Sähkömopo sopii liikkumisen apuvälineeksi ulkokäyttöön, kun liikkuminen sisätiloissa onnistuu muiden apuvälineiden avulla. Sähkömopo ei saastuta ja on lähes äänetön. Mopoja on kolmipyöräisiä ja  nelipyöräisiä malleja. Sähkömopo on apuväline, jonka voi aina hankkia omatoimisesti. Sähkökäyttöisten apuvälineiden hankinnassa pitää kuitenkin huomioida ajokyky ja turvallisuus, joten apuvälineen tarpeen selvittäminen kannattaa aloittaa oman lääkärin kanssa.

Scott sähkömopo hopea

490E149-20003-CT

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki ...

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon ja hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Scott XL sähkömopo

490E149-30003-CT

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset ...

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Sähkömopo karma 3-pyöräinen 15 km/h, titanium silver

KS-737.2L

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon ...

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon kulmasäätömahdollisuus. Istuin voidaan kääntää sivulle (90°), jolloin mopon kyydistä on helpompi nousta pois. Istuinta voidaan siirtää myös eteen- ja taaksepäin sekä kallistaa selkänojaa. Pidempi runko ja ...

Sähkömopo karma 3-pyöräinen huippunopeus 15km/h

KS-737H

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ...

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ylöskääntyvät käsituet helpottavat siirtymistä. Pehmustettu penkki tarjoaa hyvän ajomukavuuden.

Sähkömopo karma 4-pyöräinen 15 km/h

KS-747

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja ...

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja isommat pyörät parantavat ajettavuutta maastossa. Kääntösäde 160 cm. Maksimikuormitus 160 kg. Sivulle kääntyvä istuin ja ylösnostettavat käsituet helpottavat siirtymistä.