PM-3005

Jalkojen siirtovyö Alpha

113,30 €

(alv 24%)

91,37 €

(alv 0%)

Jalkojen siirtovyö Alpha helpottaa siirtymisissä pyörätuolin ja vuoteen tai muun istuimen välillä. Jalkojen siirtovyötä käytetään siirryttäessä istuma-asennossa ja se sopii lisäavuksi esimerkisi

  • siirryttäessä liukulaudalla
  • hyödynnettäessä kääntölevyä

Alpha jalkojen siirtovyö lisää siirtymisten turvallisuutta tilanteissa, joissa avustettavan omatoiminen jalkojen siirtäminen ei ole mahdollista tai alaraajojen kontrolli on heikko.

Vyö asetetaan kevyesti siirtyjän säärten ympärille ja kiinnitetään tarralla. Vyö pitää siirtymisen ajan sääret yhdessä. Vyön käyttö mahdollistaa avustajalle työskentelyn käyntiasennossa. Avustajan asettaessa toisen jalkansa siirtyjän jalkojen väliin vyötä vasten, hän pystyy samalla kontrolloimaan siirtyjän jalkojen asentoa ja hyödyntämään paremmin omaa painoaan vastapainona. Avustaja voi myös helposti kontrolloida jalkojen pysymistä liikkeessä mukana, vaikka siirtyjä itse ei niitä pystyisikään siirtämään.

Katso tältä videolta esimerkki tuotteen käytöstä

Vyössä on kaksi otekahvaa. Alpha jalkojen siirtovyö on valmistettu nylonista ja sevoidaan puhdistaa pyyhkimällä tai 60 oC konepesussa. Maksimi käyttäjäpaino on 200 kg.

Vyön mitat: korkeus 22 cm, pituus 100 cm.

Saatavana 50 cm jatkopala lisävarusteena (PM-3007)

ISO-koodi
123121
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Petermann Medical

Lisätuotekategoriat:

Istuma-asennossa siirtyminen

  • Pesu pyykinpesukoneessa 60°C. Hellävarainen linkous (kts. pesukoneen käyttöohje). Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana.