118900

Liukulauta Glider

126,29 €

(alv 24%)

101,85 €

(alv 0%)

Glider liukulauta soveltuu apuvälineeksi siirtotilanteisiin, kun tasolta toiselle siirrytään istuma-asennossa. Liukulautaa voidaan hyödyntää siirryttäessä

  • vuoteesta pyörätuoliin tai suihkutuoliin ja takaisin
  • pyörätuolista wc-istuimelle ja takaisin

Liukulauta sopii siirtymisen apuvälineeksi silloin, kun avustettavan istumatasapaino on hyvä, eli istuminen vuoteen reunalla ilman tukea onnistuu. Liukulaudalla siirtyminen edellyttää myös kykyä siirtää painoa sivusuunnassa, joko itsenäisesti tai tuettuna. 

Liukulauta toimii siltana eri tasojen välillä, vähentäen kitkaa takapuolen ja alustan väliltä. Liukulaudan mukana toimitetaan laudan pohjaan kiinnitettävä liukueste, joka pitää itse laudan hyvin paikallaan. Glider liukulaudan molemmissa päissä on otekahva, joka helpottaa liukulaudan käsittelyä ja säilyttämistä. Liukulaudan muovista valmistetut kolme osaa on yhdistetty toisiinsa kangasnauhalla, jonka ansiosta liukulauta on taitettavissa pieneen tilaan ja se soveltuu näin ollen käyttäjälle, jonka on tarpeen kuljettaa liukulautaa mukanaan. Liukulaudan leveys kokoontaitettuna on 12 cm. Liukulaudan reuna voidaan nostaa liukumisen ajaksi ylös vasten pyörätuolin kuljetuspyörää, jolloin lantio pääsee liukumaan esteettä kuljetuspyörän ohitse.

Glider liukulaudan maksimi käyttäjäpaino 120 kg ja laudan mitat ovat 35 x 65 x 0,45 cm. 

Paino
0,4 kg
ISO-koodi
123003
  • Puhdistetaan neutraalilla tai heikosti emäksisellä pintapuhdistusaineella (pH 7-9).
  • Voidaan puhdistaa desinfioivalla puhdistusaineella, (esim. 500 ppm kloramiinilla. Huom. huuhtelu!)
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).