Liikkeellä pysyminen on yksi ihmiselämän suurista perustarpeista. Elämme ja koemme asioita olemalla jatkuvassa yhteydessä ympäristöömme ja sosiaaliseen verkkoomme. Jos kohdalle osuu tilapäinen loukkaantuminen, vakavampi sairaus tai vammautuminen, perusliikkuminen on uhattuna ja elämään ilmestyy esteitä, joita ei aiemmin edes havainnut olevan olemassa.

Apuvälineen tärkeä tehtävä on poistaa liikkumisen rajoituksia ja madaltaa esteitä, silloin kun toimintakyky ei riitä normaaliin liikkumiseen. Hyvä apuväline tukee mahdollisimman normaalia elämää kaikkine arjen rutiineineen, kontakteineen ja harrastuksineen ilman että se alkaa itse muodostua haitaksi toimintakyvylle.

Hyvä apuväline on yhtä hyvin huomaamaton mukana kulkeva apu, kuin kaunis ja pirteänvärinen käyttöesine kodissa ja ympäristössä. Liikkumisen tueksi kehitettyjä välineitä on paljon, yksinkertaisesta kävelykepistä huippuelektroniikkaa sisältävään sähkömopoon. Tekniikka on valjastettu auttamaan ihmistä, niin terveitä kuin erityisesti toiminta- ja liikuntarajoitteisia.

Lue lisää aiheesta: respecta.fi/ratkaisut/liikkuminen

Start M2 pyörätuoli

480F74=40000_K

Kevyt kokoontaittuva pyörätuoli yksilölliseen ja osastokäyttöön. Tuolin istuinkorkeutta ...

Kevyt kokoontaittuva pyörätuoli yksilölliseen ja osastokäyttöön. Tuolin istuinkorkeutta ja -kulmaa voi säätää istujan koon ja tarpeiden mukaan. Runsas varustevalikoima.

Sähköpyörätuoli Juvo etu- tai takavetoinen

490E75=0

Juvo -sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, minkä ansiosta jokainen tuote ...

Juvo -sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, minkä ansiosta jokainen tuote räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Valittavanasi on etu- tai takaveto, tarvittavat säätö- ja sähkötoiminnot sekä kaksi moottori- ja runkoleveysvaihtoehtoa. ...

Istuintyyny Advantage

Advantage

Kevyt ja monipuolinen istuintyyny aktiiville pyörätuolin käyttäjälle. Sopii käyttäjille, ...

Kevyt ja monipuolinen istuintyyny aktiiville pyörätuolin käyttäjälle. Sopii käyttäjille, joilla on suuri riski saada painehaavaumia. Tyyny koostuu kantavasta foam pohjasta sekä kolmesta istuma-asentoa tukevasta foam reuna kaistaleesta ja istuinkyhmyjen aluetta keventävistä Floam ...

Istuintyyny Cloud

Cloud

Monipuolinen säädettävä istuinjärjestelmä pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn ...

Monipuolinen säädettävä istuinjärjestelmä pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn rakennetta voi muunnella parhaan mahdollisen istuma-asennon ja tasaisen paineenjakautumisen aikaansaamiseksi. Sopii käyttäjille, joilla on suuri riski saada painehaavaumia. Nesteitä läpäisemätön foam ...

Istuintyyny Cubic Foam

Cubic Foam

Foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle, minkä kuutiomuotoon leikattu pintakerros estää ...

Foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle, minkä kuutiomuotoon leikattu pintakerros estää ihon hankausta ja parantaa tyynyn ilmankiertoa. Pintamuoto on tasainen ja tyynyn paksuus 5cm. Päällinen on hengittävä ja vesipestävä.

Evolight istuintyyny

EVOLIGHT

Evolight istuintyyny rakentuu kahdesta eri materiaalista, joiden ansiosta paino jakaantuu ...

Evolight istuintyyny rakentuu kahdesta eri materiaalista, joiden ansiosta paino jakaantuu koko tyynyn alueelle tasaisesti ja kosteus poistuu tehokkaasti. Kuutiomuotoon leikattu pintakerros estää ihon hankausta ja parantaa tyynyn ilmankiertoa.

Peruspyörätuoli teräs

Icon10

Yleispyörätuoli, joka on parhaimmillaan kuljetustuolina. Se sopii useimmille käyttäjille, ...

Yleispyörätuoli, joka on parhaimmillaan kuljetustuolina. Se sopii useimmille käyttäjille, siihen on helppo siirtyä ja nousta pois. Tuolia on avustajan helppo työntää ja käsitellä. Tuolissa on vain vähän säädettäviä osia ja se on varmatoiminen. Teräsrunko on tukeva ja kestää ...

Icon kevytpyörätuoli

ICON40

Monipuolisesti säädettävä kevytpyörätuoli sekä yksilölliseen että vaativaan ...

Monipuolisesti säädettävä kevytpyörätuoli sekä yksilölliseen että vaativaan osastokäyttöön. Kevyt käsitellä ja ohjata.

Istuintyyny Terra

Terra

Muotoon valettu istuintyyny pyörätuoliin. Istuintyyny jakaa painetta tasaisesti ja tukee ...

Muotoon valettu istuintyyny pyörätuoliin. Istuintyyny jakaa painetta tasaisesti ja tukee istuma-asentoa. Sopii käyttäjille, joilla on keskisuuri riski saada painehaavaumia. Päällinen nesteitä läpäisemätöntä Dartex materiaalia. 

Istuintyyny Terra Aquos

Terra Aquos

Muotoonvalettu foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn päällä neliosainen ...

Muotoonvalettu foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn päällä neliosainen LiguiCell nestegeelipatja, joka estää ihon venymistä ja hankaumaa liikkumisen ja siirtojen yhteydessä. Jakaa painetta tasaisesti ja tukee istuma-asentoa. Sopii käyttäjille, joilla on ...

Istuintyyny Terra Flair

Terra Flair

Muotoonvalettu foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn sisään on upotettu ...

Muotoonvalettu foam istuintyyny pyörätuolin käyttäjälle. Istuintyynyn sisään on upotettu 24x30cm kokoinen Roho ilmakennotyyny. Ilmakenno-osa keventää istuinkyhmyjen aluetta ja foam osa tasaa painetta koko tyynyn alueelle ja tukee istuma-asentoa. Sopii käyttäjille, joilla on ...

Kyynärsauva magic twin mustat muoviosat

103.10

Alumiininen kyynärsauva, joka on varustettu hiljennyskiristimellä, joka estää ...

Alumiininen kyynärsauva, joka on varustettu hiljennyskiristimellä, joka estää korkeudensäätöreikiä väljenemästä ahkerassa käytössä (lisää käyttöikää). Mansetilla saa kyynärsauvat lukittua yhteen ja pysymään pystyssä seinää tms. vasten. Korkeudensäätö lukitusklipsillä. Väri: ...

Kyynärsauva big250 korkeussäädettävä, harmaa

106.00

Painavalla käyttäjälle tarkoitettu, heijastimella varustettu kyynärsauva, jonka ...

Painavalla käyttäjälle tarkoitettu, heijastimella varustettu kyynärsauva, jonka kyynärosan sekä sauvan pituutta saa säädettyä. Kyynärosan säätö: 24−26,5 cm Korkeudensäätö: 74−97 cm. Maksimikuormitus: 250 kg.

Kyynärsauva light-line nuoret sininen muovi

120.50

Light-Line kyynärsauva naisille ja nuorille. Siniset muoviosat. Korkeudensäätö 75-97 cm, ...

Light-Line kyynärsauva naisille ja nuorille. Siniset muoviosat. Korkeudensäätö 75-97 cm, mansetin ja kädensijan väli säädettävissä kolmeen eri pituuteen 16-20,5 cm välillä. Putken halkaisija 17 mm.

Jääpiikki Warma

1207

Kumiin kiinnitetty jääpiikki. Kolme eri kokoa Ø 16 mm, 18 mm, 20 mm.

Kumiin kiinnitetty jääpiikki. Kolme eri kokoa Ø 16 mm, 18 mm, 20 mm.

Nelipistekeppi aikuisten

121150

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi ...

Nelipistekeppi aikuisille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kepin kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Pituudensäätö 78-100 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Nelipistekeppi nuorten

121160

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja ...

Nelipistekeppi nuorille. Nelipistekepin materiaali on terästä. Kädensijan voi kääntää ja näin sitä voidaan käyttää sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö 62-74 cm. Maksimikäyttäjäpaino 120 kg. Kepinpääkumi 16 mm (KUMI-16-).

Lasten nelipistekeppi

121165

Lasten nelipistekeppi. Kepin kädensijan voi kääntää, joten se on käytettävissä sekä ...

Lasten nelipistekeppi. Kepin kädensijan voi kääntää, joten se on käytettävissä sekä vasemmassa että oikeassa kädessä. Korkeuden säätö klipseillä välillä 48,5 - 58,5 cm. Kepin yläosan materiaali on punaista alumiiniputkea, alaosa siniseksi lakattua teräsputkea, ...

Kyynärsauva fun lasten pääväri sininen

122.95

Pirteän värikäs lasten kyynärsauva. Pituudensäätö klipsillä 49−71,5 cm, myös kyynärosa ...

Pirteän värikäs lasten kyynärsauva. Pituudensäätö klipsillä 49−71,5 cm, myös kyynärosa säädettävä 17,5−22,5 cm. Maksimikuormitus 100 kg. Monivärinen, sininen käsiosa. Kepinpääkumi Ø 17 mm.

Kyynärmansetin pehmustesetti

124700

Liimattava kyynärmansetin pehmustesetti. Musta. 1 setti/sauva.

Liimattava kyynärmansetin pehmustesetti. Musta. 1 setti/sauva.

Keppiteline flex

124885

Keppipidike, joka sopii kaikkiin keppeihin. Pidikkeen avulla voi sijoittaa kepin ...

Keppipidike, joka sopii kaikkiin keppeihin. Pidikkeen avulla voi sijoittaa kepin roikkumaan esim. pöydän reunalta.

Kepinpääkumi flexyfoot koot 16-25 mm

12490

Flexyfoot on joustava kepinpäkumi, joka vaimentaa iskuja ja antaa pitävämmän otteen. Se ...

Flexyfoot on joustava kepinpäkumi, joka vaimentaa iskuja ja antaa pitävämmän otteen. Se lisää huomattavasti kyynärsauvoja tai kävelykeppiä käyttävän kävelymukavuutta ja säästää niveliä. Flexyfoot koostuu kahdesta osasta : alaosan voi vaihtaa, kun se kuluu. Neljä kokoa Ø 16 mm, ...

Kainalosauvat Rebotec Quick´n Easy

126

Quick`n Easy kainalosauvat ovat kevyet ja helposti ilman työkaluja säädettävät ...

Quick`n Easy kainalosauvat ovat kevyet ja helposti ilman työkaluja säädettävät kainalosauvat. Kainalotuki on pehmeä ja käsikahva muotoiltu. 4 kokoa lapsesta aikuiseen. Maksimikuormitus 130 kg. Ø 19 mm (KUMI-19-).

Kyynärtukisauva kpl "reuma"

126900

Alumiininen kyynärsauva, joka on varustettu pehmustetulla kyynär-varsikourulla 9x18 cm, ...

Alumiininen kyynärsauva, joka on varustettu pehmustetulla kyynär-varsikourulla 9x18 cm, jossa on leveä tarranauha. Kädensijan kulmaa ja etäisyyttä voi säätää. Pituudensäätö 95-118 cm. Maksimikuormitus 140 kg.Kepinpääkumi Ø 18mm.

Kävelykeppi simplex hopea mustat muoviosat

133.10

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen ...

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen pituudensäätö 73-95,5 cm klipsillä 2,5 cm:n välein. Korkeudensäätöosassa erillinen kiristysmekanismi. Värit: Musta ja harmaa. Max. kuormitus 125 kg. Kepinpääkumi Ø 17 mm (KUMI-17-).

Simplex kävelykeppi 4-osa, kokoontaitettava

133.10.30

4-osaan taittuva kevytmetallikeppi, jossa leveän tukipinnan antava kädensija. Soveltuu ...

4-osaan taittuva kevytmetallikeppi, jossa leveän tukipinnan antava kädensija. Soveltuu kevyeen tukeutumiseen. Tuotteen paino 360 g. Väri: musta. 19 mm kepinpääkumi. Maksimikuormitus 100 kg.

Kävelykeppi simplex musta

133.14

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen ...

Alumiininen kävelykeppi. Simpex kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 10 portainen pituudensäätö 73-95,5 cm klipsillä 2,5 cm:n välein. Korkeudensäätöosassa erillinen kiristysmekanismi. Värit: Musta ja harmaa Max. kuormitus 125 kg. Kepinpääkumi Ø 17 mm (KUMI-17-).

Nelipistekeppi quadro musta

153.10

Tukeva nelipistekeppi vaativaan tukeutumiseen. Sopii sekä oikeaan että vasempaan käteen. ...

Tukeva nelipistekeppi vaativaan tukeutumiseen. Sopii sekä oikeaan että vasempaan käteen. Korkeudensäätö lukitusklipsillä. Väri: musta. Maksimikuormitus 100 kg.

Kepinpidike Flip

164

Napsautetaan kävelykepin tai kyynärsauvan varteen. Pitää kepin tai sauvan pystyssä pöytää ...

Napsautetaan kävelykepin tai kyynärsauvan varteen. Pitää kepin tai sauvan pystyssä pöytää tai muuta vaakapintaa vasten kuminasturan avulla. Kaksi kokoa.

Kyynärsauva Ossenberg Kombi 220C

220C

Alumiininen peruskyynärsauva. Heijastimet eteen ja taaksepäin. Pituudensäätö ...

Alumiininen peruskyynärsauva. Heijastimet eteen ja taaksepäin. Pituudensäätö lukitusklipsillä. Muoviosien värit harmaa, sininen ja musta. Maksimikuormitus 135 kg. Korkeudensäätö 76-96 cm. Ø 16 mm (KUMI-16-).

Kyynärsauva ergo 140 kg heijastimet,alu/ harmaa

220CKGR

Alumiininen peruskyynärsauva. Heijastimet eteen ja taaksepäin. Pituudensäätö 72-94 cm ...

Alumiininen peruskyynärsauva. Heijastimet eteen ja taaksepäin. Pituudensäätö 72-94 cm lukitusklipsillä. Muoviosien väri harmaa. Maksimikuormitus 135 kg. Korkeudensäätö 76-96 cm. Ø 16 mm (KUMI-16-).

Kyynärsauva pitkä 90-110cm kombi ergo 140kg, sininen

220CUEKBL

Erikoispitkä kyynärsauva. Korkeudensäätö 90-110 cm. Mansetin leveys 9,5 cm, kädensijan ...

Erikoispitkä kyynärsauva. Korkeudensäätö 90-110 cm. Mansetin leveys 9,5 cm, kädensijan pituus 11 cm, mansetin ja kädensijan väli 23 cm, keskiputken halkaisija 20 mm, alaputken halkaisija 17 mm, paino 560 g. Painorajoitus 140 kg.

Kyynärsauva taittuva 135 kg sis. kuminauhan ja pussin

220RFSW

Kokoontaitettava tyylikäs lasikuitukyynärsauva kuminauhalla. Käsiosan korkeudensäätö ...

Kokoontaitettava tyylikäs lasikuitukyynärsauva kuminauhalla. Käsiosan korkeudensäätö 74-97 cm välillä.  Mansetin pituus 23 cm. Kyynärsauvan pituus kokoontaitettuna 50 cm. Mukana säilytyspussi. Maksimikuormitus 135 kg. Kepinpääkumi 16 mm. Tuotteen paino 550 g. Kuvasta poiketen ...

Kyynärsauva Ergo 140 kg harmaa, kiristysruuvi

220VCKGR

Alumiininen kyynärsauva, jossa hiljennyskiristin. Korkeuden säätö 76-96 lukitusklipsillä, ...

Alumiininen kyynärsauva, jossa hiljennyskiristin. Korkeuden säätö 76-96 lukitusklipsillä, kiristysruuvi. Ergo-käsiosa, harmaat muoviosat. Max. kuormitus140 kg.

Lasten kyynärsauva Ergo Soft

241DSFBL-S

Alumiinikyynärsauvat lapsille pehmein käsikahvoin. Pituudensäätö painonapilla 57-75 cm, ...

Alumiinikyynärsauvat lapsille pehmein käsikahvoin. Pituudensäätö painonapilla 57-75 cm, myös kyynärosan säätö 19,5-25,5 cm. Väritys sinimusta. Maksimikuormitus 100 kg. Kepinpääkumi Ø 16 mm.

Kyynärsauva lasten ergo-soft säädettävä kyynär/kok.p...

241DSFM2

Alumiinikyynärsauvat lapsille pehmein käsikahvoin. Pituudensäätö 57−75 cm, myös ...

Alumiinikyynärsauvat lapsille pehmein käsikahvoin. Pituudensäätö 57−75 cm, myös kyynärosassa 19,5−25,5 cm. Väritys monivärinen MIX. Maksimikuormitus 100 kg.

Kyynärsauva big xl 150kg pitkä malli, pehmeä kädensija

332CSKSC

Alumiininen kyynärsauva soft kädensijalla pitkille henkilöille.Heijastimet eteen ja ...

Alumiininen kyynärsauva soft kädensijalla pitkille henkilöille.Heijastimet eteen ja taaksepäin. Pituudensäätö lukitusklipsillä. Muoviosien väri musta. Maksimikuormitus 150 kg. Korkeudensäätö 73-103 cm. Kyynärosan säätö 22-28 cm. Kepinpääkumi Ø 19 mm (KUMI-19-).

Kävelyteline KidWalk

420R119-20

Kävelyteline KidWalk on tarkoitettu 1-12 -vuotiaille lapsille kävelyn tueksi. Suurten ...

Kävelyteline KidWalk on tarkoitettu 1-12 -vuotiaille lapsille kävelyn tueksi. Suurten etupyörien ansiosta soveltuu käyttöön sekä sisätiloissa että ulkona. Teline tukee lantion ja keskivartalon aluetta auttaen lasta kävelemään itsenäisesti. KidWalkin toimintaperiaate on kehitetty ...

Alumiiniselkänoja Baxx

476D00-00

Ergonomisesti muotoiltu ja tukeva Baxx -selkäosa tukee käyttäjää ja takaa mukavan ...

Ergonomisesti muotoiltu ja tukeva Baxx -selkäosa tukee käyttäjää ja takaa mukavan istuma-asennon. Selkäosaa on saatavana viittä eri korkeutta ja kolmea eri pehmustesyvyyttä. Alumiininen ergonomisesti muotoiltu runko on vakaa ja pehmustettu yläreuna takaa mukavan ja miellyttävän ...

Aktiivipyörätuoli Bravo Racer

480A60-00

Bravo Racer- aktiivipyörätuoli on tarkoitettu lasten ja nuorten yksilöllisiin ...

Bravo Racer- aktiivipyörätuoli on tarkoitettu lasten ja nuorten yksilöllisiin tarpeisiin itsenäisessä käytössä. Saatavana on useita eri runkovärejä sekä kelaus- ja tukipyörävaihtoehtoja.Tuolissa on tarraselkäosa sekä hyvät säätömahdollisuudet istuinsyvyydelle, -leveydelle sekä ...

Voyager Evo aktiivipyörätuoli

480A76=00000_K

Kevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli kokeneelle aktiiviliikkujalle, joka tietää mitä ...

Kevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli kokeneelle aktiiviliikkujalle, joka tietää mitä tarvitsee. Rakenna tuoli itse tarpeidesi pohjalta joko alumiini-, titaani- tai hiilikuiturunkoisena.

Pyörätuoli Zenit

480F160=1

Zenit on kevyt ja ketterä aktiivipyörätuoli. Kiinteärunkoiselta näyttävä Zenit on moderni ...

Zenit on kevyt ja ketterä aktiivipyörätuoli. Kiinteärunkoiselta näyttävä Zenit on moderni kokoontaittuva pyörätuoli. Patentoitu jalkatuen mekanismi antaa lukittuessaan lisävakautta rungolle. Selkäosan voi taittaa alas, jolloin pyörätuoli mahtuu kokoontaitettuna uskomattomaan ...

Pyörätuoli Avantgarde 4 DS

480F160=DS

Avantgarde 4 DS on monikäyttöinen ja mukava pyörätuoli aktiivisille käyttäjille. ...

Avantgarde 4 DS on monikäyttöinen ja mukava pyörätuoli aktiivisille käyttäjille. Pyörätuoli on pienikokoinen ja ketterä liikkeissään ahtaissakin tiloissa. Sen ominaisuuksiin kuuluu hyvä suuntavakaus kelattaessa sekä vakaa runkorakenne. Kelauspyörien laaja säätömahdollisuus ...

Pyörätuoli Avantgarde 4 DV

480F160=DV

Avantgarde 4 DV on monikäyttöinen ja mukava pyörätuoli aktiivisille käyttäjille. ...

Avantgarde 4 DV on monikäyttöinen ja mukava pyörätuoli aktiivisille käyttäjille. Pyörätuoli on pienikokoinen ja ketterä liikkeissään ahtaissakin tiloissa. Sen ominaisuuksiin kuuluu hyvä suuntavakaus kelattaessa sekä vakaa runkorakenne. Kelauspyörien laaja säätömahdollisuus ...

Aktiivipyörätuoli Avantgarde Teen 2

480F45=30000_K

Kevyesti kelattava ja käsiteltävä lasten pyörätuoli, saksalaista Ottobock laatua. Laaja ...

Kevyesti kelattava ja käsiteltävä lasten pyörätuoli, saksalaista Ottobock laatua. Laaja kokovalikoima ja runsas varustelumahdollisuus tarjoavat yksilöllisen ratkaisun jokaiselle lapselle. hyvä kehoa tukeva istuma-asento istuinkorkeuden ja -asennon monipuolinen säätömahdollisuus ...

Aktiivipyörätuoli Avantgarde Teen 2 VR

480F45=40000_K

Kevyesti kelattava ja käsiteltävä lasten pyörätuoli, saksalaista Ottobock-laatua. Laaja ...

Kevyesti kelattava ja käsiteltävä lasten pyörätuoli, saksalaista Ottobock-laatua. Laaja kokovalikoima ja runsas varustelumahdollisuus tarjoavat yksilöllisen ratkaisun jokaiselle lapselle. hyvä kehoa tukeva istuma-asento istuinkorkeuden ja -asennon monipuolinen säätömahdollisuus ...

Pyörätuoli Avantgarde XXL2

480F45=50

Avantgarde XXL2 pyörätuolissa yhdistyy ajettavuus, toiminnallisuus ja laatu. Erinomainen ...

Avantgarde XXL2 pyörätuolissa yhdistyy ajettavuus, toiminnallisuus ja laatu. Erinomainen vakaus ja käsiteltävyys ovat Avantgarden vahvuuksia. Pyörätuoli on suunniteltu hieman raskaammille käyttäjille jokapäiväiseen käyttöön. Vankka perusrakenne yhdessä korkealaatuisten ...

Pyörätuoli Start M6 Junior

480F53-60

Kevyesti käsiteltävä lasten ja nuorten pyörätuoli, saksalaista Ottobock-laatua. Laaja ...

Kevyesti käsiteltävä lasten ja nuorten pyörätuoli, saksalaista Ottobock-laatua. Laaja kokovalikoima ja runsas varustelumahdollisuus tarjoaa laadukkaan kuljetustuolin tai yksilöllisen pyörätuolin lapselle.  

Pyörätuoli Start M4 XXL

480F53=40

Start M4 XXL on vankkarakenteinen alumiinirunkoinen kevytpyörätuoli. Sen tukeva ...

Start M4 XXL on vankkarakenteinen alumiinirunkoinen kevytpyörätuoli. Sen tukeva tuplaristikko ja vahvistetut takapyörät tekevät pyörätuolista vakaan ja kestävän. Maksimikuormitus 160 kg. Runsas lisävarustevalikoima.

Start M2S pyörätuoli

480F74=3080

Kevyt alumiinirunkoinen pyörätuoli kiinteällä selkäosalla yksilölliseen ja ...

Kevyt alumiinirunkoinen pyörätuoli kiinteällä selkäosalla yksilölliseen ja osastokäyttöön. Tuolissa 24" PU kelauspyörät sekä 8" PU tukipyörät. Tuolisssa erilliset korkeussäädettävät jalkalaudat. Työntökahvoissa antibakteeriset kumitulpat. Istuinsyvyys 43 cm – painonapilla ...

Scott sähkömopo hopea

490E149-20003-CT

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki ...

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon ja hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Scott XL sähkömopo

490E149-30003-CT

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset ...

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Sähköpyörätuoli Skippi

490E55-00000-K

Ketterä lasten takavetoinen sähköpyörätuoli, jota on helppo ajaa ja käsitellä. Isot ...

Ketterä lasten takavetoinen sähköpyörätuoli, jota on helppo ajaa ja käsitellä. Isot ajopyörät mahdollistavat vaivattoman esteiden ylityksen ja turvallisen ajo-ominaisuuden. Saksalaista Ottobock-laatutyötä. Sopii ajoon niin ulkona kuin sisätiloissa. istuinleveys ja -syvyys ...

Sähköpyörätuoli Juvo keskivetoinen

490E75-0-A

Juvo -sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, minkä ansiosta jokainen tuote ...

Juvo -sähköpyörätuoli on suunnitteltu moduulirakenteiseksi, minkä ansiosta jokainen tuote räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Valittavanasi on tarvittavat säätö- ja sähkötoiminnot sekä kaksi moottorivaihtoehtoa. Keskivetoinen sähköpyörätuoli kääntyy pienessäkin ...

E-support kelauksenkevennin

492E148-00000-K

Kelauksen keventäjä, joka mahdollistaa pyörätuolilla liikkumisen laajemmalla alueella ja ...

Kelauksen keventäjä, joka mahdollistaa pyörätuolilla liikkumisen laajemmalla alueella ja heikommilla käsivoimilla. Pyörätuolin omat kelausrenkaat korvataan ajomoottorilla varustetuilla pyörillä, jotka reagoivat kelausvanteiden liikkeeseen ja avustavat liikkumista lisävoimalla. ...

Kävelykeppi derby harmaa sisäputken kiristimellä

505VC-1

Korkeudensäätö 74-94 cm 2,5 cm välein klipsillä. Sisäputken kiristin estää ...

Korkeudensäätö 74-94 cm 2,5 cm välein klipsillä. Sisäputken kiristin estää korkeussäätöreikiä väljenemästä lisäten kepin käyttöikää ja pitäen sen hiljaisena. Maksimi kuormitus 130kg. Kädensija mustaa muovia, varsi harmaata alumiinia, kepinpääkumi musta, halkaisija 16 mm. Paino ...

Kävelykeppi derby musta sisäputken kiristimellä

505VC-4

Korkeudensäätö 74-94 cm 2,5 cm välein klipsillä. Sisäputken kiristin estää ...

Korkeudensäätö 74-94 cm 2,5 cm välein klipsillä. Sisäputken kiristin estää korkeussäätöreikiä väljenemästä lisäten kepin käyttöikää ja pitäen sen hiljaisena. Maksimi kuormitus 130 kg. Kädensija mustaa muovia, varsi mustaa alumiinia, kepinpääkumi musta, halkaisija 16 mm. Paino ...

Istuintyyny 3 cm John Type VB 100

520-3

Erittäin tukeva ja vakaa, mutta samalla elastinen kiinteä vaahtomuovityyny. Pehmuste ...

Erittäin tukeva ja vakaa, mutta samalla elastinen kiinteä vaahtomuovityyny. Pehmuste rouhefoamia, jonka tiheys 100 kg/m3. Liukumista estävä pohjamateriaali. Nesteitä läpäisemätön, hengittävä ja 60°C konepestävä päällinen. Vaahtomuovityynyn puhdistus ainoastaan pintaa kostealla ...

Istuintyyny john vb100 5cm inkon.päällinen + koot va...

520-5-

Erittäin tukeva ja vakaa, mutta samalla elastinen, kiinteä vaahtomuovityyny. Pehmuste ...

Erittäin tukeva ja vakaa, mutta samalla elastinen, kiinteä vaahtomuovityyny. Pehmuste type 100 muovia, jonka tiheys 100kg/m3. Liukumista estävä pohjamateri- aali ja kosteussuojattu pestävä musta päällinen. 16 istuinkokoa. Korkeus 5 cm. Lisävarusteena saatavana vanerinen ...

Kävelykeppi Ossenberg Simple muotoiltu kädensija

645C

Alumiininen kävelykeppi. Anatomisesti muotoiltu kädensija, jossa heijastin. Putken ...

Alumiininen kävelykeppi. Anatomisesti muotoiltu kädensija, jossa heijastin. Putken värivaihtoehdot musta ja harmaa.Pituuden säätö 75-95 cm. Maksimikuormitus 130 kg. Kepinpääkumi Ø 16 mm (KUMI-16-).

Työntöapu camilino erillinen asennussarja

AAT-311500

Camilino on manuaalipyörätuoliin asennettava sähkökäyttöinen työntöapu, jonka avulla ...

Camilino on manuaalipyörätuoliin asennettava sähkökäyttöinen työntöapu, jonka avulla avustaja voi työntää ja jarruttaa pyörätuolia ilman voimankäyttöä. Camilino työntöapu on helppo kiinnittää lähes mihin tahansa pyörätuoliin. Käsikahvojen korkeus voidaan säätä avustajalle ...

Airtech pumppu kompressorilla paine 300psi, 20 bar

AIR-100331

Johdoton kannettava kompressoripumppu erilaisten renkaiden, terapia- ja pelipallojen ...

Johdoton kannettava kompressoripumppu erilaisten renkaiden, terapia- ja pelipallojen täyttämiseen. Tehokas paineentuotto 300Psi (20 bar, 2000 kPa). Selkeä painemittari näyttää täyttöpaineen. Tehokas sisäänrakennettu 7Ah akku. Akku ladataan joko muuntajalla verkkovirrasta tai ...

Ilmakennotyyny airflex erikoot alesco 4-venttiilinen

ALAI310-

Airflex istuintyynyssä on neljä venttiileillä toisiinsa yhteydessä olevaa ilmakennoa. ...

Airflex istuintyynyssä on neljä venttiileillä toisiinsa yhteydessä olevaa ilmakennoa. Ilmakennojen ilmanpaineensäätely tapahtuu päästämällä venttileistä ilmaa pois kun käyttäjä istuu tuolissa, ilmaa lisätään avaamalla venttiili kun käyttäjä ei ole tuolissa. Tämä mahdollistaa ...

Varapäällinen airflex eri koot alesco musta

ALAI500-

Varapäällinen ilmakennotyynyyn Alesco Airflex (ALAI310). Materiaali nesteitä läpäisemätön ...

Varapäällinen ilmakennotyynyyn Alesco Airflex (ALAI310). Materiaali nesteitä läpäisemätön PE, voidaan pestä pesukoneessa 60°C. Pohjassa likumista estävä pinta.

Istuintyyny Bima Basic

Bima Basic

Istuintyyny pyörätuoliin antamaan mukavuutta istumiseen. Tyynyn runkona on 5cm tukevaa ...

Istuintyyny pyörätuoliin antamaan mukavuutta istumiseen. Tyynyn runkona on 5cm tukevaa rouhe-foamia, päällä 2cm pehmeää pinta-foamia. Tyynyn takakulmat on viistetty, jotta tyyny asettuu hyvin tuolin perälle selkäputkien väliin. Irrotettava päällinen on hengittävää materiaalia, ...

Seisomaannostava sähköpyörätuoli

C1000SF

Ainutlaatuisen toiminnallinen sähköpyörätuoli, joka mahdollistaa ajamisen seisovassa ...

Ainutlaatuisen toiminnallinen sähköpyörätuoli, joka mahdollistaa ajamisen seisovassa asennossa. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Pyydä tarjous!

Kävelyteline Carl Oskar

Carl Oskar

Kokoontaittuva kävelyteline isoilla 12 tuuman renkailla. Isopyöräinen Oskar sopii hyvin ...

Kokoontaittuva kävelyteline isoilla 12 tuuman renkailla. Isopyöräinen Oskar sopii hyvin ulkokäyttöön. Liikkuminen epätasaisessa maastossa onnistuu ja pyörät ylittävät myös kuopat helposti. Käsikahvat ja renkaat ovat puhkeamatonta TPE-materiaalia. Pulverilakattu ja -maalattu ...

Conform ilmakennotyyny 1-ventt eri kokoja

CONFORM1-

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja ...

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja joustavaa luonnokumia, mutta turvallinen kumiallergiasta kärsiville pintakäsittelyn ansiosta. Tyyny muodostuu ilmalla täytetyistä ilmakennoista. Paine jakautuu tasaisesti koko istumapinnan ...

Conform ilmakennotyyny xxl eri kokoja

CONFORM1XXL-

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyynyn pehmeys ja ...

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyynyn pehmeys ja joustavuus ovat peräisin luonnonkumista, mutta on kuitenkin turvallinen kumiallergiasta kärsiville pintakäsittelyn ansiosta.Tyyny muodostuu useista ilmalla täytetyistä ilmakennoista. Paine jakautuu ...

Conform ilmakennotyyny 2-ventt eri kokoja

CONFORM2-

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja ...

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja joustavaa luonnokumia, mutta turvallinen kumiallergiasta kärsiville pintakäsittelyn ansiosta. Tyyny muodostuu ilmalla täytetyistä ilmakennoista. Paine jakautuu tasaisesti koko istumapinnan ...

Conform ilmakennotyyny 4-ventt eri kokoja

CONFORM4-

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja ...

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja joustavaa luonnokumia, mutta turvallinen kumiallergiasta kärsiville pintakäsittelyn ansiosta. Tyyny muodostuu ilmalla täytetyistä ilmakennoista. Paine jakautuu tasaisesti koko istumapinnan ...

Conform tyyny 4-os keskuslukit eri kokoja

CONFORM4C-

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja ...

Conform® ilmakennotyynyllä istuessa on kuin veden ympäröimänä. Tyyny on pehmeää ja joustavaa luonnokumia, mutta turvallinen kumiallergiasta kärsiville pintakäsittelyn ansiosta. Tyyny muodostuu ilmalla täytetyistä ilmakennoista. Paine jakautuu tasaisesti koko istumapinnan ...

Kävelyteline athlon carbon

CRBKL600

Superkevyt hiilikuiturunkoinen kävelyteline. Todella kestävä ja samalla joustava runko. ...

Superkevyt hiilikuiturunkoinen kävelyteline. Todella kestävä ja samalla joustava runko. Yhtenäinen näyttävä pinta ilman saumoja tai liitoskohtia. Työntökahvojen korkeus säädettävissä 74-102 cm:n välillä. Istuinkorkeus 62 cm ja istuinleveys 46 cm.

Herrain- ja rouvainkepit

ES3

Myymälöissä valikoima erikoismuotoiltuja herrain ja rouvainkeppejä, joissa hauskoja ...

Myymälöissä valikoima erikoismuotoiltuja herrain ja rouvainkeppejä, joissa hauskoja yksilöllisiä kuoseja ja yksityiskohtia.

Kävelykepin rannelenkki musta kuminauhakiristys

ES660S

Punottu rannelenkki, joka kiinnitetään keppeihin pujottamalla. Väri: musta.

Punottu rannelenkki, joka kiinnitetään keppeihin pujottamalla. Väri: musta.

Kävelyteline Explorer

EXPLORER

Kävelyteline joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön isojen renkaiden ansiosta. Explorer ...

Kävelyteline joka soveltuu hyvin ulkokäyttöön isojen renkaiden ansiosta. Explorer kävelyteline on helppo taittaa kasaan ja magneetti pitää sen kokoontaitettuna. Runko ja istuin kestävät jopa 200 kg käyttäjäpainon. Kävelytelineestä kaksi kokovaihtoehtoa medium ja large. ...

Kävelykeppi derby kowsky putki ilman väriä

H1

Alumiininen kävelykeppi. Derbygriff kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. ...

Alumiininen kävelykeppi. Derbygriff kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Pituudensäätö 74-94 cm klipsillä 2,5 cm:n välein. Korkeudensäätöosassa erillinen kiristysmekanismi. Max. kuormitus 130 kg. Kepinpääkumi Ø 16mm (KUMI-16-). Muita väriyhdistelmiä (H2) saatavana ...

Kävelykeppi derby variantteja

H2

Alumiininen kävelykeppi. Derbygriff kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. ...

Alumiininen kävelykeppi. Derbygriff kepit ovat kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Pituudensäätö 74-94 cm klipsillä 2,5 cm välein. Korkeudensäätöosassa erillinen kiristysmekanismi. Max. kuormitus 100 kg. Kepinpääkumi Ø 16 mm (KUMI-16-). 

Kävelyteline server heavyduty istuinleveys 55cm

HRSGL600

Vakaa ja tukevarakenteinen kävelyteline henkilöille jotka tarvitsevat erityistä ...

Vakaa ja tukevarakenteinen kävelyteline henkilöille jotka tarvitsevat erityistä tukevuutta ja kestävyyttä. Kävelyteline on kevyesti käsiteltävä alumiinirungon ansiosta.

Icon Comfort pyörätuoli

ICON120

Comfort pyörätuoli, joka on monipuolinen toiminnoiltaan ja asiakkaan koon mukaan ...

Comfort pyörätuoli, joka on monipuolinen toiminnoiltaan ja asiakkaan koon mukaan säädettävä. Runsas varustevalikoima huomioi asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Tukevan rungon ansiosta pyörätuolia on miellyttävä käyttää ja helppo ohjata. Pyörätuoli on helppo purkaa osiin ...

Peruspyörätuoli Icon20

Icon20

Kevyesti liikuteltava, helppokäyttöinen alumiinirunkoinen pyörätuoli. Tarrakiristyksellä ...

Kevyesti liikuteltava, helppokäyttöinen alumiinirunkoinen pyörätuoli. Tarrakiristyksellä säädettävä selkäosa, pehmustettu istuin Käsinojat ja vaatesuojat Jalkatuet Swing out/in säädettävällä säärimitalla, tukeva astinlevy kantaremmillä Istuinkulmaa ja istuimen korkeutta voidaan ...

Pyörätuoli Icon 40XL

ICON40XL

Monipuolistesti säädettävä, kevyt ja kokoontaittuva alumiinirunkoinen pyörätuoli. ...

Monipuolistesti säädettävä, kevyt ja kokoontaittuva alumiinirunkoinen pyörätuoli. Soveltuu niin yksilölliseen kuin vaativaankin osastokäyttöön. Kevyt käsitellä ja ohjata. Tuplaristikkorungon ansiosta pyörätuolin max. kuormituspaino on 180 kg. Istuinkorkeuden ja –kulman ...

Pyörätuoli Jump Beta

JUMP BETA-

Jump Beta on kevyt ja muuntuva aktiivipyörätuoli liikkumiseen sisällä ja ulkona (koti, ...

Jump Beta on kevyt ja muuntuva aktiivipyörätuoli liikkumiseen sisällä ja ulkona (koti, koulu, työ, harrastus, matkustus). Alumiinirunko taittuu kasaan ja sen käsittely on helppoa. Jump on taitettuna todella pieni ja se on runkojäykkä sekä istuttaessa että kelattaessa, joten ...

Pyörätuoli Jump Alpha

JUMP-

Jump Alpha on kevyt ja muuntuva aktiivipyörätuoli liikkumiseen sisällä ja ulkona (koti, ...

Jump Alpha on kevyt ja muuntuva aktiivipyörätuoli liikkumiseen sisällä ja ulkona (koti, koulu, työ, harrastus, matkustus). Alumiinirunko taittuu kasaan ja sen käsittely on helppoa. Jump on taitettuna todella pieni ja se on runkojäykkä sekä istuttaessa että kelattaessa, joten ...

Kyynärsauva 222kl eri värejä värillinen putki

K1C

Alumiininen kyynärsauva. Värillinen putki. Kyynärosan varastovärit musta ja harmaa, ...

Alumiininen kyynärsauva. Värillinen putki. Kyynärosan varastovärit musta ja harmaa, materiaali polyamidi. Useita muita värejä tilauksesta. Max kuormitus 140 kg. Paino 630 g. Pituudensäätö 76-96 cm lukitusklipsillä. Mansetin pituus 23 cm.

Kyynärsauva 222 ergosoft värillinen putki

K2C

Alumiininen kyynärsauva. Värillinen putki. Kyynärosan varastovärit musta ja harmaa. ...

Alumiininen kyynärsauva. Värillinen putki. Kyynärosan varastovärit musta ja harmaa. Useita muita värejä tilauksesta. käsikahvan materiaali nihkeäpintainen TPE-muovi. Pituudensäätö 76-96 cm lukitusklipsillä. Mansetin pituus 23 cm. Paino 630 g. Max. kuormitus 140 kg.

Kyynärsauva 222 anatomicsoft värillinen putki

K4C

Alumiininen kyynärsauva. Käsikahva ergonomisesti muotoiltu ja materiaalina ...

Alumiininen kyynärsauva. Käsikahva ergonomisesti muotoiltu ja materiaalina nihkeäpintainen TPE-muovi. Värillinen putki. Kyynärosan varastovärit musta ja harmaa. Useita muita värejä tilauksesta. Pituudensäätö 76-96 cm lukitusklipsillä. Mansetin pituus 23 cm. Paino 630 g. Max. ...

Sähkömopo karma 3-pyöräinen 15 km/h, titanium silver

KS-737.2L

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon ...

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon kulmasäätömahdollisuus. Istuin voidaan kääntää sivulle (90°), jolloin mopon kyydistä on helpompi nousta pois. Istuinta voidaan siirtää myös eteen- ja taaksepäin sekä kallistaa selkänojaa. Pidempi runko ja ...

Sähkömopo karma 3-pyöräinen huippunopeus 15km/h

KS-737H

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ...

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ylöskääntyvät käsituet helpottavat siirtymistä. Pehmustettu penkki tarjoaa hyvän ajomukavuuden.

Sähkömopo karma 4-pyöräinen 15 km/h

KS-747

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja ...

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja isommat pyörät parantavat ajettavuutta maastossa. Kääntösäde 160 cm. Maksimikuormitus 160 kg. Sivulle kääntyvä istuin ja ylösnostettavat käsituet helpottavat siirtymistä.

Kävelyteline oscar reuma

LE12325

Oscar korkea kävelyteline on varustettu kyynärvarsituilla. Kourumaiset käsipehmusteet ...

Oscar korkea kävelyteline on varustettu kyynärvarsituilla. Kourumaiset käsipehmusteet ovatpolyuretaania ja 12 " renkaat puhkeamatonta TPE- materiaalia. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Punainen. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä. Lisävarusteina: ...

Kävelypöytä oscar

LE13325

Oscar -kävelypötä ovat manuaalisesti korkeussäädettävä kävelyteline, joka on varustettu ...

Oscar -kävelypötä ovat manuaalisesti korkeussäädettävä kävelyteline, joka on varustettu pöytätasolla. 12" puhkeamattomat renkaat. Korkeus säädettävissä 107-126 cm:n välillä. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Punainen.

Kävelyteline rebel reuma pyörät 200*40, kyynärtuet

LE22321

Rebel korkea kävelyteline on varustettu kyynärvarsituilla. Kourumaiset käsipehmusteet ...

Rebel korkea kävelyteline on varustettu kyynärvarsituilla. Kourumaiset käsipehmusteet ovatpolyuretaania ja 12 " renkaat puhkeamatonta TPE- materiaalia. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Punainen. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä. Lisävarusteina: ...

Kävelypöytä rebel normaali 200*40 renkaat

LE23321

Rebel -kävelypötä ovat manuaalisesti korkeussäädettävä kävelyteline, joka on varustettu ...

Rebel -kävelypötä ovat manuaalisesti korkeussäädettävä kävelyteline, joka on varustettu pöytätasolla. 8" puhkeamattomat renkaat. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Punainen. Puhkeamattomat renkaat. Korkeus säädettävissä 104-122 cm:n välillä.

Kävelypöytä svea normaali leber,kaasujousi,195*35 kk

LE53221

Svea -kävelypöytä ovat kaasujousella säädettävä kävelyteline. Runko on kuumasinkittyä ...

Svea -kävelypöytä ovat kaasujousella säädettävä kävelyteline. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Punainen. 8" puhkeamattomat renkaat. Pöytätason korkeudensäätö 101-126 cm kaasujousella. 

Kävelyteline fellow supreme

LE85400

Korkealaatuinen Fellow Supreme- rollaattori vaativallekin käyttäjälle. Supreme ...

Korkealaatuinen Fellow Supreme- rollaattori vaativallekin käyttäjälle. Supreme kävelytelineissä on ainutlaatuiset eteen taivutetut ergonomiset työntökahvat ja umpinaiset puhkeamattomat 8" TPE-renkaat. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: Tummanharmaa. ...

Kävelyteline parade 60

LE85500

Parade -kävelytelineen ainutlaatuinen kokoontaittumis-mekanismi takaa, että kävelyteline ...

Parade -kävelytelineen ainutlaatuinen kokoontaittumis-mekanismi takaa, että kävelyteline pysyy pystyssä kokoon-taitettuna ja sitä on helppo nostaa. Portaattomasti säädettävät työntökahvat, anatomisesti muotoillut kädensijat. Runko on kuumasinkittyä ja pulverilakattua terästä, ...

Kävelyteline fellow classic

LE88009

Fellow -kävelytelineiden runsaat lisävarusteet takaavat sopivuuden vaativallekin ...

Fellow -kävelytelineiden runsaat lisävarusteet takaavat sopivuuden vaativallekin käyttäjälle. Käsikahvat ja renkaat TPE-materiaalia. Runko on kuumasinkittyä terästä ja pulverilakattu. Väri: tummanharmaa. Kaikki kävelytelineen materiaalit ovat kierrätettäviä.

Kelattava työtuoli

LTWIST

Ainutlaatuinen elämää helpottava liikkumisväline kotiin, jossa yhdistyvät työtuoli, ...

Ainutlaatuinen elämää helpottava liikkumisväline kotiin, jossa yhdistyvät työtuoli, pyörätuoli ja sähköinen hissi. Kelauspyörillä varustettu työtuoli mahdollistaa liikkumisen kaikkialla kotona, poimimaan asioita ja tavaroita kaapeista ja hyllyiltä. Kelattava työtuoli arkeen niin ...

Kolmipyörä momo1 12" renkain jarrunapa, värit varian...

M3701000J

Kolmipyörä Momo 12" renkain, jarrunapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 12" renkain, jarrunapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo1 12" renkain kiinteänapa, värit vari...

M3701000K

Kolmipyörä Momo 12" renkain, kiintepänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 12" renkain, kiintepänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo1 12" renkain vaihtokyt. kiinteän.-va...

M3701003VK

Kolmipyörä Momo 12" renkain vaihtokytkimellä kiinteästä navasta vapaasti pyöriväksi. ...

Kolmipyörä Momo 12" renkain vaihtokytkimellä kiinteästä navasta vapaasti pyöriväksi. Värit variantteina.

Kolmipyörä momo2 16" renkain jarrunapa, värit varian...

M3702000J

Kolmipyörä Momo 16", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 16", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä momo2 16" renkain kiinteänapa, värit vari...

M3702000K

Kolmipyörä Momo 16", kiinteänapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 16", kiinteänapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Momo 2 16" renkain jarrun.+kev

M370204JVKE

Kolmipyörä Momo 16" renkailla ja jarrunavalla ja kevytpolku toiminnolla vaihteettomaan ...

Kolmipyörä Momo 16" renkailla ja jarrunavalla ja kevytpolku toiminnolla vaihteettomaan napaan. Taakse päin polkemalla pyörä liikkuu taakse päin, jollei vaihtokytkin ole lukittuna. Värit: keltainen, sininen ja valkoinen.  

Kolmipyörä Momo 20" vaihtokytkin 7-vaihdetta+peruutus

M3703000J

Kolmipyörä Momo 20", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 20", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä momo3 20" renkain jarrunapa, 3-vaihteinen

M3703000J3

Kolmipyörä Momo 20", 3-vaihteinen, jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on ...

Kolmipyörä Momo 20", 3-vaihteinen, jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo3 20" renkain jarrunapa, 7-vaihteinen

M3703000J7

Kolmipyörä Momo 20", 7-vaihteinen, jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on ...

Kolmipyörä Momo 20", 7-vaihteinen, jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo3 20" renkain kiinteänapa, värit vari...

M3703000K

Kolmipyörä 20", kiinteänapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä 20", kiinteänapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä Momo 20" vaihtokytkin

M3703003VK

Kolmipyörä Momo 20" renkailla ja jarrunavalla ja kevytpolku toiminnolla vaihteettomaan ...

Kolmipyörä Momo 20" renkailla ja jarrunavalla ja kevytpolku toiminnolla vaihteettomaan napaan. Taakse päin polkemalla pyörä liikkuu taakse päin, jollei vaihtokytkin ole lukittuna. Värit: keltainen, sininen, punainen ja valkoinen.  

Kolmipyörä momo3 20" renkain vaihtokyt. 7-vaiht.+per...

M370309VKP7

Momo kolmipyörä vaihtokytkimellä kiinteänapaisesta 7-vaihteiseksi peruutustoiminnolla. ...

Momo kolmipyörä vaihtokytkimellä kiinteänapaisesta 7-vaihteiseksi peruutustoiminnolla. Renkaat 20". Värit: harmaa, keltainen, sininen ja valkoinen.  

Kolmipyörä momo4 24" renkain jarrunapa, värit varian...

M3704000J

Kolmipyörä Momo 24", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 24", jarrunavalla. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä momo4 24" renkain jarrunapa, 3-vaiht., vä...

M3704000J3

Kolmipyörä Momo 24", jarrunapa, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 24", jarrunapa, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo4 24" renkain jarrunapa, 7-vaihteinen

M3704000J7

Kolmipyörä Momo 24", jarrunapa, 7-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 24", jarrunapa, 7-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo4 24" renkain kiinteänapa, värit vari...

M3704000K

Kolmipyörä Momo 24", kiinteänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 24", kiinteänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä momo 4 24" renkain vaihtokyt.jarrun.-kevy...

M370404JVKE

Kolmipyörä Momo 24" renkailla jarrunavalla kevytpolku vaihteettomaan napaan.  

Kolmipyörä Momo 24" renkailla jarrunavalla kevytpolku vaihteettomaan napaan.  

Kolmipyörä momo 24" renkain vaihtokyt. 7-vaiht.+peru...

M370409VKP7

Momo kolmipyörä 24" renkain vaihtokytkimellä kiinteästä navasta ...

Momo kolmipyörä 24" renkain vaihtokytkimellä kiinteästä navasta 7-vaihteiseksi, peruustustoiminto. Värit valkoinen ja harmaa.  

Kolmipyörä momo5 26" renkain jarrunapa, värit varian...

M3705000J

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä momo5 26" renkain jarrunapa, 3-vaiht., vä...

M3705000J3

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo5 26" renkain jarrunapa, 7-vaiht.väri...

M3705000J7

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa, 7-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo ...

Kolmipyörä Momo 26", jarrunapa, 7-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo5 26" renkain kiint.napa, värit varia...

M3705000K

Kolmipyörä Momo 26", kiinteänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. ...

Kolmipyörä Momo 26", kiinteänapa. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. Värivaihtoedot ...

Kolmipyörä Momo 5 26" vaihtokytkimellä

M3705003VK

Kolmipyörä 26" renkailla vaihtokytkimellä kiinteänapaisesta vapaasti pyöräväksi. Värit ...

Kolmipyörä 26" renkailla vaihtokytkimellä kiinteänapaisesta vapaasti pyöräväksi. Värit variantteina.  

Kolmipyörä momo5 26" renkain 3-vaiht. vapaanapa, val...

M3705003VN3

Kolmipyörä Momo 26", vapaanapainen, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on ...

Kolmipyörä Momo 26", vapaanapainen, 3-vaihteinen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä momo5 26" renkain 7-vaiht. vapaanapa, val...

M3705003VN7

Kolmipyöräinen MOMO, 7-vaihteinen, vapaanapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on ...

Kolmipyöräinen MOMO, 7-vaihteinen, vapaanapainen. Matalarunkoinen kolmipyörä johon on helppo nousta. Käsijarru, lukittava seisontajarru, kulmasäädettävä ohjaustanko, tavarakori vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Saatavana paljon istuma-asentoa tukevia lisävarusteita. ...

Kolmipyörä Momo 26" vaihtokytkin 7-vaihteinen+per.

M370509VKP7

Momo kolmipyörä 26" renkain vaihtokytkimellä 7-vaihteiseksi, peruutus toiminnolla.  

Momo kolmipyörä 26" renkain vaihtokytkimellä 7-vaihteiseksi, peruutus toiminnolla.  

Pyörä momo 12" apupyörin jarrunapa vakiona

M3801000

Momo 12" polkupyörä säädettävin apupyörin. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo ...

Momo 12" polkupyörä säädettävin apupyörin. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo nousta. Käsijarru ja kulmasäädettävä ohjaustanko vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Paljon erilaisa lisävarustevaihtoehtoja.

Teleskooppiapupyörät Momo

M38011

Säädettävät, jousitetut apupyörät toimivat dynaamisesti huomioiden ajoalustan ...

Säädettävät, jousitetut apupyörät toimivat dynaamisesti huomioiden ajoalustan epätasaisuudet. Apupyörät sopivat yleisimpiin pyörämalleihin. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi.

Pyörä momo 16" apupyörin jarrunapa vakiona

M3802000

Momo 16" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on ...

Momo 16" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo nousta. Käsijarru ja kulmasäädettävä ohjaustanko vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Paljon erilaisia lisävarustevaihteoehtoja. Puhdistus ja desinfiointiÄlä koskaan anna ...

Pyörä momo 20" apupyörin jarrunapa vakiona

M3803000

Momo 20" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on ...

Momo 20" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo nousta. Käsijarru ja kulmasäädettävä ohjaustanko vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Paljon erilaisia lisävarustevaihteoehtoja.

Pyörä Momo 24" apupyörin jarrunapa vakiona

M3804000

Momo 24" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on ...

Momo 24" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo nousta. Käsijarru ja kulmasäädettävä ohjaustanko vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Paljon erilaisia lisävarustevaihteoehtoja. Puhdistus ja desinfiointiÄlä koskaan anna ...

Pyörä momo 26" apupyörin jarrunapa vakiona

M3805000

Momo 26" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on ...

Momo 26" polkupyörä säädettävin apupyörin, jarrunapa. Matalarunkoinen polkupyörä johon on helppo nousta. Käsijarru ja kulmasäädettävä ohjaustanko vakiona. Materiaali: alumiini, teräs ja muovi. Paljon erilaisia lisävarustevaihteoehtoja. Puhdistus ja desinfiointiÄlä koskaan anna ...

Kävelyteline Malte

MALTE

Lasten posteriorinen (teline lapsen takana) kävelyteline. Monipuolisesti säädettävä ...

Lasten posteriorinen (teline lapsen takana) kävelyteline. Monipuolisesti säädettävä lapsen kasvun mukana. Monipuolinen varustevalikoima vartalon ja kävelyasennon tuentaan.  Kävelyteline lapsen kävelyn opetteluun Helppo taittaa kokoon (koot 1-4) Kevyt ja helposti liikuteltava ...

Kävelyteline Malte Outdoor

MALTEOUTDOOR

Lasten posteriorinen kävelyteline ulkokäyttöön (teline lapsen takana). Monipuolisesti ...

Lasten posteriorinen kävelyteline ulkokäyttöön (teline lapsen takana). Monipuolisesti säädettävä lapsen kasvun mukana. Monipuolinen varustevalikoima vartalon ja kävelyasennon tuentaan.  Kävelyteline lapsen kävelyn opetteluun Takapyörissä taaksepäin pyörimisen estin Käsikahvoissa ...

Lasten kävelyteline Marcy

MARCY

Monipuolinen ja helposti liikuteltava lasten kävelyteline. Kävelytelinettä voidaan säätää ...

Monipuolinen ja helposti liikuteltava lasten kävelyteline. Kävelytelinettä voidaan säätää lapsen kasvun tai motoristen taitojen mukaisesti niin korkeudessa, pituudessa kuin otelevydessäkin. Helppo taittaa kasaan kuljetusten ajaksi.    

Pyörätuoli Mio

MIO-

Kevytrakenteista ja vankkarunkoista Mio -pyörätuolia on kevyt ja helppo ohjata. ...

Kevytrakenteista ja vankkarunkoista Mio -pyörätuolia on kevyt ja helppo ohjata. Pyörätuoli on monilta mitoiltaan muutettavissa, jolloin se kasvaa lapsen mukana. vakiona V-muotoinen abduktiorunko portaattomasti säädettävä selkäosan kulma 80°−120° tukee hyvin lantiota runkoon ...

Pyörätuoli Mio Move

MIOMOVE-

Monipuolisesti säätyvä lasten kiinteärunkoinen pyörätuoli, jossa yhdistyy ...

Monipuolisesti säätyvä lasten kiinteärunkoinen pyörätuoli, jossa yhdistyy aktiivipyörätuoli ja lepotuoli. Mio Move -pyörätuolilla lapsi pääsee tutustumaan ympäristöön omaan tahtiinsa samalla kun kongnitiiviset ja emotionaaliset taidot kehittyvät virikkeellisessä ympäristössä.  ...

Motus pyörätuoli

MOTUS

Kevyesti liikuteltava ristikkorunkoinen aktiivipyörätuoli. Saatavana kiinteällä ...

Kevyesti liikuteltava ristikkorunkoinen aktiivipyörätuoli. Saatavana kiinteällä jalkatuella tai sivuille kääntyvillä jalkatuilla. Selkänojan kulma ja korkeus sekä istuinkulma on säädettävissä, mikä takaa mukavan istuma-asennon. Laaja lisävarustevalikoima.

Comfort pyörätuoli

Netti CE+

Helposti lepoasentoon säädettävä monitoimituoli. Istuma-asentoa tukevat muotoillut selkä- ...

Helposti lepoasentoon säädettävä monitoimituoli. Istuma-asentoa tukevat muotoillut selkä- ja istuintyynyt. Avustajan on helppo työntää tuolia ja säätää asentoa kaasujousikevennettynä säätökahvoilla. 

Netti 3 eri kokoja

NETTI3

Monitoimipyörätuoli mukavalla Uno-istuinjärjestelmällä. Erinoaminen tuoli paljon ...

Monitoimipyörätuoli mukavalla Uno-istuinjärjestelmällä. Erinoaminen tuoli paljon istuville käyttäjille, joita avustetaan päivittäisissä toiminnoissa. Istuma-asentoa on helppo muunnella kaasujousisäädöillä. Maksimikäyttäjäpaino 125kg (leveydet 55 ja 60cm 150kg).

Netti 3hd 160kg eri kokoja

NETTI3HD

Monitoimipyörätuoli mukavalla Vitalbase-istuinjärjestelmällä. Erinoaminen tuoli paljon ...

Monitoimipyörätuoli mukavalla Vitalbase-istuinjärjestelmällä. Erinoaminen tuoli paljon istuville käyttäjille, joita avustetaan päivittäisissä toiminnoissa. Istuma-asentoa on helppo muunnella kaasujousisäädöillä. Vitalbase-tyynyissä lämpöä tasaava (+33C)ClimaTherm ...

Netti 3hd 200kg eri kokoja

NETTI3XHD-

Vahvistettu Netti3 isoille käyttäjille. Tukevuutta on lisätty vahvistamalla runkoa ja ...

Vahvistettu Netti3 isoille käyttäjille. Tukevuutta on lisätty vahvistamalla runkoa ja pyöriä. Istuinkulmansäätö on myös vahvempi tuplakaasujousen ansiosta. Istuinleveydet 50/50/60cm. Max.kuormitus 3XHD-mallissa 200kg.

Netti 4u ced eri kokoja

NETTI4CED

Monitoiminen mukavuuspyörätuoli muotoillulla Uno-istuinjärjestelmällä. Istuma-asentoa on ...

Monitoiminen mukavuuspyörätuoli muotoillulla Uno-istuinjärjestelmällä. Istuma-asentoa on helppo säätää kaasujousisäädöillä. 

Netti 4u ced koot 55 ja 60

NETTI4CED-XL

Netti 4U Comfort CED-pyörätuoli on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on EN ...

Netti 4U Comfort CED-pyörätuoli on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on EN 12183:1999 testattu ja hyväksytty. Erinomainen tuoli paljon istuville käyttäjille, joita avustetaan päivittäisissä toiminnoissa. Istuma-asentoa on helppo muunnella ja tuoliin voidaan vaihtaa ...

Netti 4u ce, eri kokoja

NETTI4U

Monitoimipyörätuoli muotoillulla istuinjärjestelmällä. Erinomainen tuoli paljon istuville ...

Monitoimipyörätuoli muotoillulla istuinjärjestelmällä. Erinomainen tuoli paljon istuville käyttäjille, joita avustetaan päivittäisissä toiminnoissaan. Istuma-asentoa on helppo muunnella kaasujousisäädöillä. Istuinsyvyys säädettävissä. Maksimikäyttäjäpaino 125 kg.

Sähköpyörätuoli netti mobile e1 sähkötiltillä dx

NETTID80000-

Sähköpyörätuoli, joka on varustettu ensiluokkaisella Netti-istuinjärjestelmällä ...

Sähköpyörätuoli, joka on varustettu ensiluokkaisella Netti-istuinjärjestelmällä Netti-istuinjärjestelmä tarjoaa mukavan, terveellisen ja vakaan istuma-asennon Hyödynnämme Netti-pyörätuolien kanssa hyviksi koetut istuinratkaisut sähköpyörätuoleihin, kuten ergonomiset selkäosat, ...

Lasten pyörätuoli Netti Dynamic S

NETTID82

Netti Dynamic S -pyörätuoli on suunnattu lapsille, joilla on spastisuutta ja laajoja ...

Netti Dynamic S -pyörätuoli on suunnattu lapsille, joilla on spastisuutta ja laajoja tahattomia liikkeitä. Viisi mukautuvaa säätöä - lantio, selkä, säärimitta, polvikulma ja jalkakulma.  

Lasten comfort-pyörätuoli Netti Mini

NETTIMINI

Monitoimipyörätuoli mukavalla istuinjärjestelmällä. Erinomainen tuoli paljon istuville ...

Monitoimipyörätuoli mukavalla istuinjärjestelmällä. Erinomainen tuoli paljon istuville lapsille, joita avustetaan päivittäisissä toiminnoissa. Istuma-asentoa on helppo muunnella kaasujousisäädöillä. Istuinosa syvyyssäädettävä. Alumiinirunko, musta verhoilu.  

Kävelyteline navigator ra low säätö 75-100cm, ruby red

NRWRM550

Matalampi kyynärvarsituellinen kävelyteline, jossa säädettävät pehmeät PU tuet. ...

Matalampi kyynärvarsituellinen kävelyteline, jossa säädettävät pehmeät PU tuet. Lukittavat käsijarrut ja istuin mahdollistavat lepotaukoja. Sopii henkilöille, joiden lihasvoimat tai tasapaino ei riitä peruskävelytelineen käyttämiseen. Kätevä taittaa kokoon, pysyy pystyssä myös ...

Kävelypöytä Eva

PLAT1000-

Kevyt ja kapeistakin 75 cm oviaukoista mahtuva EVA kävelypöytä. Eva kävelypöydän ...

Kevyt ja kapeistakin 75 cm oviaukoista mahtuva EVA kävelypöytä. Eva kävelypöydän pöytätason design on kevytlinjainen. Kevyesti pehmustettu pöytätaso ja muut muoviosat on mustaa polyuretaania ja polypropeenimuovia. Alumiinirunko on pulverilakattu valkoiseksi. EVA on kevyt ja ...

Sisäkävelyteline Pixel

PRCHL700

Pixel on monitoiminen ja käytännöllinen sekä erittäin kevyt kävelyteline sisäkäyttöön. ...

Pixel on monitoiminen ja käytännöllinen sekä erittäin kevyt kävelyteline sisäkäyttöön. Kävelyteline helpottaa itsenäisen elämistä auttamalla ja tukemalla sisätiloissa liikkumista. Tyylikkään ja modernin muotoilun lisäksi Pixel on erittäin kevyt ja painaa vain 5,2 kg. ...

Kävelyteline ra router comfort säätö 90-120cm, ruby red

RCWRL600

Router Comfort on kevyt ja helposti liikuteltava korkea kävelyteline, jossa tukeutuminen ...

Router Comfort on kevyt ja helposti liikuteltava korkea kävelyteline, jossa tukeutuminen tapahtuu kyynärvarsitukiin ja käsikahvoihin. Sopii henkilöille, joiden lihasvoimat tai tasapaino ei riitä normaalin rollaattorin käyttämiseen. Teline on kätevästi kokoontaitettavissa ja se ...

Kävelyteline Rebel

Rebel

Rebel-kävelyteline taittuu kokoon ja sitä on helppo nostaa. Käsikahvat ja renkaat ...

Rebel-kävelyteline taittuu kokoon ja sitä on helppo nostaa. Käsikahvat ja renkaat TPE-materiaalia. Runko on kuumasinkittyä ja pulverilakattua terästä. 8” puhkeamattomat renkaat. Väri: Punainen. Kapea malli saatavana toimitusmyyntinä tilauksesta. Maksimikuormitus 140 kg.

Kävelyteline Server

Server

Kevyt ja helposti käsiteltävä kävelyteline. Moderni alumiinirunko luo tyyliä ja ...

Kevyt ja helposti käsiteltävä kävelyteline. Moderni alumiinirunko luo tyyliä ja näyttävyyttä. Todella helppo taittaa kasaan, lukkomekanismi pitää telineen kasassa kuljetuksen ja siirtelyn aikana. Kävelyävauhtia voi hillitä käsijarrujen avulla ja lukita teline paikalleen ...

Kelauksenkevennin

SERVO

Lisävoimalaite pyörätuolin omatoimiseen kelaukseen. Servo keventää heikkovoimaisen ...

Lisävoimalaite pyörätuolin omatoimiseen kelaukseen. Servo keventää heikkovoimaisen pyörätuolin käyttäjän kelaamista ja lisää itsenäisyyttä ja aktiivisuutta elinympäristössä. Servo kiipeää ylämäet ja jarruttaa alamäissä lisäten turvallisuutta ja omatoimisuutta. Säästää niveliä ja ...

Peitinlevyt Conform-istuintyynyihin

SK13095/SK10580/SK10581

Peitinlevy on lisävaruste Conform-istuintyynyihin. Peitinlevyillä voidaan sulkea ...

Peitinlevy on lisävaruste Conform-istuintyynyihin. Peitinlevyillä voidaan sulkea tarvittaessa 2, 4 tai 6 tuttia.

Lisävoima ajolaite

SOLO

Pyörätuoliin asennettava lisävoimaa antava ajolaite. Solo muuttaa käsinkelattavan ...

Pyörätuoliin asennettava lisävoimaa antava ajolaite. Solo muuttaa käsinkelattavan pyörätuolin sähkötoimiseksi, siten että omatoimisen kelaamisen sijaan pyörätuolia ajetaan ja ohjataan JoyStick ohjaimella, kuten sähköpyörätuolia. Sololla ajaminen on helppoa ja se laajentaa ...

Istuintyyny classic stimulite eri kokoja

SUCL-

Suoramallinen 3-kerroksinen hunajakennotyyny. Hunajakennomainen rakenne takaa erittäin ...

Suoramallinen 3-kerroksinen hunajakennotyyny. Hunajakennomainen rakenne takaa erittäin hyvän ilmankierron. Tyyny ja päällinen voidaan pestä pesukoneessa. Korkeus 7 cm. Max. käyttäjäpaino 130 kg.

Istuintyyny classic oversize koot leveys yli 51cm

SUCL-XL

Suoramallinen 3-kerroksinen hunajakennotyyny. Hunajakennomainen rakenne takaa erittäin ...

Suoramallinen 3-kerroksinen hunajakennotyyny. Hunajakennomainen rakenne takaa erittäin hyvän ilmankierron. Koko 56 x 46 cm. Tyyny ja päällinen voidaan pestä pesukoneessa. Korkeus 7 cm. Max. käyttäjäpaino 130 kg.

Istuintyyny slimline eri kokoj

SUSM-

Vakaa, kehon luonnollisiin muotoihin muotoiltu 2-kerroksinen hunajakennotyyny, joka ...

Vakaa, kehon luonnollisiin muotoihin muotoiltu 2-kerroksinen hunajakennotyyny, joka soveltuu erityisesti aktiivisille käyttäjille. Tyynyn takaosassa oleva syvennys tukee istuin-asentoa ja lisää mukavuutta. Hunajakennomainen rakenne takaa erittäin hyvän ilmankierron. Tyyny ...

Istuintyyny slimline sensitive eri kokoja

SUSMXS-

Slimline Sensitive malli sopii erityisen herkkäihoisille. 2-kerroksinen ...

Slimline Sensitive malli sopii erityisen herkkäihoisille. 2-kerroksinen hunajakennomainen rakenne takaa erittäin hyvän ilmankierron. Tyyny ja päällinen voidaan pestä pesukoneessa. Korkeus 7 cm. Max. 110 kg.

Pyörätuoli Tilty Vario

TILTY VARIO-

Monisäätöpyörätuoli mukavalla istuinjärjestelmällä. Lapselle tai nuorelle, joka tarvitsee ...

Monisäätöpyörätuoli mukavalla istuinjärjestelmällä. Lapselle tai nuorelle, joka tarvitsee paljon tukea hyvän istuma-asennon saavuttamiseksi. Monipuolisten säätöjen avulla tuoli muuntuu aktiivisesta touhutuolista rauhalliseksi lepotuoliksi. Rattaista tuttu työntökaari ja ...

Pyörätuoliin kiinnitettävä työntöapu

V-MAX

V-max on pyörätuoliin asennettava työntö- ja jarrutusapu, joka mahdollistaa avustajan ...

V-max on pyörätuoliin asennettava työntö- ja jarrutusapu, joka mahdollistaa avustajan liikuttaa pyörätuolia sähkötoimisesti ilman että tarvitsee työntää tai kääntää käsivoimillaan. Istuja voi olla itse kelaava, mutta ei selviä itsenäisesti ylä- tai alamäistä tai pidemmistä ...

Selkäosa stabil kork 48 koot variantteina

VB-STABIL-48

VB Stabil on selän keskilinjaan hyvin tukeva selkäosa, jonka sivuissa on voimakkaampi ...

VB Stabil on selän keskilinjaan hyvin tukeva selkäosa, jonka sivuissa on voimakkaampi tuenta. Sivutuen korkeus 17cm vahvistettu kovike sivussa. Leveydet: 35/40/45/50 Päällinen hengittävä 3D-kangas. Saatavana myös nesteitä läpäisemättömällä Techmaflex ja lämpöä säätelevällä ...

Alova istuintyyny eri kokoja

VCAG

Alova on viskoelastista materiaalia. Tyynyt on tarkoitettu henkilöille, joilla on ...

Alova on viskoelastista materiaalia. Tyynyt on tarkoitettu henkilöille, joilla on keskitasoa oleva riski saada painehaavauma. Alova on kevyesti muotoiltu pyörätuolityyny henkilöille, jotka tarvitsevat sekä mukavuutta että istuma-asennon tuentaa. Muotoilu pitää jalat suorassa ...

Ventus pyörätuoli

VENTUS

Kevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli monipuolisin säädöin ja varusteluvaihtoehdoin. ...

Kevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli monipuolisin säädöin ja varusteluvaihtoehdoin. Saksalaista Ottobock laatutyötä. Pyörätuolissa yhdistyy kevyt rakenne, viimeistelty ulkomuoto, mukavuus sekä helppo ohjattavuus.

Pyörätuoli A-Run Comfort

W-A-RUN-CUSTOM

A-Run Comfort on helposti käyttäjän ja avustajan toiveiden mukaan muunneltava ...

A-Run Comfort on helposti käyttäjän ja avustajan toiveiden mukaan muunneltava monitoimituoli lapsille ja aikuisille jotka tarvitsevat erityistä tukea. Kapea ja kevyt runko, jota on helppo ohjata. Portaaton istuinkulman ja selkänojan kulman säätö. Leveys, syvyys, korkeus ja ...

W5 Aktiivipyörätuoli

W5

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviharrastajan pyörätuoli. ...

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviharrastajan pyörätuoli. Jokainen tuoli räätälöidään millintarkasti sopimaan käyttäjälleen. Rakenna mielesisesi tuoli joka sopii kuin hansikas.

W5 Adjust Aktiivipyörätuoli

W5-A

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli, jonka kelausherkkyyttä ja selkäosaa ...

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli, jonka kelausherkkyyttä ja selkäosaa voi säätää. Jokainen tuoli räätälöidään millintarkasti sopimaan käyttäjälleen.

W5-K aktiivipyörätuoli

W5-K

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli. Jokainen tuoli räätälöidään ...

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli. Jokainen tuoli räätälöidään millintarkasti sopimaan käyttäjälleen. Malli K suunniteltu erityisesti mitoitukseltaan lyhytkasvuisille käyttäjille. 

W5 Slim aktiivipyörätuoli

W5-S

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviliikkujan pyörätuoli. ...

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviliikkujan pyörätuoli. Jokainen tuoli räätälöidään millintarkasti sopimaan käyttäjälleen. Tämän mallin rungon suunnittelussa huomioitu erityisesti tuolirungon liikuttelua henkilöauton sisätiloissa.

W5 Slim+Adjust aktiivipyörätuoli

W5-SA

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli, jonka kelausherkkyyttä ja selkäosaa ...

Yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen pyörätuoli, jonka kelausherkkyyttä ja selkäosaa voi säätää. Jokainen tuoli räätälöidään millintarkasti sopimaan käyttäjälleen. Tämän mallin rungossa on huomioitu tuolin liikuttelu henkilöauton sisätiloissa.

W5 SuperLight aktiivipyörätuoli

W5-SL

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviharrastajan pyörätuoli. ...

Ainutlaatuisen yksilöllinen ja kevyt kiinteärunkoinen aktiiviharrastajan pyörätuoli. Jokainen tuoli räätälöidään mittatilauksena millintarkasti sopimaan käyttäjälleen. Rakenna mieleisesi tuoli joka istuu kuin hansikas.

Pyörätuoli Wolturnus W5 Junior

W71400

Wolturnus 5 -pyörätuolit valmistetaan eri malleina tarkasti asiakkaan yksilöllisiin ...

Wolturnus 5 -pyörätuolit valmistetaan eri malleina tarkasti asiakkaan yksilöllisiin mittoihin,varmistaen täydellisen istuvuuden ja mukavuuden jokaiselle käyttäjälle lapsesta aikuiseen.Kaikki Wolturnus pyörätuolit valmistetaan mittatilaustyönä Tanskassa räätälöiden ne ...

Minisukset Wheelblades

Wheelblades

Minisukset voidaan asentaa pyörätuoliin tai lastenrattaisiin. Liikkuminen lumisissa ...

Minisukset voidaan asentaa pyörätuoliin tai lastenrattaisiin. Liikkuminen lumisissa olosuhteissa sujuu vaivatta.  471S00-SK050 Minisukset lasten rattaisiin 481S00-SK090 Mnisukset pyörätuoliin

Kävelyteline julia punainen

YK7050

Kestävä ja vakaa kävelyteline. Helppo käyttää ja tarvittaessa taittaa kasaan autossa ...

Kestävä ja vakaa kävelyteline. Helppo käyttää ja tarvittaessa taittaa kasaan autossa kuljetusta varten. Pehmeällä istuimella voi levätä tai tarvittaessa istuskella pidempäänkin. Tavarakorissa kulkee kauppakassi tai muuta tarpeellista

Jääpiikki keppiin

123300

Jääpiikki kiinnitettäväksi kävelykeppiin tai kyynärsauvaan. Sopii keppiin jonka ...

Jääpiikki kiinnitettäväksi kävelykeppiin tai kyynärsauvaan. Sopii keppiin jonka halkaisija 15-24 mm.

Kyynärsauvan pehmuste-pari musta tarrakiinnitys

OSS-142-SW

Kädensijan pehmuste kyynärsauvaan, tarrakiinnitys, musta.

Kädensijan pehmuste kyynärsauvaan, tarrakiinnitys, musta.

Kyynärmansetin pehmuste, musta

OSS-155-SW

Kyynärmansetin pehmuste kyynärsauvaan, tarrakiinnitys, musta.

Kyynärmansetin pehmuste kyynärsauvaan, tarrakiinnitys, musta.

Varapäällinen conform 1-2-4 venttiilisiin tyynyihin

SK10573-

Varapäällinen Conform-istuintyynyihin. Päällinen sopii 1-, 2- ja 4-venttiilisiin ...

Varapäällinen Conform-istuintyynyihin. Päällinen sopii 1-, 2- ja 4-venttiilisiin istuintyynyihin. Saatavana lycra- tai inkopäällinen.

Varapäällinen conform c4 lycra keskuslukitusmalli

SK10574-

Varapäällinen Conform C4 istuintyynyihin. Päällinen sopii istuintyynyyn, jossa neljään ...

Varapäällinen Conform C4 istuintyynyihin. Päällinen sopii istuintyynyyn, jossa neljään kennostoon jaettu istuintyyny, jossa keskusventtiili. Materiaali lycraa. 

Kepinpääkumi 16 mm eri malleja

KUMI-16-

Kepinpääkumi 16 mm sisähalkaisija, eri malleja. Sopivat kävelykeppeihin ja ...

Kepinpääkumi 16 mm sisähalkaisija, eri malleja. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Eri värivaihtoehtoja.

Kepinpääkumi 17 mm eri malleja

KUMI-17-

Kepinpääkumi 17 mm sisähalkaisijalla. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Värit: ...

Kepinpääkumi 17 mm sisähalkaisijalla. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Värit: sininen ja musta

Kepinpääkumi 18 mm eri malleja

KUMI-18-

Kepinpääkumi 18 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Väri: ...

Kepinpääkumi 18 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Väri: harmaa

Kepinpääkumi 19 mm eri malleja

KUMI-19-

Kepinpääkumi 19 mm sisähalkaisija, eri malleja. Sopivat kävelykeppeihin ja ...

Kepinpääkumi 19 mm sisähalkaisija, eri malleja. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Värit: sininen, musta, harmaa.

Kepinpääkumi 22 mm eri malleja

KUMI-22-

Kepinpääkumi 22 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Värit: ...

Kepinpääkumi 22 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Värit: sininen, musta ja harmaa.

Kepinpääkumi 25 mm eri malleja

KUMI-25-

Kepinpääkumi 25 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Väri: ...

Kepinpääkumi 25 mm sisähalkaisija. Sopivat kävelykeppeihin ja kyynärsauvoihin. Väri: harmaa.