VE70036

Potilastuoli Vela Training

VELA Training potilastuoli on potilaskäyttöön tarkoitettu tuoli, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti harjoituspolkulaitteen kanssa. Tuoli tarjoaa aktiivisen istuma-asennon, hyvän tuennan sekä pysyy hyvin paikoillaan harjoittelun aikana.

Training tuolin 4-pyöräinen alusta tekee siitä helposti liikuteltavan ja tukevan. Kaikki neljä pyörää lukitseva keskuslukitus on helposti käytettävissä jarrukahvalla, lukitus pitää tuolin hyvin paikoillaan polkuharjoitusten aikana. Istuimen kallistusmahdollisuus etu-takasuunnassa helpottaa optimaalisen istuma-asennon löytymistä.

Training potilastuolissa kaasujousiavusteinen korkeussäätö, joka mahdollistaa sopivan istuinkorkeuden erikoikoisille käyttäjille. Tuolin käsituet ovat korkeussäädettävät ja taakse taittuvat, jolloin tuoliin on esteetön pääsy myös sivulta. Istuimen rotaatio, eli kääntäminen sivulle jarrujen ollessa lukittuna, helpottaa tuoliin siirtymisissä.

 Tuolin käyttöturvallisuutta lisää kaatumaeste.

ISO-koodi
180921
Maksimikuormitus SWL (kg):
160
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: VELA

Lisätuotekategoriat:

Terapiavälineet aikuisille, Tuolit

  • Puhdistus ainoastaan neutraaliin pesuaineliuokseen kostutetulla siivouspyyhkeellä, pinta huuhdotaan puhtaaseen veteen kostutetulla siivouspyyhkeellä ja kuivataan huolella.
  • Voidaan puhdistaa desinfioivalla puhdistusaineella, (esim. 500 ppm kloramiinilla. Huom. huuhtelu!)
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).

Liittyvät tuotteet