PM-6160

Siirtovyö Merlin

276,17 €

(alv 24%)

222,72 €

(alv 0%)

Siirtovyö Merlinin mahdollistaa avustajan toimimisen ergonomisemmassa asennossa. Merlin siirtovyötä voidaan hyödyntää

  • sellaisenaan tai yhdessä siirtolaite Merlinin kanssa seisomaannousun avustamiseen
  • matalissa siirtymisissä liukulaudalla liukumisen avustamiseen

Siirtovyö sopii käytettäväksi seisomaannousun tukena silloin, kun avustettavalla on käytettävissä ponnistusvoimaa alaraajoissaan ja istuma-asennossa ylävartalon painonsiirto eteenpäin onnistuu. Siirtovyöllä ohjataan avustettavan painonsiirtoa oikeaan liikesuuntaan, siirtovyötä ei ole tarkoitettu nostamiseen.

Siirtovyö asetetaan avustettavan lantion ympärille ja lukitaan paikoilleen helppokäyttöisen klipsilukon avulla. Vyön takaosan korotettu muoto antaa laajempaa tukea vartalon takaa. Vyö asetetaan lantion ympärille siten, että sen alareuna koskettaa istuintason pintaa. Vyön molemmilla sivuilla olevista pitkistä otenauhoista löytyy eri pituisille avustajille otekahvat sopivalta etäisyydeltä. Otenauhojen pituuden ansiosta avustaja voi säilyttää hyvän pystyasennon seisomaannousun aikana. Avustajan ja avustettavan väliin jäävän pidemmän etäisyyden ansiosta seisomaan nousulle jää enemmän tilaa ja siirtoteline Merliniä käytettäessä avustaminen suoraan edestä onnistuu. Siirtovyö voidaan kiinnittää otelenkeistä siirtolaite Merlinin koukkuihin kiinni, joka tarjoaa avustettavalle lisätukea siirtymisten aikana.

Siirtovyö Merlinin käyttöönotto on helppoa, sillä vyö on yhdenkoon tuote ja sen kantokyky on 200 kg. Vyö on säädettävissä 70-160 cm kokoisten vyötäröiden ympärille. Vyön sisäpinta on nahkeaa materiaalia, joka ehkäisee vyön liukumista ylöspäin käytön aikana.

ISO-koodi
123115
Maksimikuormitus SWL (kg):
200
  • Tuote on CE-merkitty

Valmistaja: Petermann Medical

Lisätuotekategoriat:

Istumasta seisomaan nouseminen

  • Pesu pyykinpesukoneessa 60°C. Hellävarainen linkous (kts. pesukoneen käyttöohje). Venytä tarvittaessa oikeaan mittaan kosteana.