PM-3012

Siirtovyö Alpha Standard

101,97 €

(alv 24%)

82,23 €

(alv 0%)

Siirtovyö Alpha Standard on monipuolinen apuväline siirtymisen ja asennon kohentamisen tukemiseen. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi

  • seisomaan nousun ja istuutumisen avustamisessa
  • makuulta istumaan nousun ja takaisin makuulle käymisen avustamisessa
  • vuoteessa ylöspäin ponnistamisen avustamisessa

Siirtovyö Alphaa voidaan hyödyntää seisomaan nousun tukena silloin, kun avustettavalla on käytettävissä ponnistusvoimaa alaraajoissa ja ylävartalon painonsiirto eteen onnistuu. Siirtovyöllä ohjataan avustettavan painonsiirtoa oikeaan liikesuuntaan. Alpha Standard siirtovyöllä voidaan ohjata myös istuutumista.

Rajoittuneet nivelten liikkuvuudet ja lihasvoimat voivat vaikeuttaa hallittuja istuutumisia. Siirtovyön avulla voidaan ehkäistä ylävartalon retkahtamista taakse ja ohjata painoa pysymään jalkojen päälle, jolloin istuutumisesta saadaan hallittua. Mikäli ylävartalon painonsiirto eteen ei onnistu istuessa tai istuutuessa, suosittelemme siirtymisiin tueksi seisomanojanostinta.

Alpha Standard siirtovyötä voidaan hyödyntää myös makuulta istumaan nousun ja takaisin makuulle käymisen tukemisessa, sekä jalkojen avustamisessa lattialta sänkyyn ja takaisin.

Alpha Standard siirtovyötä ei kiinnitetä vyötärön ympärille, eikä se näin ollen ole varsinaisesti vyö, vaan ennemminkin otteen jatke. Sen suorakaiteen mallinen, nahkeapintainen tukiosa luo laajan tukipinnan vartalon takaa ja molemmilla sivuilla olevat kahvat tarjoavat avustajalle hyvän otteen. Kahvoja on molemmilla sivuilla kahta eri pituutta.

Vyön vahvistettu Nylon-kangas mahdollistaa 200 kg maksimikäyttäjäpainon. Tukiosan sisätaskussa on vahvikkeena muovilevy, joka voidaan poistaa pesun ajaksi. Näin vyö on mahdollista pestä pesukoneessa.

 

ISO-koodi
123115
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty
  • EU:n lääkintälaitestandardin mukainen tuote
  • Pesu pyykinpesukoneessa 60°C. Hellävarainen linkous (kts. pesukoneen käyttöohje). Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana.

Liittyvät tuotteet