyessä jalkatuelle. Siirtymisiä ja hoitotoimenpiteitä helpottavat myös taakse kääntyvät käsituet.

Tuolin nelipyöräinen alusta ja suuret, 125 mm halkaisijan pyörät helpottavat tuolin liikuttelua. Pyörien keskuslukitus pitää sen tukevasti paikoillaan siirtymis- ja hoitotilanteissa.

Tuoliin on saatavana monipuolisesti lisävarusteita.

Takuuaika: 2 vuotta.


Tutustu Arne-hoitotuolin käyttömahdollisuuksiin tämän esittelyvideon avulla:

https://www.youtube.com/watch?v=w5PWyoE8Lbg

Videolla esiteltävä Bruno on säätömahdollisuuksiltaan Arne-hoitotuolia vastaava, mutta säädöt on toteutettu sähkötoimisesti.


 

ISO-koodi
122704
Maksimikuormitus SWL (kg):
230
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote

Valmistaja: Reha & Medi Hoffmann GmbH

Lisätuotekategoriat:

Monitoimituolit, Hoivatuolit, Tuolit

Tekniset tiedot
Istuinkorkeus 45 - 73 cm
Istuileveys (vakio/extraleveä) 50 / 60 cm
Istuinsyvyys 45 cm
Kokonaisleveys (vakio/extraleveä) 60 / 70 cm
Kokonaispituus (istuin vakioasennossa / taakse kallistettuna) 84 /129,5 cm
Kokonaiskorkeus (istuin vakioasennossa / taakse kallistettuna) 134 -160 /90 - 166,5 cm
Pyörät, keskuslukittavat

ø 125 mm

Potilaan maksimipaino 230 kg
  • Puhdistus ainoastaan neutraaliin pesuaineliuokseen kostutetulla siivouspyyhkeellä, pinta huuhdotaan puhtaaseen veteen kostutetulla siivouspyyhkeellä ja kuivataan huolella.
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).