SR5042

Liukulauta EasyGlide-ovaali, 85 x 39 cm, 2kpl/pkt

222,60 €

(alv 24%)

179,52 €

(alv 0%)

Suuret EasyGlide-ovaali liukulaudat soveltuvat erinomaisesti liukumateriaaliksi vuodesiirtoihin, makuuasennossa tasolta toiselle siirtymisiin, sekä avuksi nostoliinan pukemiseen vuoteessa tai pyörätuolissa.

Vuoteessa tapahtuvissa siirtymisissä ovaali liukulauta on helppo asettaa kehon kitkaisten kohtien alle ja mahdollistaa näin potilaan omatoiminen tai avustettu liukuminen haluttuun suuntaan. Esimerkiksi vuoteessa ylöspäin siirtymisen avustamiseksi, kevyt ja taipuisa ovaali liukulauta voidaan asettaa potilaan hartioiden alle, kääntämättä tai nostamatta potilasta. Painon siirtyessä ylöspäin ponnistettaessa hartioiden alle, EasyGlide-ovaalin liukas pinta mahdollista hartioiden liu´uttamisen. Enemmän apua tarvitsevan potilaan alle voidaan asettaa kaksi ovaalia liukulautaa rinnakkain, jolloin kitkaa saadaan poistettua sekä hartioiden että lantion alta. Siirtymisen jälkeen levyt liu´utetaan pois potilaan alta.

EasyGlide-ovaali liukulevyt toimivat erinomaisesti liukupintana ja siltana tasojen välillä, siirrettäessä potilasta makuuasennossa tasolta toiselle. Ovaalin liukulaudan pää saadaan liu´utettua potilaan hartian alle, kääntämättä potilasta ensin kylkiasentoon. Toisen laudan pää asetetaan potilaan lantion alle. Levyn liu´uttaminen paikoilleen on hyvä ominaisuus varsinkin silloin, kun siirtyminen tapahtuu kapealta tasolta, eikä tilaa kyljelle kääntämiseen ole riittävästi. Vuode-pesutaso siirtymisiin EasyGlide-ovaalit sopivat erityisen hyvin helpon puhdistettavuuden vuoksi.

Liukulautoja voidaan käyttää myös nostoliinojen pukemisen helpottamiseen makuulla tai istuma-asennossa. Erityisesti silloin, kun nostoliinan asettaminen kylkimakuulle kääntämisen kautta on kipujen, suuren koon tai jäykkyyden vuoksi hankalaa, voidaan EasyGlide-ovaalit asettaa helposti potilaan selän alle liu´uttamalla, kääntämättä tai nostamatta potilasta. Nostoliina voidaan liu´uttaa paikoilleen levyjen välissä. Sama periaate toimii myös istuma-asennossa. EasyGlide-ovaaleista on apua erityisesti voimakkaasti selkänojaa vasten nojaavien potilaiden nostoliinan pukemisessa.

EasyGlide-ovaalit voidaan puhdistaa pyyhkimällä desinfektioaineella, jolloin se on heti valmis uudelleen käytettäväksi.

Paino
0,5 kg
ISO-koodi
123103
Maksimikuormitus SWL (kg):
135

Valmistaja: Handicare Ab

Lisätuotekategoriat:

Siirtyminen, Ergonomia

  • Puhdistetaan neutraalilla tai heikosti emäksisellä pintapuhdistusaineella (pH 7-9).
  • Voidaan desinfioida sumuttamalla tai pyyhkimällä 70 prosenttisella alkoholilla (etanoli).