Plantaarifaskiitti ja jalkaterän pronaatio-ongelmat ovat tyypillisiä jalkaterän ongelmia, joihin tukipohjalliset ovat usein ratkaisu. Rescpectan valikoimasta löydät yksilöllisesti valmistettavat tukipohjalliset sekä valmispohjalliset sekä silikonituotteet jalkineisiin.

Valmispohjallinen Relief

6661

Relief-pohjallinen soveltuu osaksi jalan etuosan ongelmien hoitoa kuten päkiäkivut, ...

Relief-pohjallinen soveltuu osaksi jalan etuosan ongelmien hoitoa kuten päkiäkivut, morton, metatarsalgia ja vaivaisenluu. Hyvä poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Kapea lesti soveltuu hyvin sirompiin jalkineisiin. Koot 36/37−46/47.

Valmispohjallinen Trainer

6662

Trainer-pohjallinen soveltuu hyvin liikuntaan. Pohjallinen tasaa kuormitusta ja tarjoaa ...

Trainer-pohjallinen soveltuu hyvin liikuntaan. Pohjallinen tasaa kuormitusta ja tarjoaa tukea jalalle tasaisesti. Alapuolen hionnan ansiosta pohjallinen istuu hyvin urheilujalkineisiin. Maltillinen mediaalikaaren ja poikittaiskaaren tuenta. Pehmeä materiaali shore 35. Normaali ...

Valmispohjallinen Support

6663

Support-pohjallinen soveltuu tilanteisiin joissa tarvitaan tukea jalan takaosalle, kuten ...

Support-pohjallinen soveltuu tilanteisiin joissa tarvitaan tukea jalan takaosalle, kuten jalan takaosan pronaation kontrollointiin. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin ja akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45. Koot ...

Valmispohjallinen Balance

6664

Balance-pohjallinen soveltuu tilanteisiin, jossa tarvitaan tukea ja iskunvaimennusta sekä ...

Balance-pohjallinen soveltuu tilanteisiin, jossa tarvitaan tukea ja iskunvaimennusta sekä jalan takaosalle että etuosalle. Tukipohjallinen tarjoaa apua kantapään kiputilojen, plantaarifaskiitin ja akillesjänteen ärsytystilojen hoidossa. Tukeva materiaali shore 45 ja ...

Kantakuppi Soft Silikoni, koot S-L

093238

Kantapään kuormitusta vähentävä kantakuppi. Vaikutus: Kantakuppi, jossa pehmeä alue ...

Kantapään kuormitusta vähentävä kantakuppi. Vaikutus: Kantakuppi, jossa pehmeä alue kantaluun alla. Pitää kantapään rasvapatjan kasassa. Indikaatiot: Luupiikkivaivat, ohentunut rasvapatja. Materiaali Technogel. Väri valkoinen/sininen.

T-pelotti itseliimautuva

093300

Tukeva ja kuormitusta vähentävä päkiäpelotti. Vaikutus: Tukee poikittaisholvia ja ...

Tukeva ja kuormitusta vähentävä päkiäpelotti. Vaikutus: Tukee poikittaisholvia ja vähentää tehokkaasti kuormitusta. Pelotin pohajssa liimapinta, jolla se kiinnitetään paikalleen.

Luupiikkikiila pisaralla QD

201806-010

Kuormitusta vähentävä ja iskua vaimentava kantakiila. Pisara poistetaan kipupuolelta. ...

Kuormitusta vähentävä ja iskua vaimentava kantakiila. Pisara poistetaan kipupuolelta. Vähentää luupiikistä aiheutuvaa kipua. Vaikutus: Vähentää plantaarifaskiitin ja luupiikin aiheuttamaa kuormitusta. Indikaatiot: Luupiikki, plantaarifaskiitti. Materiaali Technogel.

Kantakiila QD Multi musta

202806-010

Hyvän iskunvaimennuksen antava kiila. Pitää kantapään rasvapatjan koossa mukavuutta ...

Hyvän iskunvaimennuksen antava kiila. Pitää kantapään rasvapatjan koossa mukavuutta lisäten. Iskua vaimentava. Indikaatio: Vaurioitunut rasvapatja. Ennaltaehkäisevä.

Kaarituki QD Rehband musta

203806-010

Pitkittäisholvin kaarituki. Tukee pitkittäisholvia ja vähentää kuormitusta. Indikaatio: ...

Pitkittäisholvin kaarituki. Tukee pitkittäisholvia ja vähentää kuormitusta. Indikaatio: Laskeutunut pitkittäisholvi. 

T-pelotti QD

204806-010

Tukeva ja kuormitusta vähentävä päkiäpelotti. Vaikutus: Tukee poikittaisholvia ja ...

Tukeva ja kuormitusta vähentävä päkiäpelotti. Vaikutus: Tukee poikittaisholvia ja vähentää tehokkaasti kuormitusta. Indikaatio: Laskeutunut poikittaisholvi. Materiaali Technogel.

Kantakiila QD

205806-010

Kuormitusta ja iskua vaimentava kantakiila. Indikaatiot: Epämääräiset kantapääkivut, ...

Kuormitusta ja iskua vaimentava kantakiila. Indikaatiot: Epämääräiset kantapääkivut, akillesjänteen tulehdus, alaraajojen pituuserot. Materiaali Technogel.

Pro-Supinaatiokiila QD

206806-010

Pohjalliskiila, joka lievittää jalkaterä-, polvi- ja selkäkipua, joka liittyy jalkaterän ...

Pohjalliskiila, joka lievittää jalkaterä-, polvi- ja selkäkipua, joka liittyy jalkaterän pronaatioon tai supinaatioon. Materiaalina Technogel.

Geelipohjallinen QD

207806-010

Alaraajojen ja selän iskua vaimentava ohut pohjallinen. Vaikutus: Jalkaterän, polven, ...

Alaraajojen ja selän iskua vaimentava ohut pohjallinen. Vaikutus: Jalkaterän, polven, lonkan ja selän rasitusta vähentävä ja iskua vaimentava pohjallinen. Indikaatiot: Rasitusvammat jalkaterässä, polvessa, sääressä, lonkassa tai selässä. Materiaali Technogel.

Pohjallinen Hardboot Medium Arch, koot XS-XXL

93840

Kevyet pohjalliset, joissa on hyvä iskunvaimennus ja jalkaholvin tuki. Vähentää ...

Kevyet pohjalliset, joissa on hyvä iskunvaimennus ja jalkaholvin tuki. Vähentää jalkaterään, polveen,lantioon ja selkää kohdistuvaa rasitusta. Anatominen muotoilu takaa täydellisen mukavuuden kaikissa kovapintaisissa jalkineissa, kuten laskettelu-, lumilautailu- ja ...

Pohjallinen Hardboot Low Arch, koot XS-XXL

93850

Kevyet pohjalliset, joissa on hyvä iskunvaimennus ja jalkaholvin tuki. Vähentää ...

Kevyet pohjalliset, joissa on hyvä iskunvaimennus ja jalkaholvin tuki. Vähentää jalkaterään, polveen,lantioon ja selkää kohdistuvaa rasitusta. Anatominen muotoilu takaa täydellisen mukavuuden kaikissa kovapintaisissa jalkineissa, kuten laskettelu-, lumilautailu- ja ...