Sähkömopo on hyvä valinta liikkumisen apuvälineeksi ulkona. Liikenteessä sähkömopon käyttäjä on verrattavissa kävelijään, eikä sen hankkimiseen tarvita erityistä lupaa. Sähkömopoilija kykenee useimmiten liikkumaan sisätiloissa muiden apuvälineiden avulla. Sähkömopon käyntiääni on hiljainen eikä saastuta ja sillä voi ajaa sisällä julkisissa tiloissa. Respectasta löydät 3- ja 4-pyöräisiä sähkömopoja erilaisiin tarpeisiin. 

Scott sähkömopo hopea

490E149=20003_CT

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki ...

Ketterä 4 pyöräinen sähkömopo jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon ja hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Scott XL sähkömopo

490E149=30003_CT

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset ...

Ketterä ja suorituskykyinen 4-pyöräinen sähkömopo, jossa helppokäyttöiset hallintalaitteet. Muotoiltu penkki tarjoaa hyvän ajoasennon hyvän tuen korkeussäädettävine käsitukineen.

Sähkömopo karma 3-pyöräinen 15 km/h, titanium silver

KS-737.2L

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon ...

Tukeva kolmipyöräinen sähkömopo. Ajoasennon mukavuutta lisää ohjaustangon kulmasäätömahdollisuus. Istuin voidaan kääntää sivulle (90°), jolloin mopon kyydistä on helpompi nousta pois. Istuinta voidaan siirtää myös eteen- ja taaksepäin sekä kallistaa selkänojaa. Pidempi runko ja ...

Sähkömopo karma 3-pyöräinen huippunopeus 15km/h

KS-737H

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ...

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ylöskääntyvät käsituet helpottavat siirtymistä. Pehmustettu penkki tarjoaa hyvän ajomukavuuden.

Sähkömopo karma 3-pyör pun huippunopeus 15km/h

KS-737P

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ...

Helppokäyttöinen ja ketterä sähkömopo ulko- ja sisäkäyttöön. Sivullekääntyvä istuin ja ylöskääntyvät käsituet helpottavat siirtymistä. Pehmustettu penkki tarjoaa hyvän ajomukavuuden. Hinta: 1798,00 € (alv 24%) 1450,00 € (alv 0%) Hinta voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. ...

Sähkömopo karma 4-pyöräinen 15 km/h

KS-747

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja ...

4-pyöräinen Karma on tehokkaampi ja kookkaampi sähkömopo ulkokäyttöön. Pidempi runko ja isommat pyörät parantavat ajettavuutta maastossa. Kääntösäde 160 cm. Maksimikuormitus 160 kg. Sivulle kääntyvä istuin ja ylösnostettavat käsituet helpottavat siirtymistä.