PM-3015

Siirtovyö Alpha Magic

130,29 €

(alv 24%)

105,07 €

(alv 0%)

Siirtovyö Alpha Magic on helppokäyttöinen apuväline, jota voidaan käyttää

  • seisomaan nousun ja istuutumisen avustamisessa

Siirtovyö Alpha Magic soveltuu seisomaan nousun tueksi silloin, kun avustettavalla on käytettävissä ponnistusvoimaa alaraajoissa ja ylävartalon painonsiirto eteen onnistuu. Siirtovyöllä ohjataan avustettavan painonsiirtoa oikeaan liikesuuntaan. Alpha Standard siirtovyöllä voidaan ohjata myös istuutumista.

Rajoittuneet nivelten liikkuvuudet ja lihasvoimat voivat vaikeuttaa hallittuja istuutumisia. Siirtovyön avulla voidaan ehkäistä ylävartalon retkahtamista taakse ja ohjata painoa pysymään jalkojen päälle, jolloin istuutumisesta saadaan hallittua. Mikäläi ylävartalon painonsiirto eteen ei onnistu istuessa tai istuutuessa, suosittelemme siirtymisiin tueksi seisomanojanostinta.

Alpha Magic siirtovyötä ei kiinnitetä vartalon ympärille, eikä se näin ollen ole varsinaisesti vyö, vaan ennemminkin otteen jatke. Sen suorakaiteen mallinen, nahkeapintainen tukiosa luo laajan tukipinnan vartalon takaa ja molemmilla sivuilla olevat kahvat tarjoavat avustajalle hyvän otteen. Kahvoja on molemmilla sivuilla kahta eri pituutta. Magic siirtovyö on kehitelty versio Standard-mallista. Magic-mallissa on lantion alle liutettava lisäremmi, joka on yhteydessä avustajan kahvoihin. Näin avustajan ote kahvoista pitää lisäremmin kireällä ja estää vyötä liukumasta ylöspäin.

Vyön vahvistettu Nylon-kangas mahdollistaa 200 kg maksimikäyttäjäpainon. Tukiosan sisätaskussa on vahvikkeena muovilevy, joka voidaan poistaa pesun ajaksi. Näin vyö on mahdollista pestä pesukoneessa.

ISO-koodi
123115
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty

Lisätuotekategoriat:

Istuma-asennossa siirtyminen

  • Pesu pyykinpesukoneessa 60°C. Hellävarainen linkous (kts. pesukoneen käyttöohje). Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana.