6020412

Monitoimituoli Medior

Seisomaan nostava ja vaakatasoon kallistettava monitoimituoli Mobilizer® Medior soveltuu erinomaisesti vuodepotilaiden mobilisoivaan terapia- ja hoitotyöhön teho-osastoille, kuntoutusosastoille ja kuntoutuslaitoksiin. Monitoimituoli voidaan säätää makuu-, istuma- tai seisoma-asentoon. Pystyasentoon nousu tapahtuu luonnollisen liikemallin mukaisesti antaen potilaalle turvallisen tunteen. Perinteiseen kippiin verrattuna seisoma-asentoon päästään istuma-asennon kautta, joka tukee heikkokuntoisenkin potilaan kuntoutusta. Pystyasennossa oleminen stimuloi jalkapohjien herkkiä painereseptoreita ja kuormittaa raajojen ja rangan niveliä, kuntouttaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä ja parantaa vireystilaa.

Mobilizer® Medior -monitoimituoliin voidaan siirtyä suoraan vuoteesta makuuasennossa, siirtolevyjä tai -alustaa hyödyntäen. Myös matala siirtyminen istuma-asennossa, liukulautaa hyödyntäen on mahdollinen, ylöskääntyvien käsitukien ansiosta. Taso koostuu neljästä osasta ja se voidaan säätää sähkötoimisesti potilaan toimintakyvyn mukaiseen asentoon, hoitajien ergonomiset työskentelyasennot huomioiden. Tuolin käyttö tukee varhaista kuntoutusta, mahdollistaen potilaalle enemmän katsekontaktia ja orientoitumista ympäristöön. Vuoteesta ylösnouseminen voidaan aloittaa vaiheittain jo hyvin varhaisessa vaiheessa, siirtymällä puolittaiseen istuma-asentoon. Vireystilan laskiessa istuma-asennosta päästään nopeasti takaisin makuulle.

Tuolin patentoitu pituuskompensaatiomekanismi estää keskivartaloa puristumasta kasaan, kun tasoa säädetään istuma-asentoon. Toiminnolla on painehaavaumia ennaltaehkäisevä vaikutus. Tason pehmustemateriaalina on viskoelastinen, kehon painon ja lämmön mukaan muovautuva vaahto, joka tasaa painetta kehon painepisteiden alta eri asennoissa. Potilaan jalat tukeutuvat yhtenäiselle jalkatuelle, joka voidaan kääntää siirtymisten ajaksi pois tieltä pohjepehmusteen alle. Säärimitta on säädettävissä potilaan pituuden mukaan. Tuoli soveltuu n. 160-190 cm pituisen potilaan käyttöön.

Mobilizer® Medior on erittäin tukeva ja varmatoiminen, maksimikäyttäjäpaino on 250 kg. Sen halkaisijaltaan 150mm olevat pyörät voidaan lukita paikoilleen keskuslukituksella, liikuttelua helpottaa myös suuntalukituspyörä. Tuolissa on hätälaskutoiminto jalkapolkimella, joka laskee tason makuuasentoon mistä tahansa säätöasennosta.

Monitoimituoliin on saatavana erilaisia lisävarusteita, kuten tippateline, pöytälevy, pöytälevyn pehmuste, terapiatanko sekä vibroiva jalkalauta (värinämoduuli). Pään ja vartalon tukemiseen on saatavana erilaisia pehmustettuja vöitä. Katso lisätietoja lisävarusteista alta kohdasta "liitetiedostot". 

Värivaihtoehdot runko/verhoilu: antrasiitti/lime, antrasiitti/oranssi, antrasiitti/vihreä.

Takuu 24 kk.


Katso lisää:

Paino
120 kg
ISO-koodi
122704
Maksimikuormitus SWL (kg):
250
  • Kustannusarviollinen
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Monitoimituolit, Tuolit, Ergonomia

  • Pesu pyykinpesukoneessa 40°C. Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana. Kuivatus vaakatasossa ilmavassa paikassa.
  • Puhdistetaan neutraalilla pesuaineliuoksella joko siivouspyyhkeellä tai harjalla, jonka jälkeen huolellinen huuhtelu ja kuivaus.
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).

Liittyvät tuotteet