VE70041

Kirurgin työtuoli VELA Support+

VELA Support+ työtuoli on kirurgien käyttöön tarkoitettu tuoli, joka on suunniteltu tukemaan kirurgin ergonomista työskentelyasentoa erityisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Ainutlaatuinen selkäosan muotoilu, monipuolisesti säätyvät kyynärtuet, sekä jalkapainikkeilla hallittava sähkötoiminen korkeudensäätö helpottavat asennon vaihtamista ja hyvän työskentelyasennon löytymistä. Tuoli sopii helpon puhdistettavuutensa ja antistaattisten verhoilukankaiden ja pyörien ansiosta hyvin sairaalaympäristökäyttöön.  Korkeudensäädön ja jarrujen hallinta jalkapainikkein mahdollistavat tuolin käytön steriilissä ympäristössä.

Support+ työtuolin 4-pyöräinen alusta ja alas laskettu jalustan muotoilu tekevät tuolista erittäin tukevan myös korkeammilla istuinkorkeuksilla. Alustan edestä avoin muotoilu jättää jaloille hyvin tilaa ja mahdollistaa pääsyn laitteiden ja leikkauspöytien lähelle. Sähkötoiminen jarru lukitsee kaikki 4 pyörää, joten tuoli pysyy tarvittaessa tukevasti paikoillaan.

Uniikki kaksiosainen selkäosa on säädettävissä erikseen lanneselän ja yläselän osalta. Selkäosa tukee näin erinomaisesti myös aktiivisessa, eteen nojautuneessa istuma-asennossa. Kyynärvarsitukien korkeutta, kulmaa ja etäisyyttä voidaan säätää. Tarkkuutta vaativia tehtäviä suoritettaessa hartiat pysyvät rentoina, kun kyynärvarret lepäävät tukia vasten.

ISO-koodi
180921
Maksimikuormitus SWL (kg):
160
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote

Valmistaja: VELA

Lisätuotekategoriat:

Tuolit