VE70032

Tutkimustuoli Vela Mammography

VELA Mammography tutkimustuoli on potilaskäyttöön tarkoitettu tuoli. Tuoli on suunniteltu käytettäväksi erityisesti mammografiatutkimuksen aikana potilailla, joiden on pyörtymisriskin tai tuki- ja liikuntalinvaivojen vuoksi istuttava tutkimuksen aikana. Pyörätuolipotilas on helppo siirtää tutkimustuoliin kuvauksen ajaksi. Tuolin varustelu, sekä toimintavarmat säädöt ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä erityisen hyvin sairaalaympäristöön soveltuvan ratkaisun.

Tutkimustuolin 4-pyöräinen alusta ja työntökaari helpottavat potilaan liikuttelua tutkimushuoneessa, sekä tutkimusyksikössä tilasta toiseen. Potilaan jalat voidaan tukea tuolin jalkakaaren liikuttelun tai istumisen aikana. Istuimen korkeutta säädettäessä jalkakaari seuraa istuimen korkeutta.

Kaikki neljä pyörää lukitseva keskuslukitus on helposti käytettävissä jalkapolkimella, ja se pitää tuolin hyvin paikoillaan tutkimuksen tai toimenpiteen aikana.

Mammography tutkimustuolissa on sähkötoiminen, käsiohjaimella käytettävä korkeussäätö, jonka ansiosta sopiva istuinkorkeus on helppo säätää. Korkeussäätö lisää hoitajan ergonomiaa kuvaustilanteissa ja helpottaa potilaan seisomaan nousua tulista siirryttäessä.

Istuimen ja selkäosan kallistusmahdollisuus eteenpäin mahdollistavat vartalon asennon tuontia eteen, mikä helpottaa potilaan asemointia kuvantamis- ja tutkimuslaitteita käytettäessä.

Tuolin käsituet ovat korkeussäädettävät ja taakse taittuvat, jolloin tuoliin on esteetön pääsy myös sivulta.

Tuolin akkuja suositellaan ladattavaksi päivittäin. Akkujen varaustason osoitin sijaitsee istuimena alla, tuolin edessä.

ISO-koodi
180921
Maksimikuormitus SWL (kg):
160
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: VELA

Lisätuotekategoriat:

Istuminen, Tuolit

TEKNISET TIEDOT 

Istuinkorkeus, sähkötoiminen, säätö käsiohjaimella

 51-81 cm

Selkäosa, malli, koko

 Active L-selkäosa, 40x40 cm

Istuinosa, malli, koko

 Active L-istuin, 47x47 cm

Käsituen pehmuste

 8x26 cm

Käsituet, taakse taittuvat, korkeussäätöalue

 14-27 cm

Käsitukien etäisyyden säätö

 38-52 cm

SWL 

 160 kg

Tuolin paino

 40 kg

Pyörien halkaisija

 100 mm

Alustan koko

 55 x 55 cm

CE-merkintä

 MDD 93/42/EEC

EMC-testaus

 IEC 60601-1-2

IP-suojaluokka

IP21 
  • Puhdistus ainoastaan neutraaliin pesuaineliuokseen kostutetulla siivouspyyhkeellä, pinta huuhdotaan puhtaaseen veteen kostutetulla siivouspyyhkeellä ja kuivataan huolella.
  • Voidaan puhdistaa desinfioivalla puhdistusaineella, (esim. 500 ppm kloramiinilla. Huom. huuhtelu!)
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).

Liittyvät tuotteet