Respectalta löydät tarttumistuet henkilöille, jotka eivät pysty ottamaan puristusotetta. Tarttumistukea voi hyödyntää erilaisissa aktiviteeteissa, esimerkiksi polkupyörän ohjaustankoon tai polkulaitteen kampeen tarttumisen apuna. 

Active hands tarttumistuki ah1 koko ja puoli variant...

AH1

Monipuolinen tarttumistuki, jota voidaan hydyntää monessa erilaisessa aktiviteetissa. ...

Monipuolinen tarttumistuki, jota voidaan hydyntää monessa erilaisessa aktiviteetissa. Kämmentuet ovat tarrasäädöllä. Yläremmiä kiristämällä käsi puristuu nyrkkiin haluttavan tavaran ympärille. Myös rannehihna on säädettävissä. Tuki on pehmustettu hiertymien välttämiseksi. Tuet ...

Active hands tart.tuki mini väri ja puoli variantteina

AH1MINI-

Monipuolinen tarttumistuki, jota voidaan hydyntää monessa erilaisessa aktiviteetissa. ...

Monipuolinen tarttumistuki, jota voidaan hydyntää monessa erilaisessa aktiviteetissa. Yläremmiä kiristämällä käsi puristuu nyrkkiin haluttavan tavaran ympärille. Myö rannehihna on säädettävissä. Tuki on pehmustettu hiertymien välttämiseksi. Tuet ovat konepestävät. Lapsille ...

Active hand kämmentuki ah2 ulkokäyttöön, puoli variant.

AH2

AH2-malli on muuten vastaava kuin AH1-malli, mutta pehmusteet puuttuvat, jotta alle ...

AH2-malli on muuten vastaava kuin AH1-malli, mutta pehmusteet puuttuvat, jotta alle mahtuvat esim. sormikkaat. Yksi koko kumpaankin käteen erikseen. Koon mitat vastaavat AH1-mallin M-kokoa.

Active hands vetoapu rannelenkillä

AH3

AH3-malli on ihanteellinen esim. kuntosaliharjoitteluun. Säädettävä rannelenkki. Yksi ...

AH3-malli on ihanteellinen esim. kuntosaliharjoitteluun. Säädettävä rannelenkki. Yksi koko, jonka ranteenympärysmitta vastaa M-koon mittoja. Myydään pareittain.